• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تنهایی و ازدواج

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
الان دلم یه هم صحبت و هم دم میخواد باهاش یه صحبتی بکنم..
منم با همین حس رفتم زن گرفتم.
الان اونقدر مشکلات و درگیری ها زیاد شده که میگم ری*دم تو اون حس. یه جورای مثل شهوت بود.
از اون طرف هم به جای هم صحبت و هم دم بیشتر بحث و سروکله زدن هست.
چندتا رفیق هم دارم صبح زود از خونه میزنن بیرون که تو خونه نمونن سر و کله بزنن.

ولی خوب یه چیز دیگه هم در نظر بگیر. سن که میره بالا توان بدنی آدم کم میشه.
یهو دیدی تو خونه تنهایی و سرت گیج رفت افتادی. مثلا قندت افتاد یا فشارت بالا پایین شد.
اینطوری یکیو داری نجاتت بده.
شاید بگی نه من بدنم قویه اینطوری نمیشم، ولی بدنه دیگه فرسوده میشه

منم با همین حس رفتم زن گرفتم.
الان اونقدر مشکلات و درگیری ها زیاد شده که میگم ری*دم تو اون حس. یه جورای مثل شهوت بود.
از اون طرف هم به جای هم صحبت و هم دم بیشتر بحث و سروکله زدن هست.
چندتا رفیق هم دارم صبح زود از خونه میزنن بیرون که تو خونه نمونن سر و کله بزنن.

ولی خوب یه چیز دیگه هم در نظر بگیر. سن که میره بالا توان بدنی آدم کم میشه.
یهو دیدی تو خونه تنهایی و سرت گیج رفت افتادی. مثلا قندت افتاد یا فشارت بالا پایین شد.
به هر حال نمیشه با طبیعتت بجنگی..
یه مدت خانومت نباشه خونه ساکتیش اذیتت میکنه..
یه ازدواج معقول بنظر من بهتر از یه تنهایی ایده آله..
کسی از زندگی بر خلاف طبیعتش سعادتمند نشده..

به هر حال نمیشه با طبیعتت بجنگی..
یه مدت خانومت نباشه خونه ساکتیش اذیتت میکنه..
یه ازدواج معقول بنظر من بهتر از یه تنهایی ایده آله..
کسی از زندگی بر خلاف طبیعتش سعادتمند نشده..
باورت میشه تو عید دو هفته میفرستمش خونه باباش، انگار از قفس آزاد شدم

البته یکی دو سال اول بعد از ازدواج بد نبود.
ولی بعدش دلت برای مجردیت تنگ میشه

این وسط کمتر صحبت و اشاره به ازدواج های رضایت بخش میشه..
..

اگر میشد بدون زن گرفتن صاحب بچه شد خیلی خوب بود.....

نمیدونم چرا باید بچه های بی سرپرست به زن های مجرد داده بشه ولی به مردهای مجرد داده نشه...مگه مردهای مجرد مشکلشون چی میتونه باشه؟ مگه همه خرابن؟ نمیدونم والا

خیلی این روزها یعنی این چند ماه اخیر مخصوصا ۸ ۹ ماه اخیر تو این افکار بودم...الان یه نقطه ای رسیدم که خب تقریبا همه کار کردم الان واقعا دیگه زندگی چی میتونه داشته باشه برای یه ادم مجرد مثل من مثلا وقتی همه چی رو دیدم و تجربه کردم چه انگیزه ای میتونه باشه برای ادامه....

اصلا بحث امید به زندگی و ارزشمند بودن زندگی و اینا رو نمیخوام باز کنم ولی منظورم اینه که خب مثلا ۶۰ سال ۷۰ سال هم عمر کردی بعد هم مردی و رفتی سودش چیه...بلاخره نباید یه دوزار کار مفید هم کرده باشی ....

خب الان مثلا من ترجیح میدم یه بچه رو هزینه اش رو بدم و بزرگش کنم تا اینکه زن بگیرم و هزار جور مسخره بازی و توقع و ادا رو برخورد کنم و تحمل کنم و خودم بچه دار بشم....الان چرا من نباید بتونم یه بچه رو به سرپرستی بگیرم؟

قانون به نظر شما ضعف نداره در این مورد؟
حاجی فکر کنم نمی دونی بچه بزرگ کردن یعنی چی، که این حرف و می زنی! اونم تنهایی!

م کم میشه.
یه بار نزدیک بود برق بگیرم
اگر میگرفت، شاید همسایه ها چند روز بعد با بوی جنازه میفهمیدن یکی اینجا مرده
تنهایی اینشکلیه...

حاجی فکر کنم نمی دونی بچه بزرگ کردن یعنی چی، که این حرف و می زنی! اونم تنهایی!
من خودم تو چرخوندن مسئولیت های زندگی خودم موندم..

یه بار نزدیک بود برق بگیرم
اگر میگرفت، شاید همسایه ها چند روز بعد با بوی جنازه میفهمیدن یکی اینحا مرده
تنهایی اینشکلیه...
یه فیوز محافظ جان بخر بگو برقکار بذاره تو جعبه فیوز..
مطمئنی نداری ؟
تو جعبه فیوز مثل بقیه فیوزهاست ولی یه دکمه کوچیک بالاش داره

آخه تا کی مجردی..
گفتم که به هرحال توان بدنیت رو به کاهشه و از اون لحاظ هم نیاز داری زن بگیری.
ولی اگه کارت تو خونه هست بعدا یه کم برات سخت میشه.
مخصوصا موقعی که فامیل زنت میان.
اوایل هم که زیاد میان.
سعی کن از خانواده ای زن بگیری که تعداد خواهر برادراش زیاد نباشه که گله ای میرینن تو حریم خصوصیت

یه فیوز محافظ جان بخر بگو برقکار بذاره تو جعبه فیوز..
مطمئنی نداری ؟
تو جعبه فیوز مثل بقیه فیوزهاست ولی یه دکمه کوچیک بالاش داره
خودش میتونه بزاره راحته.
قبل از ورود سیم مثبت به همه فیوزها از محافظ جان ردش میکنه. منفی هم که مستقیم رفته قطعش میکنه میزنه به محافظ جان.
برقکار هم بیاد حداقل یه تومن باید پیاده بشه

قبلش حتما باید کنتور رو قطع کنه

منم باز امشب این دختره رو دیدم. طبق معمول از بیرون داشت برمیگشت. ایندفعه یکی دیگه هم باهاش بود که دختر خاله ای کسیشه.
برگشت نگاهم کرد ولی این دفعه عصبانی بود فکر کنم. حقم داره بدجوری چند روز پیش ضایعش کردم. آمار عجیبی داد. ولی من پاشدم رفتم. خب دیگه همه چی خراب شده. حالم گرفته شد باز.

اما چیزیایی که چند روزه دارم بهش فکر میکنم اینه که چطوریه با یکیه ولی منتظر منه. بدبخت پسره! نمی‌دونم شاید جدی نیست رابطه شون.
از طرفی منی که حوصله خودمم ندارم، وقتی میفهمید نمیتونم هر شب ببرمش بیرون تفریح چی کار میکرد؟ ولم میکرد و بعداً صد برابر بدتر با کلی خاطره جلو چشمام می‌رفت با یکی دیگه؟ بعد سه سال تازه ابعادی از روحیات و اخلاق شو شناختم.
نتیجه اینکه خیلی سخته یکی رو بتونی پیدا کنی که در کنارش آرامش داشته باشی. خیلی باید خرشانس باشی. خدا بهمون رحم کنه.

منم باز امشب این دختره رو دیدم. طبق معمول از بیرون داشت برمیگشت. ایندفعه یکی دیگه هم باهاش بود که دختر خاله ای کسیشه.
برگشت نگاهم کرد ولی این دفعه عصبانی بود فکر کنم. حقم داره بدجوری چند روز پیش ضایعش کردم. آمار عجیبی داد. ولی من پاشدم رفتم. خب دیگه همه چی خراب شده. حالم گرفته شد باز.

اما چیزیایی که چند روزه دارم بهش فکر میکنم اینه که چطوریه با یکیه ولی منتظر منه. بدبخت پسره! نمی‌دونم شاید جدی نیست رابطه شون.
از طرفی منی که حوصله خودمم ندارم، وقتی میفهمید نمیتونم هر شب ببرمش بیرون تفریح چی کار میکرد؟ ولم میکرد و بعداً صد برابر بدتر با کلی خاطره جلو چشمام می‌رفت با یکی دیگه؟ بعد سه سال تازه ابعادی از روحیات و اخلاق شو شناختم.
نتیجه اینکه خیلی سخته یکی رو بتونی پیدا کنی که در کنارش آرامش داشته باشی. خیلی باید خرشانس باشی. خدا بهمون رحم کنه.
یه روزی به این نتیجه میرسی که کاااش به حرف بچه های اینجا گوش داده بودم و میرفتم صحبت میکردم. هیچ وقت خودتو نمیبخشی و تا آخر عمر حسرتشو میخوری

خودش میتونه بزاره راحته.
قبل از ورود سیم مثبت به همه فیوزها از محافظ جان ردش میکنه. منفی هم که مستقیم رفته قطعش میکنه میزنه به محافظ جان.

چی هست
باید درموردش تحقیق کنم
مگه میشه برق بگیرتت و این نذاره؟!
برق پاور کامپیوتر، وقتی داشتم تمیزش میکردم از برق نکشیدم، طوری جرقه زد که اون کاردی که دستم بود یه تیکه اش ذوب شد و پرید

خودش میتونه بزاره راحته.

یکم خطرناکه..
البته استاندارد ترش اینه که محافظ جان بعد از فیوز مادر داخل جعبه فیوز باشه که هروقت خواستی عوضش کنی فیوز مادر رو قطع کنی..

یه روزی به این نتیجه میرسی که کاااش به حرف بچه های اینجا گوش داده بودم و میرفتم صحبت میکردم. هیچ وقت خودتو نمیبخشی و تا آخر عمر حسرتشو میخوری
مومن بچه‌های اینجا که همه شون گفتند توهم زدی
نمیتونم دیگه کنار بیام. شش ماهه جلو چشمام با پسره می‌ره و شب ده و یازده برمیگرده. از عمدم یه جوری برمیگشت که من ببینم. البته از وقتی فهمید وا دادم بی‌خیال شد و اتفاقا برعکس یک کاری می‌کنه من نبینم.
روحیاتشم به من درونگرا و بی حوصله نمیخوره.

چی هست
باید درموردش تحقیق کنم
برق پاور کامپیوتر، وقتی داشتم تمیزش میکردم از برق نکشیدم، طوری جرقه زد که اون کاردی که دستم بود یه تیکه اش ذوب شد و پرید
آره..
در اثر کوچکترین اتصالی تو خونه یا برق گرفتی شخص ،برق رو قطع میکنه.. حتی قبل از اینکه شخص برق گرفتگی رو حس کنه..
ترجیحا برند کاوه یا دنا بگیر.. از این چینی ها نگیری

چی هست
باید درموردش تحقیق کنم
یه فیوزه که حساس تر از بقیه فیوزها هست.
با کوچکترین تغییر در سیستم برق فوری میپره.
قیمتش داخل دی جی کالا از ۴۰۰ تومن هست به بالا. بیرون هم همین قیمتاس

عقب
بالا