کل جذابیت تاپیک همینجا بود ، بعد با دو تا کلمه عبور کردی ؟!رفتم با سروصدا و آبروریزی پولو زنده کردم
آقا شرح بده ....
کل جذابیت تاپیک همینجا بود ، بعد با دو تا کلمه عبور کردی ؟!رفتم با سروصدا و آبروریزی پولو زنده کردم
نکته ای که باید اضافه کنم اینه که تو سامانه خودنویس هم میشه یه سری موارد رو تو بخش های مختلف ذکر کرد مثل شروط فسخ و ...اما باید اصطلاحاتشو بدونینخب برای این موضوع چی باید بنویسیم ؟
منظور این بود قرارداد رو تو بنگاه بنویسیدخب برای این موضوع چی باید بنویسیم ؟
خب شانست طرف ترسو بوده و کارت به دادگاه نکشیدهبا اجازه صاحب تاپیک من تجربه خودمو اینجا میزارم شاید به درد خورد
تقریباً 1 ماه و نیم پیش یه خونه پیدا کردم رفتم دیدم به نسبت قیمتش خوب بود
پیگیری کردیم و از طریق سامانه خودنویس قرارداد بستیم
کلید رو که تحویل گرفتم صاحب خونه گفت طبقه بالایی تر...یاک مصرف میکنه گفتم هفته ای یکی دو بار مصرف کنه اوکیه
دیدم صبح ظهر شب مشغوله واسه همین به صاحب خونه گفتم و گفت تا آخر هفته بیرونش میکنم و ....
صاحب هر دو طبقه یه نفر بود
خلاصه ما تا آخر هفته صبر کردیم و خبری نشد
اطلاع دادم گفتم فسخ قرارداد میخوام بکنم. صاحب خونه جوابی نداد و گذشت تا یکشنبه هفته بعدش
دخترش جواب داد گفت ندارم پولتو و .... و بد دهنی کرد و گستاخ بازی در آورد و گفت برو قانونی اقدام کن
منم سریع با یه وکیل حرف زدم و اظهارنامه براش فرستادم تا این خودش زنگ زد
آخرش هم قرار شد مستاجر جای خودم پیدا کنم و پیدا کردم تا فسخ کرد وگرنه میخواست یه ماه اجاره رو بگیره
در کل موقع بستن قرارداد 6 دنگ حواستون جمع باشه و بنگاه بنویسید که بنگاه مسئول باشه این وسط
طرف خونش واحد 5 بود من زنگ واحدای دیگه رو زدم گفتم بابت کلاهبرداری که کردی بیا پایین آخر زنگ یارو رو زدم، تقریبا جماعتی جمع شدکل جذابیت تاپیک همینجا بود ، بعد با دو تا کلمه عبور کردی ؟!
آقا شرح بده ....![]()
پس احتمالا "لوسیل" رو هم با خودت برده بودیطرف خونش واحد 5 بود من زنگ واحدای دیگه رو زدم گفتم بابت کلاهبرداری که کردی بیا پایین آخر زنگ یارو رو زدم، تقریبا جماعتی جمع شد
این دیوث هم واقعا جاخورد و فکر نمیکرد بتونم ادرسش رو پیدا کنم
ز زدی واحدها همه اومدن پایین ،طرف خونش واحد 5 بود من زنگ واحدای دیگه رو زدم گفتم بابت کلاهبرداری که کردی بیا پایین آخر زنگ یارو رو زدم، تقریبا جماعتی جمع شد
این دیوث هم واقعا جاخورد و فکر نمیکرد بتونم ادرسش رو پیدا کنم
دقیقاً دستم به جایی بند نبودخب شانست طرف ترسو بوده و کارت به دادگاه نکشیده
بعید میدونم بابت تریاک کشیدن دستت به جایی بند میشده![]()
طرف بهت گفته که مشکل چیه ولی شما چون قیمت مناسب بوده نخواستی از دست بدی واحد رو ولی بعدش پشیمون شدی...گفت طبقه بالایی تر...یاک مصرف میکنه گفتم هفته ای یکی دو بار مصرف کنه اوکیه
دیدم صبح ظهر شب مشغوله واسه همین به صاحب خونه گفتم و گفت تا آخر هفته بیرونش میکنم و ...
طرف تا قبل از عقد قرارداد هیچی نگفتطرف بهت گفته که مشکل چیه ولی شما چون قیمت مناسب بوده نخواستی از دست بدی واحد رو ولی بعدش پشیمون شدی...
صاحبخونه دنبال دردسر نبوده...
دعوا مال بچهه هاست خالهز زدی واحدها همه اومدن پایین ،
خب دِ بعدش لامصب ؟!
بعد که همه اومدن پایین بگو ، مگه فیلم اصغر فرهادیه که وسط دعوا ول میکنی میری
خاله نبودم تا حالادعوا مال بچهه هاست خاله
ی مرد پولش رو با سروصدا و آبروریزی میگیره