• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

شکایت از صاحب خانه

در کل موقع بستن قرارداد 6 دنگ حواستون جمع باشه و بنگاه بنویسید که بنگاه مسئول باشه این وسط
مگه خود سامانه خود نویس چفت و بسطش محکم نیست؟

خب برای این موضوع چی باید بنویسیم ؟
نکته ای که باید اضافه کنم اینه که تو سامانه خودنویس هم میشه یه سری موارد رو تو بخش های مختلف ذکر کرد مثل شروط فسخ و ...اما باید اصطلاحاتشو بدونین
یه اصطلاحاتی داره مثل خیار غبن و خیار .... که بیشتر وکلا سر در میارن و بنگاهی ها
از نظر قرارداد خودنوس هم معتبره اما دو طرف ممکنه یه سری چیزای تو قرارداد مثل همین اصطلاحات رو ندونن

با اجازه صاحب تاپیک من تجربه خودمو اینجا میزارم شاید به درد خورد
تقریباً 1 ماه و نیم پیش یه خونه پیدا کردم رفتم دیدم به نسبت قیمتش خوب بود
پیگیری کردیم و از طریق سامانه خودنویس قرارداد بستیم
کلید رو که تحویل گرفتم صاحب خونه گفت طبقه بالایی تر...یاک مصرف میکنه گفتم هفته ای یکی دو بار مصرف کنه اوکیه
دیدم صبح ظهر شب مشغوله واسه همین به صاحب خونه گفتم و گفت تا آخر هفته بیرونش میکنم و ....
صاحب هر دو طبقه یه نفر بود
خلاصه ما تا آخر هفته صبر کردیم و خبری نشد
اطلاع دادم گفتم فسخ قرارداد میخوام بکنم. صاحب خونه جوابی نداد و گذشت تا یکشنبه هفته بعدش
دخترش جواب داد گفت ندارم پولتو و .... و بد دهنی کرد و گستاخ بازی در آورد و گفت برو قانونی اقدام کن
منم سریع با یه وکیل حرف زدم و اظهارنامه براش فرستادم تا این خودش زنگ زد
آخرش هم قرار شد مستاجر جای خودم پیدا کنم و پیدا کردم تا فسخ کرد وگرنه میخواست یه ماه اجاره رو بگیره
در کل موقع بستن قرارداد 6 دنگ حواستون جمع باشه و بنگاه بنویسید که بنگاه مسئول باشه این وسط
خب شانست طرف ترسو بوده و کارت به دادگاه نکشیده
بعید میدونم بابت تریاک کشیدن دستت به جایی بند میشده :D

کل جذابیت تاپیک همینجا بود ، بعد با دو تا کلمه عبور کردی ؟! :cautious:
آقا شرح بده .... :cool:
طرف خونش واحد 5 بود من زنگ واحدای دیگه رو زدم گفتم بابت کلاهبرداری که کردی بیا پایین آخر زنگ یارو رو زدم، تقریبا جماعتی جمع شد
این دیوث هم واقعا جاخورد و فکر نمیکرد بتونم ادرسش رو پیدا کنم

طرف خونش واحد 5 بود من زنگ واحدای دیگه رو زدم گفتم بابت کلاهبرداری که کردی بیا پایین آخر زنگ یارو رو زدم، تقریبا جماعتی جمع شد
پس احتمالا "لوسیل" رو هم با خودت برده بودی 😂

ز زدی واحدها همه اومدن پایین ،
خب دِ بعدش لامصب ؟! 🥴👻
بعد که همه اومدن پایین بگو ، مگه فیلم اصغر فرهادیه که وسط دعوا ول میکنی میری

خب شانست طرف ترسو بوده و کارت به دادگاه نکشیده
بعید میدونم بابت تریاک کشیدن دستت به جایی بند میشده :D
دقیقاً دستم به جایی بند نبود
فقط اظهارنامه که دادم این ترسید فکر کرد شکایته
اینو تو حرفای آخرش فهمیدم 😂😂

گفت طبقه بالایی تر...یاک مصرف میکنه گفتم هفته ای یکی دو بار مصرف کنه اوکیه
دیدم صبح ظهر شب مشغوله واسه همین به صاحب خونه گفتم و گفت تا آخر هفته بیرونش میکنم و ...
طرف بهت گفته که مشکل چیه ولی شما چون قیمت مناسب بوده نخواستی از دست بدی واحد رو ولی بعدش پشیمون شدی...
صاحبخونه دنبال دردسر نبوده...

طرف بهت گفته که مشکل چیه ولی شما چون قیمت مناسب بوده نخواستی از دست بدی واحد رو ولی بعدش پشیمون شدی...
صاحبخونه دنبال دردسر نبوده...
طرف تا قبل از عقد قرارداد هیچی نگفت
بعد قرارداد فوری گفت این طبقه بالای مصرف میکنه

ز زدی واحدها همه اومدن پایین ،
خب دِ بعدش لامصب ؟! 🥴👻
بعد که همه اومدن پایین بگو ، مگه فیلم اصغر فرهادیه که وسط دعوا ول میکنی میری
دعوا مال بچهه هاست خاله :confused:
ی مرد پولش رو با سروصدا و آبروریزی میگیره

دعوا مال بچهه هاست خاله :confused:
ی مرد پولش رو با سروصدا و آبروریزی میگیره
خاله نبودم تا حالا
و بعدا هم امکانش رو ندارم (زیرساختش فراهم نیست) 😁