قیمت هاشون به نسبت بالاسshetabanhost.com
my.mandegarweb.com/login
شتابان هاست خیلیم با معرفت و مهربونن خصوصا وقتی مشکلی مثل فیلترینگ و ... پیش بیاد
شتابان هاستshetabanhost.com
my.mandegarweb.com/login
شتابان هاست خیلیم با معرفت و مهربونن خصوصا وقتی مشکلی مثل فیلترینگ و ... پیش بیاد
الان روی چه هاستیه؟شتابان هاست
هاست دایرکت ادمین نداره متاسفانه..
سی پنل ها هم همه از کار افتادن..
پارس وی دی اس..الان روی چه هاستیه؟
من خودم یکی از سایت هام روی نت افرازه بالا میاد، پارسپک هم سایتش بالا میاد هر دو شون هم دایرکت ادمین هستن…پارس وی دی اس..
سایت خودشم بالا نمیاد..
فکنم خودش هم روی سی پنل بود..
نکته یی که متوجه شدم الان به جای دیگه انتقال بدم ssl جدید نمیتونه روی دامین ست شه..
چون api ها قطع هستن..
سی پنل ها الان عموما به مشکل بر خوردن..من خودم یکی از سایت هام روی نت افرازه بالا میاد، پارسپک هم سایتش بالا میاد هر دو شون هم دایرکت ادمین هستن…
ولی خب مشکل اصلی همین ssl هست
فکر کنم باید همینجوری بسازیم تا سی پنل پارس وی دی اس هم یه جوری اوکی کننسی پنل ها الان عموما به مشکل بر خوردن..
الان تماس گرفتم با ماندگار وب..
گفتش که ما مشکل سی پنل هامون رو برطرف کردیم..
و شما از اونور اگه بتونی فول بک آپ و دیتابیس داشته باشی میتونی بیای اینور. (لایسنس ssl هم باش میاد)
که این دو توی دسترسی ftp محیا نیستن..
باید توی سی پنل لاگین کنم و فول بک آپ خروجی بگیرم که اونم فعلا نمیشه..
متاسفانه اکانت ندارم.بچه های که اونجا هستن فروم رو معرفی کنید بیان اینجا
ممنون
انتقال تو چنین موقعی احتمال هرچیزی هست مثلا شاید دیگه اصلا بالا نیاد سایت.پارس وی دی اس..
سایت خودشم بالا نمیاد..
فکنم خودش هم روی سی پنل بود..
نکته یی که متوجه شدم الان به جای دیگه انتقال بدم ssl جدید نمیتونه روی دامین ست شه..
چون api ها قطع هستن..
بخشی هایی از پنل مدیریتی کار نمیکنن..مثل اضافه کردن بخش های جدید به انجمنمتاسفانه اکانت ندارم.
انجمن هم بخش های تخصصی نداره، نمیدونم کسی تا حالا پیشنهاد داده یا کلا مسیر دیگه ای ذهنتون هست ولی نگاه اول بیشتر دورهمی و گفت و گوی آزاده.
انتقال تو چنین موقعی احتمال هرچیزی هست مثلا شاید دیگه اصلا بالا نیاد سایت.
الان مشکل خاصی هست که میخوایین انتقال بدین؟
احتمالا میزبانهای دیگه هم همین مشکلات رو داشته باشنمتاسفانه اکانت ندارم.
انجمن هم بخش های تخصصی نداره، نمیدونم کسی تا حالا پیشنهاد داده یا کلا مسیر دیگه ای ذهنتون هست ولی نگاه اول بیشتر دورهمی و گفت و گوی آزاده.
انتقال تو چنین موقعی احتمال هرچیزی هست مثلا شاید دیگه اصلا بالا نیاد سایت.
الان مشکل خاصی هست که میخوایین انتقال بدین؟
من چند جا گشتم بدون گوگل دستمون بسته ست این جستجو گر ها گیج میزنن از 118 بگیرکسی میتونه شماره پارس وی دی اس رو برام جور کنه؟
شماره تلفن سه رقمی برای شماره تلفن پرسیدن هم یادم رفته
ممنونمپیدا کردم:
۹۱۰۱۴۵۶۵(۰۲۱) – ۹۱۰۱۳۵۶۵(۰۲۱)
ورودی ها همه صفر هستمن روی هاست دی ال آلمان بودم الان اومدم هاست ایران دی ال . از ساعت ۱۷ در روز ۱۸ دی که نت قطع شد تمام خرید های سایت تا ساعت ۲۳ ناموفق بوده من خیلی تعجب کردم من خودم به سایتم دسترسی نداشتم . در روز ۱۹ و ۲۰ دی هیچ خریدی از سایتم نشده اما از روز ۲۱ دی از سایت من خرید انجام شده در صورتی که من دسترسی نداشتم اینا کین که دسترسی داشتن تمام خریدها ناموفق بود . اگر اینا دسترسی داشتن گوگل هم دسترسی داره