Hamid2day
مدیر ارشد
برو بشین تو دکان دیگاگه وضعیت گوگل درست بشه من سریع یک سایت بالا میارم.
احساس میکنم ی چیزی توی دنیا کم دارم.
روزهایی ک خونه هستم حس میکنم عمرم تباه میشه
برو بشین تو دکان دیگاگه وضعیت گوگل درست بشه من سریع یک سایت بالا میارم.
احساس میکنم ی چیزی توی دنیا کم دارم.
روزهایی ک خونه هستم حس میکنم عمرم تباه میشه
گوگل نباشه هیچ هستالان ایران هم بیارید با این وضعیت بسته بودن گوگل هیچ فایده ای نداره
الان خیلی دستم بند هستبرو بشین تو دکان دیگ
اگر وضعیت ادامه پیدا کنه، برد رو کسی میبره که یه سرچ انجین وطنی طراحی کنه همین سایت های نصفه و نیمه ای که هست رو بیاره داخلش نه اینکه چند تا سایت ایندکس شده رو بهت نشون بده.گوگل نباشه هیچ هست
چند دقیقه پیش داشتم بهش فکر میکردم ولی نمیخوام قطع بودن اینترنت رو عادی سازی کنماگر وضعیت ادامه پیدا کنه، برد رو کسی میبره که یه سرچ انجین وطنی طراحی کنه همین سایت های نصفه و نیمه ای که هست رو بیاره داخلش نه اینکه چند تا سایت ایندکس شده رو بهت نشون بده.
با کدوم زیرساخت؟اگر وضعیت ادامه پیدا کنه، برد رو کسی میبره که یه سرچ انجین وطنی طراحی کنه همین سایت های نصفه و نیمه ای که هست رو بیاره داخلش نه اینکه چند تا سایت ایندکس شده رو بهت نشون بده.
با توجه به تجربه های قبلی هرکس که الان ورود کنه برد کرده، این وضعیت دائمی هستش بعید میدونم دسترسی برگردانده بشه...چند دقیقه پیش داشتم بهش فکر میکردم ولی نمیخوام قطع بودن اینترنت رو عادی سازی کنم
این که از web dev دور شدم هم بی تاثیر نیست
همین سرورهای ذغالی موجود، باید سوخت و ساخت.با کدوم زیرساخت؟
فقط میشه سوختهمین سرورهای ذغالی موجود، باید سوخت و ساخت.
به نظر من تو کمتر از یه هفته وصل میشهبا توجه به تجربه های قبلی هرکس که الان ورود کنه برد کرده، این وضعیت دائمی هستش بعید میدونم دسترسی برگردانده بشه...
از سال 88 هر ساله بودجه سنگین برای بحث اینترانت تصویب میشد تازه این سوای هزاران میلیارد هزینه پنهانی هست که برای مبحث فیلترینگ و چیزای دیگه شده.
وصل نمیشه، الان کسایی که دستی تو کار دارن تا تنور داغ هست باید استفاده کنن، خیلی ها برای این شرایط آماده نبودن.به نظر من تو کمتر از یه هفته وصل میشه
ولی وصل هم بشه اگه موتور جستجوی ایرانی کسی بسازه و خوب کار کنه یه سری میرن سمتش. همینایی که به جای تلگرام ایتا/روبیکا/بله استفاده میکنن (نه مثل این پروکسی های گوگل و بینگ که نصفه نیمه کار میکنن، موتور اختصاصی)
انجمن رو باید یه دستی به سر و روش بکشیمهمین انجمن پتانسیل بالایی داره...
با توجه به اینکه پی تی تعطیل شده میتونه دوباره دوره طلایی انجمن ها رو برگردونه، بدون محدودیت پیام رسان های داخلی.
گوشی های کره شمالی آپدیت نمیشه اینم روش.آپدیت گوشی های همراه چی؟
آپدیت سرور ها و خیلی از موارد دیگ
دقیقاآپدیت گوشی های همراه چی؟
آپدیت سرور ها و خیلی از موارد دیگ
کی گفته نمیشه؟ میشنگوشی های کره شمالی آپدیت نمیشه اینم روش.