• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پیشگامان هم ب عنوان مایه مال ترین اپراتور شیران قطعه

قطع شد فقط رفتم بکاپ سایتمو دانلود کردم
لاشیا میلیونی پول میخواستن بابت همین بکاپ
چون قطع بود پول می‌خواستن دیگه :/
اتفاقا دردسرش برای اونا بیشتره، یه نفر لو بده داستان میشه براشون

چون قطع بود پول می‌خواستن دیگه :/
اتفاقا دردسرش برای اونا بیشتره، یه نفر لو بده داستان میشه براشون

فقط دوتا هاستینگ کله گنده انجام میدادن مشکلی براشون پیش نمیاد از آب گل آلود ماهی میگیرن این عوضیا

@omidss3
امروز زنگ زدم با مشاوره فروش شتابان هاست صحبت کردم ..
خیلی با حوصله توضیح دادن..

گفتش ssl جدید که نمیشه فعال شه..
ssl خودتم بیاری باید یه لحظه وصل بشه به مرکز اصلی صحت سنجی بشه , عملا سایتت از دسترس خارج میشه..
گفتش یکم دیگه صبر کن که یا وضعیت اینرتنت بهتر بشه یا حداقل وضعیت ارتباط ماها با نت جهانی اوکی بشه..

گفتش ssl جدید که نمیشه فعال شه..
ssl خودتم بیاری باید یه لحظه وصل بشه به مرکز اصلی صحت سنجی بشه , عملا سایتت از دسترس خارج میشه..
گفتش یکم دیگه صبر کن که یا وضعیت اینرتنت بهتر بشه یا حداقل وضعیت ارتباط ماها با نت جهانی اوکی بشه..
باید یه فکری به حال ssl کنن وگرنه خودشونم به چخ میرن

یک بلوک المنتور ر و میخوام ادیت کنم ولی نمیتونم چون کد کوتاه خورده و از جای دیگه فراخوان میشه
[home_product_reviews]
توی قسمت قالب های المنتور و کد های سفارشی و کتابخانه هم گشتم پیداش نکردم
کجاست؟

یک بلوک المنتور ر و میخوام ادیت کنم ولی نمیتونم چون کد کوتاه خورده و از جای دیگه فراخوان میشه
[home_product_reviews]
توی قسمت قالب های المنتور و کد های سفارشی و کتابخانه هم گشتم پیداش نکردم
کجاست؟
تو فایل های قالب بگرد شاید یه فایل با اسم شبیه همین هست. اسم فایل شاید دقیق همین نباشه فایل رو باید باز کنی.
اگه فایل های قالب رو روی سیستم داری میتونی با notepad++ یا vscode باز کنی بعد همین تگ home_product_reviews رو سرچ کنی

تو فایل های قالب بگرد شاید یه فایل با اسم شبیه همین هست. اسم فایل شاید دقیق همین نباشه فایل رو باید باز کنی.
اگه فایل های قالب رو روی سیستم داری میتونی با notepad++ یا vscode باز کنی بعد همین تگ home_product_reviews رو سرچ کنی
مرسی، توی کد های فانکشن چالد تم پیداش کردم! نمیدونم چرا اینقدر راه سخت رو واسه این چیزا میرن!
هر چی به طراح سایت زنگ زدم جواب نداد، یه حس سردی دارم که میگه رفته اون دنیا
0 Toxic Sign.gif

امروز یادم اومد که ماه دیگه تمدید دامین دارم ! نت خارج وصل نشه به چوخ عظما رفته دامین !
مرسی، توی کد های فانکشن چالد تم پیداش کردم! نمیدونم چرا اینقدر راه سخت رو واسه این چیزا میرن!
هر چی به طراح سایت زنگ زدم جواب نداد، یه حس سردی دارم که میگه رفته اون دنیا
مشاهده پیوست 1217
میزارن تو چایلد تا با آپدیت هسته وردپرس به چوخ نره

امروز یادم اومد که ماه دیگه تمدید دامین دارم ! نت خارج وصل نشه به چوخ عظما رفته دامین !

یه دات آی آر بگیر بنداز تنگش

• Like
Reactions: moo

بچه ها با tdlte ایرانسل الان وصلن

عقب
بالا