• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اینجا ۲۰ روز اینترنت خارج قطع بود، گوگل هم به سایت ها دسترسی نداشت همه صفحات سایتهای هاست ایران از ایندکس گوگل خارج شد به گاج عظما رفت سایتها
من که رسما دلم به هیچی نمیرفت این مدت

ولی ایمیلم چک کردم دیدم پیغام تبریک سرچ کنسول فرستاده بود !

یک وبلاگ داشتم دامنه کام بود.. اما مثلا قرار بود بیام اخبار بارسلونا و اینارو بزارم !! کلا سایت هیچی نبود یک قالب جنه که پر عکس که نوشته بود nulled jannah theme قرمز و سیاه !!

تقریبا 7-8 هزار بازدید گرفت این دو هفته !! تیتر سایت فقط بود اخبار بارسلونا !!!
پس این ورزش سه و .. از ایندکس خارج شده بود این سایت مسخره بازدید گرفته بود

صفحه اول دارم با ۱۷ هزار ایمپرشن نزدیک ۱۰۰ تا :))
خدا خیرت بده عنوان لینکه رو با چندتا آزمون و خطا کلیک خور بکن...
جدا از درآمد , رتبه ت رو میفرسته تو آسمون ها..

خدا خیرت بده عنوان لینکه رو با چندتا آزمون و خطا کلیک خور بکن...
جدا از درآمد , رتبه ت رو میفرسته تو آسمون ها..
بعضی از کلمات کلیک خورشون پایین هست و کاربرا صرفا برای دیدن عکس میان

بعضی از کلمات کلیک خورشون پایین هست و کاربرا صرفا برای دیدن عکس میان
منظورم گوگل وب هست ..نه گوگل امیج..
پیش فرض معمولا توی کنسول روی گوگل وب هست..

658.jpg

من ویندوز مو عوض کردم الان میبینم درایور D زده لاک bitlocker recovery key میخواد در حالی که اصلا یادم نمیاد لاک کرده باشم راهی هست شکستش؟

من ویندوز مو عوض کردم الان میبینم درایور D زده لاک bitlocker recovery key میخواد در حالی که اصلا یادم نمیاد لاک کرده باشم راهی هست شکستش؟
پاسخ هوش مصنوعی :

قفل شدن درایو D با BitLocker Recovery Key (کلید بازیابی بیت‌لاکر) یک ویژگی امنیتی قوی در ویندوز است که برای محافظت از اطلاعات شما در برابر دسترسی غیرمجاز طراحی شده است. اگر ویندوز متوجه تغییر سخت‌افزاری مهمی شود (مانند تعویض مادربرد، هارد دیسک اصلی، یا حتی گاهی اوقات یک به‌روزرسانی بزرگ)، برای اطمینان از اینکه این تغییر توسط مالک مجاز انجام شده است، این قفل فعال می‌شود.

یدا کردن کلید بازیابی (Recovery Key)​

مهم‌ترین و تنها راه حل امن، پیدا کردن کلید 48 رقمی بازیابی است. لطفاً تمام مکان‌هایی که ممکن است این کلید را ذخیره کرده باشید، بررسی کنید:

• حساب مایکروسافت (Microsoft Account): این محتمل‌ترین مکان است، به خصوص اگر از ویندوز 10 یا 11 استفاده می‌کنید و با اکانت مایکروسافت خود وارد شده‌اید.
  • به وب‌سایت: https://account.microsoft.com/devices بروید.
  • وارد حساب خود شوید.
  • به دنبال بخش “Device settings” یا “More actions” برای کامپیوتر مورد نظر بگردید و سپس به دنبال “BitLocker recovery keys” بگردید.
  • چاپ شده (Printed Key): اگر در زمان فعال‌سازی بیت‌لاکر، آن را چاپ کرده‌اید، در اسناد فیزیکی خود بگردید.
  • فلش مموری USB: اگر کلید را روی یک درایو USB ذخیره کرده‌اید، آن فلش را به کامپیوتر وصل کنید.
  • فایل ذخیره شده: اگر در پوشه‌ای مانند “Documents” یا “Downloads” در درایو دیگری (مانند درایو C یا درایو شبکه‌ای) ذخیره کرده‌اید، آن را بررسی کنید.

2. اگر کلید را پیدا کردید:​

• کلید 48 رقمی را وارد کنید. پس از ورود صحیح، درایو D باز شده و می‌توانید از آن استفاده کنید.

منظورم گوگل وب هست ..نه گوگل امیج..
پیش فرض معمولا توی کنسول روی گوگل وب هست..

مشاهده پیوست 2112
میدونم، یک سری کلمات کاربر سرچ میکنه و بعد صرفا تصاویر یا ویدیو آپارات رو نگاه میکنه
حتی ایمپرشن بخش ایمیجت هم بالا میره اما کلیکها پایین

خودم چندین بار بخاطر ترند بودن توی گوگل کلماتی که روزانه 6-8 هزار ایمپرشن داشت رو گرفتم اما تهش با لینک یک، 100 دونه کلیک میکردن

مثلا کلمه پارک دوبل توی ترندز گوگل آمارش بالاست اما کلیکی که میگیری نهایت 100 تا 160 تا بود برای من
ایمپرشن بالا اما کلیک خیلی کم

الانکه ویندوز عوض کردم کد میخواد در حالی که یادمه نزاشته بودم
میگه که..
میگه یکی از دلایل اجتمالیش تغییرات دسخت افزاری میتونه باشه..
حالا جدا از اون ، بک آپ از ویندوز قبلیه نداری؟

میگه که..
میگه یکی از دلایل اجتمالیش تغییرات دسخت افزاری میتونه باشه..
حالا جدا از اون ، بک آپ از ویندوز قبلیه نداری؟
نه متاسفانه

آخرین ویرایش:
استاتید WP با این وضعیت ایا افزونه ها رو آپدیت کنیم یا فعلا دست نگهداریم؟

الان زدم آپدیت
المنتور بود یا نمی دونم چی کلا سایت رفت هوا
کرکی بود ؟
اگر اصلی بود خودوردپرس رو هم از توی پیشخوان آپدیت بزن..نسخه هاسون با هم هماهنگ میشن..

پ ن :البته این مشکل تلخ ارتباطی با امروز یا فردا آپدیت کردنه نداشت.. اجتناب ناپذیر بود بعد از آپدیت شدن..

کامل صفحه اول پرید
https://tytcenter.ir/
کرکی بود ؟
اگر اصلی بود خودوردپرس رو هم از توی پیشخوان آپدیت بزن..نسخه هاسون با هم هماهنگ میشن..

پ ن :البته این مشکل تلخ ارتباطی با امروز یا فردا آپدیت کردنه نداشت.. اجتناب ناپذیر بود بعد از آپدیت شدن..

خب فعلا نسخه قبلی رو جایگزین کن..
تا بالا بیاد
اگه نسخه اصلی بود که ادل فگغیر فعالش کن
وردپرس رو آپدیت کن
بعد توی حالت غیر فعال افزونه رو آپدیت بزن و بعد فعال کن

اگرم کرکی بود که باید نیخه جدیدش رو پیگیر شی

خب فعلا نسخه قبلی رو جایگزین کن..
تا بالا بیاد
اگه نسخه اصلی بود که ادل فگغیر فعالش کن
وردپرس رو آپدیت کن
بعد توی حالت غیر فعال افزونه رو آپدیت بزن و بعد فعال کن

اگرم کرکی بود که باید نیخه جدیدش رو پیگیر شی