وکیل الرعایا
تایید هویت

سایت پایرته؟سایت فارسی زبان من در گوگل ادز اکتیو شد ! داره پول میشماره
عجیب بود تنها کمتر از ۱ساعت
خوب بحث برداشتش مهم تره احراز هویتش و کدی که پست میاره برای طرف در خونشمن اصلا سر در نمیارم سیستم های ایرانی اینم برای تست بود
باید ۲۰۰ لیر پر کنه بشه برداشت کرد برداشت زدم تاییدشد خبر میدم همینجا
۱۶۰ لیر پر کرده) البته فول سایت نزاشتم با این کدهاش باید ور رفت فعلا وقت نکردم..
آدرس بده ببنیم چی زدیسایت فارسی زبان من در گوگل ادز اکتیو شد ! داره پول میشماره
عجیب بود تنها کمتر از ۱ساعت
سایت کفش رو دیگه چرا فیلتر میکنن؟این فیلترشدن های متوالی کلافه ام کرده و میخوام یه تایمی بازدید بیاد بالا کفش ها رد بشن تا با فکر بازتر در مورد این سایت فروش کفش فکر کنم

کالای قاچاق !سایت کفش رو دیگه چرا فیلتر میکنن؟
شخصا نظرم اینه که تبلیغات کلیکی دزدی زیاد دارن چون شما به عنوان تبلیغ دهنده هیچ جوره نمیتونی ثابت کنی که کلیک خورده با نه , یه روز بهت میگم کمپین تبلغاتی شما مصرف شده ! مثل این شرکت های سرویس دهنده اینترنت که هر موقع در مورد حجم زنگ بزنی پشتیبانی میگن مصرف کردی !سلام رفقا
اقا من بخوام بازدید رو غیر ارگانیک با تبلیغ مثلا ببرم بالا پیشنهادتون چیه؟ کلیکی یا چیز دیگه؟
دلیلش مشخصه ! سخت افزار دسک تاپت و کارت شبکه قوی تری داری و یا اینکه بک گراند گوشیت یک سری اپ ها دارن اینترنت مصرف میکنن ..اساتید مسئلتون , کسی دلیل این اختلاف سرعت بین گوشی و کامپیوتر رو میدونه ؟ هر دو از طریق وای فای متصل به یک مودم
در ظاهر هم که موقع تست جفتشون به یک سرور وصل شدن
نکته جالب تر اینه که یک مودم G1 از این استوانه ها داشتم تو اون برعکس بود , یعنی سرعت گوشی همیشه بالاتر از پی سی بود
کامپیوتر
مشاهده پیوست 661
گوشی
مشاهده پیوست 662
کالای قاچاق !
این مودم جدید گرفتم , مودم 5GHz داره و تست روی این گرفته شده , قبلا یه G1 استوانه ای داشتم که همیشه تست سرعتش برعکس بود یعنی موبایل رو 30-40 میداد و کامپیوتر رو 15-20 , جدیدا به این نتیجه رسیدم باید هر 2-3 سال مودم رو عوض کرد , مودم قبلیم بزور 30 میداد , مودم جدید راحت حداقل 50 میده !دلیلش مشخصه ! سخت افزار دسک تاپت و کارت شبکه قوی تری داری و یا اینکه بک گراند گوشیت یک سری اپ ها دارن اینترنت مصرف میکنن ..
پینگ اهمیت داره اینجا که اوکیه.. تنظیمات مودم ببین اگر 5GHz هم داری . موبایل رو با اون وصل کن
زندگی تو ایران هیچ چیزش مثل آدمیزاد نیست !! حالا آلمان نمیخوام مثال بزنماین مودم جدید گرفتم , مودم 5GHz داره و تست روی این گرفته شده , قبلا یه G1 استوانه ای داشتم که همیشه تست سرعتش برعکس بود یعنی موبایل رو 30-40 میداد و کامپیوتر رو 15-20 , جدیدا به این نتیجه رسیدم باید هر 2-3 سال مودم رو عوض کرد , مودم قبلیم بزور 30 میداد , مودم جدید راحت حداقل 50 میده !
این مودم جدید گرفتم , مودم 5GHz داره و تست روی این گرفته شده , قبلا یه G1 استوانه ای داشتم که همیشه تست سرعتش برعکس بود یعنی موبایل رو 30-40 میداد و کامپیوتر رو 15-20 , جدیدا به این نتیجه رسیدم باید هر 2-3 سال مودم رو عوض کرد , مودم قبلیم بزور 30 میداد , مودم جدید راحت حداقل 50 میده !
جفتشون هم مودم ها دوزاری ایرانسل ,
راستی سایتت رو پ.خ کن
- مودمهای ایرانسل/همراه اول:
- بعد از چند سال افت:
- چیپ Wi-Fi
- آنتن
- پایداری باند 5GHz
- تکنولوژی Wi-Fi هم سریع تغییر میکند (AC → AX)
پیشنهاد:
- اگر استفاده جدی دارد:
- مودمهای Wi-Fi 6 (AX) ارزش خرید دارند
- مودم اپراتوری = مصرفی، نه دائمی
اختلاف سرعت موبایل و PC طبیعی است و بیشتر به کارت شبکه، باند Wi-Fi و مصرف بکگراند برمیگردد. کاری که کردی (تعویض مودم) کاملاً درست بوده؛ مودمهای اپراتوری بعد از 2–3 سال افت میکنند، مخصوصاً توی Wi-Fi. پیشنهاد میکنم هر دو دستگاه را روی 5GHz تست کنی، اگر PC کارت شبکه ضعیف دارد USB Wi-Fi AC/AX بگیری و برای قضاوت کیفیت فقط به عدد سرعت اکتفا نکنی؛ Ping و پایداری مهمترند.

اگه به نیت اینکه درصدی از کاربرا بخرن که باید کارشناسی دقیق تر بشه..که میصرفه یا نه..سلام رفقا
اقا من بخوام بازدید رو غیر ارگانیک با تبلیغ مثلا ببرم بالا پیشنهادتون چیه؟ کلیکی یا چیز دیگه؟
بازدید اون سایت که مثال میزنم ؟ تقریبا ماهی ۴میلیون پیج ویو ! ولی فیلتره !وکیل جان..جسارتا این سایت ایرانیه بازدیدش حدودا چقدره ؟
نیت اینه که کفش های انبار خالی بشه هر چه سریعتروکیل جان..جسارتا این سایت ایرانیه بازدیدش حدودا چقدره ؟
اگه به نیت اینکه درصدی از کاربرا بخرن که باید کارشناسی دقیق تر بشه..که میصرفه یا نه..
ولی اگه نیت بخاطر افزایش رتبه باشه.. به محض اتمام تبلغیات برمیگردی روی رتبه قبلی.. و عملا کار چندان اصولی نیست..
یکی کفش کرده تو چیز ننشون خاطرات بد دارنسایت کفش رو دیگه چرا فیلتر میکنن؟
فیلترشکن ها که بازه. به پیج های اینستاگرام که فیلترشکن بازه پیام بده برای تبلیغات سریع میخرنسایت بس که فیلتر شده ارگانیک ورودیش خیلی کم شده
حالا تجربه بشه دل خوش نکنی به بیزنسی که با ریال باشه ! با یک فیلتر ریده بشه به همه چیز...یکی کفش کرده تو چیز ننشون خاطرات بد دارن
این دامنه اش دات ای ارهفیلترشکن ها که بازه. به پیج های اینستاگرام که فیلترشکن بازه پیام بده برای تبلیغات سریع میخرن