اینجا همه چی اوکی هستیاهو بدون فیلترشکن باز نمیشه
این همه ایمیل ضروری داشتم اونجا

اینجا همه چی اوکی هستیاهو بدون فیلترشکن باز نمیشه
این همه ایمیل ضروری داشتم اونجا
راضی هستم از تورنت ؟ یعنی راضی به تورنت ؟راضی هستی از تورنت؟
حتی به عنوان در آمد ثابت ؟
چرت نوشتمراضی هستم از تورنت ؟ یعنی راضی به تورنت ؟
بعد از ۳ روز رفتهمچنان هست
یه زمانی یاهو، وبلاگ دهی داشت!بیزی یاهو اوکی هستا
یاهو 360 هدفش جمع اوری و ایمیل و ارسال انبوه بود تا جایی که یادمهیه زمانی یاهو، وبلاگ دهی داشت!
روی این آدرس http://blog.360.yahoo.com
مدیریتش مثل مدیریت احسان بود، اولین ولی هیچی!
![]()
وبلاگهای یاهو فیلتر شد
وبلاگهای سایت اینترنتی و موتور جستجوگر «یاهو» در شبکه اینترنت ایران و توسط شرکت فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات فیلتر شد.donya-e-eqtesad.com
یک سوال : نزدیک 20-30تا دامنه بخرم همه رو لینک کنم به یک سایت اصلی ،مورد لطف و رحمت گوگل قرار میگیرم بیاد بالا سایت ؟ :-دییه زمانی یاهو، وبلاگ دهی داشت!
روی این آدرس http://blog.360.yahoo.com
مدیریتش مثل مدیریت احسان بود، اولین ولی هیچی!
![]()
وبلاگهای یاهو فیلتر شد
وبلاگهای سایت اینترنتی و موتور جستجوگر «یاهو» در شبکه اینترنت ایران و توسط شرکت فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات فیلتر شد.donya-e-eqtesad.com
اگر بلد باشید نه مشکلی ندارهیک سوال : نزدیک 20-30تا دامنه بخرم همه رو لینک کنم به یک سایت اصلی ،مورد لطف و رحمت گوگل قرار میگیرم بیاد بالا سایت ؟ :-دی
شما توانییشو داری دامنه هارو بخرم انجام بدی ؟هر طور صلاح میکنی !! یک بررسی کن یک تعرفه ای پی وی کن یا تلگراماگر بلد باشید نه مشکلی نداره
بلد نباشی آره انگار کار الکی کردی یا ممکنه مضر باشه
لینک بدیددوستان سلام
من سایتم به یه مشکلی برخورده راهنمایی میخوام ازتون
قسمت بالای سایت من در ابتدا اینطوری لود میشه
مشاهده پیوست 80
و بعد از حدود 10 ثانیه مشکل رفع میشه و درست نمایش داده میشه
مشاهده پیوست 81
افزونه راکت رو دارم. خاموش کردم تاثیری نداشت و سرعت لود رو خیلی خیلی پایین آورد.
لینک بدید
یه سری کد های جاوا اسکریپ بارگزاری نمیشن..خدمت شمادوستداران ایران - معرفی جاذبه های گردشگری ایران
معرفی جاذبه های گردشگری ایران شامل جاذبه های تاریخی ایران ، جاذبه های طبیعی ایران ، جاذبه های فرهنگی و هنری ایران ، شهرهای تاریخی ایران و ...iranlover.ir
خدمت شمادوستداران ایران - معرفی جاذبه های گردشگری ایران
معرفی جاذبه های گردشگری ایران شامل جاذبه های تاریخی ایران ، جاذبه های طبیعی ایران ، جاذبه های فرهنگی و هنری ایران ، شهرهای تاریخی ایران و ...iranlover.ir
Resource URL: https://iranlover.ir/wp-content/the...es/bootstrap/bootstrap-grid.min.css?ver=6.5.5دوستان سلام
من سایتم به یه مشکلی برخورده راهنمایی میخوام ازتون
قسمت بالای سایت من در ابتدا اینطوری لود میشه
مشاهده پیوست 80
و بعد از حدود 10 ثانیه مشکل رفع میشه و درست نمایش داده میشه
مشاهده پیوست 81
افزونه راکت رو دارم. خاموش کردم تاثیری نداشت و سرعت لود رو خیلی خیلی پایین آورد.
افزونه کش رو غیرفعال کردم سرعت سایت خیلی میاد پایین طوری که خیلی زمان میبره تا لود بشهیه سری کد های جاوا اسکریپ بارگزاری نمیشن..
افزونه کش رو فعال کنید..
کش رو از نوار بالایی سایت clean کنید و بعد سریع افزونه رو دوباره غیر فعال کنید ببینید سرعت خوب میشه؟
یا , افزونه کش رو دوباره فعال کنید قسمت های مربوط به فشرده سازی جاوا اسکریپت رو غیر فعال کنید.
دوباره تست کنید

ممنون بابت وقتی که گذاشتین. من فقط اطلاعاتم کمه. میشه توضیحی بدین در مورد این لینک؟
بعد از اعمال تغییرات کش رو پاک کنید و تست کنید..افزونه کش رو غیرفعال کردم سرعت سایت خیلی میاد پایین طوری که خیلی زمان میبره تا لود بشه
به نظرم طبیعی نیست
راه دوم هم امتحان کردم با این تنظیمات
مشاهده پیوست 85
ظاهرا درست نشده مشکل و همچنان پابرجاست
میتونه به احتمال زیاد از خرابی قالب یا افزونه های مربوطه باشه..با روشن بودن افزونه این وضعیت سرعت هست
مشاهده پیوست 86
افزونه رو خاموش کردم و کلا ارور میداد و اصلا سرعت رو نمیداد
افزونه رو فعال کردم و این دو گزینه بالای سایت رو زدم باز مشکل هست
مشاهده پیوست 88