• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

بحث و گفتگو بین وبمسترها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
هوا چطوریه؟ راهی برای اتصال نیافتید؟

آب هوا چطوره تعریف کنین

از این دوران به عنوان ترک اعتیاد استفاده کنید , بدک نیست هر از گاهی پاک بشیم:ROFLMAO:

از این دوران به عنوان ترک اعتیاد استفاده کنید , بدک نیست هر از گاهی پاک بشیم:ROFLMAO:
خدا رو شکر من سیگار و پاد و ... رو ترک کردم وگرنه الان باید رگباری میکشیدم:ROFLMAO:

حتی پرداخت هم بسته ست
از بس حوصله‌مون سر رفت خواستم دو تا فیلم ببینم تو روبیکا ولی اشتراک خواست ماهی ۵۰ تومن گفتم این ماه رو اشکال نداره بگیرم ولی دیدم حتی صفحه پرداخت نمیاره که خرید بزنم
اگه شبکه بانکی و پرداختهاشون هم مشکل داره الان چجوری بانکها فعالیت میکنن

حتی پرداخت هم بسته ست
از بس حوصله‌مون سر رفت خواستم دو تا فیلم ببینم تو روبیکا ولی اشتراک خواست ماهی ۵۰ تومن گفتم این ماه رو اشکال نداره بگیرم ولی دیدم حتی صفحه پرداخت نمیاره که خرید بزنم
اگه شبکه بانکی و پرداختهاشون هم مشکل داره الان چجوری بانکها فعالیت میکنن
نه اوکیه پیامک بانک ها بازه

بچه های پرشین تولز بابا شما همه مخ بودید یه زمانی. یه راهی چیزی بذارید جلوی من کار واجب دارم :|

نه اوکیه پیامک بانک ها بازه
وارد صفحه پرداخت نمیشه
اتفاقا همین الان خواستم به یکی پیام بدم داخل همین روبیکا دیدم حتی پیام هم نمیفرسته و کنار پیام علامت هشدار قرمز میزنه یعنی ارسال نشد

بچه های پرشین تولز بابا شما همه مخ بودید یه زمانی. یه راهی چیزی بذارید جلوی من کار واجب دارم :|
سری قبل که یه تعداد خیلی کم وصل بودن دلیلش دیتاسنترهای قم بود الان اونا هم بسته شدن واسه همینه راهی وجود نداره برای مردم عادی
حتی اینترنت ملی هم ملی‌تر شده و یه sms نمیشه فرستاد دیشب از ساعت ۹ تا ۱۲ من بکوب زنگ زدم داداشم که تهران دانشجوئه یه حالی ازش بپرسم زنگ نمیخورد تا صبح استرس داشتیم نکنه چیزیش کرده باشن صبح زنگ زد گفت شبا علاوه بر sms تماس هم رد و بدل نمیشه فقط شماره های اضطراری زنگ میشه زد

سایته ایرانی وجود دارد IP بدیم و بگه از کدوم شرکته؟

عقب
بالا