گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
🔻آخرین دستاورد دولت سیزدهم هم کمبود شدید برق تو کشور بوده🤝

کلیت حرفت درسته ولی خیلی به منطقه ش هم مربوطه
مثلا اون دفتر پیشخوان پایین شهر باشه یا بالاشهر خیلی فرقشه
نکته قشنگی گفتی کاملا موافقم
من سر مشکل سربازیم تقریبا کل پلیس +۱۰ شهرو رفتم بالا شهر اصلا دوس نداشتم از دفتر بزنم بیرون :LOL:

🔴 نرخ جدید جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی اعلام شد

مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران:
▪️پلیس موظف است برای خودروهای فاقد معاینه فنی مشمول در ازای هر روز تردد جریمه 100 هزار تومانی در نظر بگیرد.

🔴 نرخ جدید جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی اعلام شد

مدیر عامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران:
▪️پلیس موظف است برای خودروهای فاقد معاینه فنی مشمول در ازای هر روز تردد جریمه 100 هزار تومانی در نظر بگیرد.
یا حضرت پشم
از کجا میفهمه؟ من تو این گرما حال ندارم برم معاینه فنی

اقا من یک حرکت خیلی خفن زدم
رفتم اون یارویی که تهدیدش کرده بودم رو بد تهدید کردم
گفتم فلان جا فلان شهر زندگی میکنه اقات اسمش فلانه
همه چیزش رو میدونیم
فلان رفیق که خفتش کردن
در حد مرگ زدن
کار ما بوده
خلاصه بد ترسوندمش

خیلی خوشحالم چون میدونم خایه فنگ میشه طرف مثل سگ میترسه
یکذره استرسم دارم لو برم

اقا من یک حرکت خیلی خفن زدم
رفتم اون یارویی که تهدیدش کرده بودم رو بد تهدید کردم
گفتم فلان جا فلان شهر زندگی میکنه اقات اسمش فلانه
همه چیزش رو میدونیم
فلان رفیق که خفتش کردن
در حد مرگ زدن
کار ما بوده
خلاصه بد ترسوندمش

خیلی خوشحالم چون میدونم خایه فنگ میشه طرف مثل سگ میترسه
یکذره استرسم دارم لو برم
لو بری؟
شکایت کنه بگه به یه دختری تجاوز کردم این آقا بعدش اومد منو تهدید کرد ؟
همچین مواقعی طرف نمیتونه شکایت کنه..پای خودشم گیره

لو بری؟
شکایت کنه بگه به یه دختری تجاوز کردم این آقا بعدش اومد منو تهدید کرد ؟
همچین مواقعی طرف نمیتونه شکایت کنه..پای خودشم گیره

تجاوز نکرده
ولی زیاد دختر گول زده
خیییییلی
باسه همین میگم طرف خایه کرده
ادمای معتاد ترسو هستن حالا یا معتاد شیشه یا معتاد کص
حالا جزئیات نمی گم چی بهش گفتم
کوچیکترین چیزی که گفتم این بود که مطمئن باش فیلمات پخش شه وسط بیمارستان حکم اعدامت رو میدن
evilsmile.gif

اقا ناموسا دارک وب جایی هست مثلا پول بریزی طرف رو بگیرن یکذره مشت و مال بدن؟
باید باشه

تجاوز نکرده
ولی زیاد دختر گول زده
خیییییلی
باسه همین میگم طرف خایه کرده
ادمای معتاد ترسو هستن حالا یا معتاد شیشه یا معتاد کص
حالا جزئیات نمی گم چی بهش گفتم
کوچیکترین چیزی که گفتم این بود که مطمئن باش فیلمات پخش شه وسط بیمارستان حکم اعدامت رو میدن
evilsmile.gif
دکتر از وسط ماجرا میگی
اینجوری حساب نیست

ما یه گوشی برنج 20هندی کیلویی داشتیم حشره زده بود..
من باش مشکلی نداشتم ولی همخونه ییم گفت برنجش هم زیاد مرغوب نبود ارزش نگهداری نداره ردش کن بره..
یه همسایه مون گفتم اگه شخص نیازمندی سراغ داری بگو یه همچین برنجی داریم..
گفت بده ببرمش برای هیئت! گفتم مگه میشه؟ گفت آره بابا بده..
خلاصه برنج یکی از هیئت های اطراف رو ما ناخواسته با برنج حشره زده تامین کردیم.. :D
طبق ضرب المثل :روغن ریخترو نذر امام زاده کردی رفت..😃

🔴اگر در چند ساعت اخیر به صورت جدی اخبار را دنبال کرده باشید، احتمالاً متوجه شدید وضعیت بورس چند کشور بزرگ مانند آمریکا قرمز شد.

🕯این یک سیگنال مهم برای خاورمیانه در شرایط کنونی است؛

⚫به زبان ساده، سهامداران بزرگ جهانی که در جایگاه قدرت و ثروت هستند و بخش عظیمی از سرمایه‌ها در بورس تحت اختیار آنان است، به واسطه‌ی نفوذشان در رأس قدرت و سیاست و همچنین دسترسی به داده‌های عمیق‌تر از وضعیت جهانی، به اطمینان نسبی از شروع یک رویداد اجتناب‌ناپذیر رسیدند که بسته به شدّتِ آن حتی میتواند موجب یک رکود جهانی گردد.

▪️به همین علت اقدام به خارج کردن دارایی خود از بورس کردند تا قبل از آن رخداد اصلی، سرمایه‌ی خود را حفظ کنند.

📊این بزرگترین سقوط بورس آمریکا در چهار سال گذشته است و باید بدانیم آخرین سقوط بزرگ بورس آمریکا، مرتبط با شروع بزرگترین فریب قرن یعنی کرونا بود که به یک فاجعه جهانی ختم شد.

⚠️اکثر اخبار جعلی با هدف پروپاگاندا، منابعشون یا یک منبعِ اگاهِ ناشناس است، اکانت‌های جعلی ایکس به اسم اسرائیل و آمریکا و ...

🚫گول هر اکانت ایکس که تیک آبی نیز دارد را نخورید. شما به سادگی یک آی‌دی می‌سازید، ۲۰ دلار پرداخت می‌کنید ۵۰ هزار فالوور میگیرید، ۱۰ دلار پرداخت می‌کنید و تیک آبی هم فعال می‌شود!

🔴اگر در چند ساعت اخیر به صورت جدی اخبار را دنبال کرده باشید، احتمالاً متوجه شدید وضعیت بورس چند کشور بزرگ مانند آمریکا قرمز شد.

⚫به زبان ساده، سهامداران بزرگ جهانی که در جایگاه قدرت و ثروت هستند و بخش عظیمی از سرمایه‌ها در بورس تحت اختیار آنان است، به واسطه‌ی نفوذشان در رأس قدرت و سیاست و همچنین دسترسی به داده‌های عمیق‌تر از وضعیت جهانی، به اطمینان نسبی از شروع یک رویداد اجتناب‌ناپذیر رسیدند که بسته به شدّتِ آن حتی میتواند موجب یک رکود جهانی گردد.

▪️به همین علت اقدام به خارج کردن دارایی خود از بورس کردند تا قبل از آن رخداد اصلی، سرمایه‌ی خود را حفظ کنند.

📊این بزرگترین سقوط بورس آمریکا در چهار سال گذشته است و باید بدانیم آخرین سقوط بزرگ بورس آمریکا، مرتبط با شروع بزرگترین فریب قرن یعنی کرونا بود که به یک فاجعه جهانی ختم شد.

⚠️اکثر اخبار جعلی با هدف پروپاگاندا، منابعشون یا یک منبعِ اگاهِ ناشناس است، اکانت‌های جعلی ایکس به اسم اسرائیل و آمریکا و ...

🚫گول هر اکانت ایکس که تیک آبی نیز دارد را نخورید. شما به سادگی یک آی‌دی می‌سازید، ۲۰ دلار پرداخت می‌کنید ۵۰ هزار فالوور میگیرید، ۱۰ دلار پرداخت می‌کنید و تیک آبی هم فعال می‌شود!
جاش گلوبالیسم بود ولی:))

به نظرم حباب هوش مصنوعی خالی شده
احتمالا هفته بعد صعودی بشه

کمپانی امازون روز گذشته ۸،۸ درصد از ارزش خود را از دست داد که رقمی بالغ بر ۱۵۵ میلیارد دلار است.

پیوست ها

• IMG_20240803_125656_550.jpg
    IMG_20240803_125656_550.jpg
    47.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1
بازار سهام نیویورک ۲.۹ تریلیون دلار از ارزش خود را از دست داد
گروه های تک ها و نزدک بزرگترین کاهش را شاهد بوده اند

عقب
بالا