گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
@hamedovic5405
تا حالا فروش از طریق اسنپ پی رو پیگیری کردی؟ (فروش قسطی)
پیگیرش هستم ولی چیزی که فهمیدم به سادگی قرارداد نمیبندن و هر ماه یه سهمیه ای برای اضافه کردن فروشگاه توی هر حوزه دارن

خب درک از آهنگ و دغدغه شاعر نداشتن که فکر کردن حرف من مسخره ست..
کلا عموم حرفای منو توهم تعبیر میکردن..
حالا بازم پیش اومد شات از چیزای دیگه هم میذارم..

پ ن : منظورم از بی ارزش , خود منتقدیم رو نمیگم.. کسایی مثل دیوید رو میگم از نظر یه سری اعتبار کلام داشتن..
منظورم این بود شاید اون خنده به تو نبوده و به این بوده که اینا نمیفهمن این شعر در مورد چیه

منظورم این بود شاید اون خنده به تو نبوده و به این بوده که اینا نمیفهمن این شعر در مورد چیه
شاید..
ولی روی نوشته های دیگه راجب گلوبتلیسم یا تقلب در انتخابات امریکا هم همین داستان بوده

شاید..
ولی روی نوشته های دیگه راجب گلوبتلیسم یا تقلب در انتخابات امریکا هم همین داستان بوده
خب دیگه کامیونیتی ها همینن
منم با یه سری از اون حرف ها شاید موافق نباشم. حالا من نمیخندم یکی دیگه ممکنه رفتارش جور دیگه باشه
جدی نگیر

اقا راهی هست چه سخت افزاری چه نرم افزاری هارد رو ریکاوری کنم؟
آره..
نرم افزار زیاده..
اولین کاری که باید بکنی اینه که اطلاعات جدید توش نریزی..
دوم اینکه یه هارد دوم برای اطلاعات بازیابی شده داشته باشی..

من خودم با پارتیشن ویزارد کار کردم..

IMG_20240930_125934_063.jpg

اسرائیل ماهر اسد برادر بشار اسد را ترور کرد!

رسانه های اسرائیلی از ترور موفق ماهر الاسد برادر بشار اسد رئیس جمهور سوریه خبر دادند.

ماهر اسد فرمانده لشکر چهارم ارتش سوریه بود که ارتباط قوی با ایران و حزب الله لبنان داشت.

شبیه اینایی که با وعده کفتر روپایی زن میرن ترتیب طرفو میدنه

IMG_20241001_071722_664.jpg
محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری سابق ایران در بخشی از گفتگو با شبکه «سی‌ان‌ان ترک» از نفوذ ماموران موساد در ایران پرده برداشت و مدعی شد: «در کشور ما اداره ضد اسرائیلی راه‌اندازی شد و بعد از مدتی معلوم شد که رئیس آن مامور موساد بوده است». به گزارش سی‌ان‌ان‌ ترک، او گفت که اسرائیل در بالاترین سطوح دولت، به‌ویژه در بخش‌های اطلاعاتی و امنیتی نفوذ دارد و توانسته است عملیات‌ پیچیده انجام دهد. احمدی نژاد در این زمینه به سرقت اسناد هسته‌ای از مراکز مهم هسته‌ای اشاره کرد.

بازگشت ساعت آغاز به کار ادارات از پس فردا به روال گذشته

🔹رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور: ساعت آغاز به کار کارکنان دستگاه‌های اجرایی در کلان‌شهرها در ۲ هفتۀ ابتدایی آغاز سال تحصیلی، از ساعت ۷ تا ۹ صبح شناور شده بود که از ۱۵ مهرماه به روال گذشته برمی‌گردد.

یکی از دلایلی که سمت رابطه نمیرم رو در پس ناخودآگاهم کشف کردم..
نزول جایگاه اجتماعی.. و عدم پذیرش مختصات فعلی..

یکی از دلایلی که سمت رابطه نمیرم رو در پس ناخودآگاهم کشف کردم..
نزول جایگاه اجتماعی.. و عدم پذیرش مختصات فعلی..
بعد از جدا شدن از خانواده ، مسلما کیفیت محل زندگی و وسایل توی خونه چند سطح پایین تر اومد..
طراوت اون موقع رو هم ندارم.
از جایگاه اجتماعیم نزول کردم..
نا خودآگاه آدم خودشو با کسایی که درگیر این چالش ها نشدن و راحت زندگیشون رو میکنن مقایسه میکنه..

عقب
بالا