گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

علمیه کارشناس فناوری در برنامه سلام صبح بخیر، گفت: بر اساس تحریم‌های جدید رئیس جمهور آمریکا کسانی که ملیت ایرانی دارند در هر کجای دنیا هم باشند نمی‌توانند در بازار رمز ارز‌ها فعالیت کنند.

پلتفرم صرافی کریپتو اعلام کرده کاربرانش تا آخر ماه مارس ۲۰۲۵ یعنی حدود ۴۰ روز دیگر فرصت دارند تا دارایی‌های تتر خود را برداشت کرده یا به رمزارز‌های سازگار با MiCA تبدیل کنند این خبر، موجی از نگرانی و استرس را میان دارندگان رمزارز تتر در ایران ایجاد کرده است.
به نظر می‌رسد پلتفرم‌های آنلاین ایرانی دنبال رمزارز جایگزین هستند.

IMG_20250221_104209_135.jpg

چه کسانی کالابرگ می‌گیرند؟

🔹هیئت‌وزیران برای بازنگری وزارت رفاه در دهک‌ها، چندین شاخص اعلام کرده است. این شاخص‌ها به‌طورکلی در ۶ بخش قابل دسته‌بندی است:
۱.مجموع درآمد اعضای خانوار
۲.تراکنش‌های خرید ماهانه
۳.دارایی‌های ملکی
۴.خودروهای لوکس،
۵.سفرهای خارجی
۶.اقامت در خارج از کشور.

🔹براین اساس، علاوه‌بر تخصیص یارانه نقدی براساس دهک‌بندی جدید، معادل ریالی یک میلیارد دلار منابعی که از صندوق توسعه ملی برداشت می‌شود، در دو مرحله قبل و بعد از عید در قابل کالابرگ معیشتی برای هفت دهک پایین درآمدی که جمعیتی برابر ۶۰ میلیون نفر را شامل می‌شوند، به آن‌ها تخصیص داده خواهد شد.

🔹رقمی که برای سه دهک‌ اول به‌ازای هر نفر ۵۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهار تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان خواهد بود.

ارتفاع برف در کندوان به ۸۰ سانتی متر رسید

🔹 رییس اداره راهداری چالوس با اشاره به اینکه محور کندوان از شب گذشته مسدود شده است، ارتفاع بارش برف را در این محور ۸۰ سانتی متر اعلام کرد.

یخبندان در انتظار تهرانی‌ها؛ کمینه دمای پایتخت منفی پنج درجه می‌شود

🔹 پیش‌بینی‌ها اداره کل هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد از امروز شنبه تا سه‌شنبه هفته جاری روند کاهش نسبی دما پیش‌بینی شده به طوری که در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه کاهش قابل ملاحظه دما و یخبندان سطح زمین در این استان دور از انتظار نیست، در این زمان، کمینه دمای تهران به منفی پنج درجه می‌رسد.

تفاوت طرح کالابرگ جدید با دوره‌های قبلی

یکی از تغییرات مهم این طرح در مقایسه با دوره‌های قبلی، حذف الزام برای استفاده از یارانه نقدی پیش از بهره‌برداری از اعتبار کالابرگ است. در نسخه قبلی، افراد ابتدا باید بخشی از یارانه خود را خرج می‌کردند تا بتوانند از اعتبار کالابرگ استفاده کنند، اما در طرح جدید، این محدودیت برداشته شده است.

همچنین، در طرح گذشته، بعضی خانوارها هنگام خرید با مشکل کمبود اعتبار مواجه می‌شدند که باعث ایجاد نگرانی در فروشگاه‌ها می‌شد. در طرح جدید، افراد می‌توانند دقیقاً به میزان اعتبار خود خرید کنند و نیازی به پرداخت مبلغ اضافه نخواهند داشت.

Screenshot_20250320_042505_co.radcom.time_edit_47382876485478.jpg
لحظه تحویل سال ۱۴۰۴ شمسی

ساعت ۱۲ و ۳۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه ظهر روز

پنجشنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ شمسی
۲۰ مارس (مارچ) ۲۰۲۵ میلادی
۱۹ رمضان ۱۴۴۶ قمری

یک مقاله جالب در سال 94

1742653276263.png

آقا چند وقته دوتا قمری یا به قول ما اصفهانیا پاختر اومدند تو مغازه من لونه ساختن و تخم می‌ذارند. تا حالا دوبار هربار دوتا جوجه پس انداختند و بزرگشون کردند. الان اومدند پشت سر من روی چندتا کارتن لونه ساختند. چند روزه به فکرم رسیده که دوربین کار بذارم و ۲۴ ساعته ازشون فیلم بگیرم و برخی از قسمت‌های فیلم رو بذارم تو پیج اینستاگرام.
البته پیج اینستاگرام مربوط به فروشگاه اینترنتی کوچک چند قلم کتاب و لوازم آزمایشگاهی هست. ولی گفتم شاید ترند بشه و فالوور زیادی جذب بشه و اینطوری بتونم فروش خوبی داشته باشم!؟
نظرتون چیه؟ فکر خوبیه و اگر خوبه دوربین ارزون و مناسب چی بگیرم؟

آقا چند وقته دوتا قمری یا به قول ما اصفهانیا پاختر اومدند تو مغازه من لونه ساختن و تخم می‌ذارند. تا حالا دوبار هربار دوتا جوجه پس انداختند و بزرگشون کردند. الان اومدند پشت سر من روی چندتا کارتن لونه ساختند. چند روزه به فکرم رسیده که دوربین کار بذارم و ۲۴ ساعته ازشون فیلم بگیرم و برخی از قسمت‌های فیلم رو بذارم تو پیج اینستاگرام.
البته پیج اینستاگرام مربوط به فروشگاه اینترنتی کوچک چند قلم کتاب و لوازم آزمایشگاهی هست. ولی گفتم شاید ترند بشه و فالوور زیادی جذب بشه و اینطوری بتونم فروش خوبی داشته باشم!؟

بیشتر برای اینکه بین مخاطبات جا بیفتی و یه رابطه صمیمی بینشون داشته باشی خوبه.

دوربین هم نمیخواد بگیری که حالت مستند پیدا کنه.

با گوشی خودت فیلم بگیر و خودتم داخل فیلم نشون بده.

مثلا بگو سلااااااااااااااام بچاااااااااااااااا امروز اومدم از دوتا قمری براتون فیلم بگیرم.

با بگو وضعتان چوووووووووووونه

داداش میخوای از مگسای مغازتم کسب درآمد کن

اهدای تسهیلات ۵ میلیونی خرید کالا به کارگران سراسر کشور

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:

به مناسبت روز کارگر به هر کارگر شاغل و بازنشسته کشور یک خط اعتباری تا سقف ۵ میلیون تومان با نرخ ۴ درصد برای خرید کالا اختصاص داده شده است.

همه کارگرانی که به هر نحوی دارای بیمه کارگری باشند، مشمول این طرح خواهند بود.

برای گرفتن کارت اعتباری خرید 5 میلیونی
مراجعه به شعب بانک رفاه و پر کردن فرمها

IMG_20250505_095714_936.jpg

افزایش کارمزد کارت به کارت

با اعلام نرخ‌های به روز شده خدمات بانکی، مبلغ کارمزد کارت به کارت به حداقل ۹۰۰ تومان افزایش پیدا کرد.

برای تراکنش‌های بیش از یک میلیون تومان، به ازای هر میلیون ۳۲۰ تومان دیگر به این مبلغ اضافه خواهد شد.

مشاهده پیوست 516

افزایش کارمزد کارت به کارت

با اعلام نرخ‌های به روز شده خدمات بانکی، مبلغ کارمزد کارت به کارت به حداقل ۹۰۰ تومان افزایش پیدا کرد.

برای تراکنش‌های بیش از یک میلیون تومان، به ازای هر میلیون ۳۲۰ تومان دیگر به این مبلغ اضافه خواهد شد.

برداشت پول نقد از عابر بانک
100000 تومان
500 تومان کارمزد و هزینه

دریافت وجه نقد از خودپرداز بین‌بانکی (به‌جز بانک صادرکننده)-معادل ۰.۵ درصد مبلغ تراکنش کف ۲۰۰
دریافت وجه نقد از شعب بانکی (به‌جز بانک صادرکننده کارت)-۱.۷۵۰

عقب
بالا