Business plan
کاربر فعال

یادگار فرجاد و ممدفخرایی
وبسایت ایرانی کارت خدمات اینطوریش خیلی مطمئنه.. میخوای با بخش مشاوره فروشش صحبت کن..از کجا اکانت chatgpt plus بخرم به شرطی بشه روی گوشی یا از خود اپش استفاده کرد؟
از هون اکانت اشتراکی بگیر من دوبار گرفتم اوکی بود فقط چتای بقیه رو هم میبینیاز کجا اکانت chatgpt plus بخرم به شرطی بشه روی گوشی یا از خود اپش استفاده کرد؟
جوات چقدر برای این تاپیک زحمت کشید
هر چی بود دود شد رفت هوا...
![]()
خاطرات وبمستری من ( وبسایت داری و .... ) له له شدم یعنی
سلام من چند باری از جلوی این تاپیک رد شدم ، بعدش تصمیم گرفتم خاطره خودم رو تعریف کنم دنیای وبسایت داری و وبمستری برای خودش یه دنیای شیرینیه و پر از فراز و نشیب و نشیب و نشیب و نشیب و آخرش دره س که له له میشید و برای هر وبمستری اتفاقات بسیار شیرینی رخ میده من هشت سال پیش وارد اینترنت شدم با...web.archive.org
خرید انلاین شده کلاهبرداریآقا از این اسنپ شاپ به هیچ عنوان خرید نکنید به شدت کلاهبردارن
توی سایت زده بازگشت کالا تا 7 روز
یک پلوپز خریدم 6 تومن سوخته برام فرستادن الان درخواست مرجوعی زدم میگن ضمانت ما فقط 3 ساعته هست!بیشرفای پفیوز عملا کاربر رو خر فرض میکنن
باز صد رحمت به دیجیکالا
غیر از اینماد آنلاین باید کجا شکایت کرد؟ مبلغ پایینه حوصله شکایت حضوری ندارم
فکر نکنم حضوری هم فایده داشته باشه من یکبار برام پیش اومده کلی هزینه کردم فایده ای هم نداشتآقا از این اسنپ شاپ به هیچ عنوان خرید نکنید به شدت کلاهبردارن
یک پلوپز خریدم 6 تومن سوخته برام فرستادن الان درخواست مرجوعی زدم میگن ضمانت ما فقط 3 ساعته هست!بیشرفای پفیوز عملا کاربر رو خر فرض میکنن
باز صد رحمت به دیجیکالا
خرید یک آشناباز صد رحمت به دیجیکالا
خیلی وقته بازهجل الخالق. آرشیو archive بدون فیلشکن باز شد
رسما انداختن بهتآقا از این اسنپ شاپ به هیچ عنوان خرید نکنید به شدت کلاهبردارن
باز صد رحمت به دیجیکالا
آغاز تحریمهای سازمان ملل علیه ایرانانگار از شنبه تحریم ها برمی گرده
خوب بازم گرونی هاست و دامین و هر کوفت دیگ