گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چخبر دکی
پیامی از طرف دریافت کردی یا به خاطره ها پیوست؟؟
درد تو تو سایت سرایت کرد گریبان گیر دبوی شد
بعید نیس پسفردا هم بیزی بیاد قصه عشق بسراید😏

چخبر دکی
پیامی از طرف دریافت کردی یا به خاطره ها پیوست؟؟
درد تو تو سایت سرایت کرد گریبان گیر دبوی شد
بعید نیس پسفردا هم بیزی بیاد قصه عشق بسراید😏

نه ۹ روزه هیچ خبری نیست
همه چتام رو گذاشته بودم

خیانت یعنی چه ؟

ببین، اگه بخوایم ماجرای خیانت رو درست بفهمیم، باید اون حرفای قدیمی و نصیحت‌ها رو بریزیم دور و ببینیم علم چی میگه. واقعیت اینه که علم ثابت کرده ما آدما هم مثل خیلی از پستانداران دیگه، از نظر بیولوژیکی و ذاتی اصلاً برای تک‌ همسری ساخته نشدیم!

تحلیل دقیق پدیده «خیانت» نیازمند گذار از قضاوت‌های اخلاقی سنتی به سمت یافته‌های روان‌شناسی تکاملی است. شواهد علمی در حوزه انسان‌ شناسی نشان می‌دهند که ساختار بیولوژیک انسان، مشابه بسیاری از پستانداران عالی، لزوماً بر پایه تک‌همسری مطلق (Strict Monogamy) بنا نشده است.

الان دیگه دنیا عوض شده؛ آدمای امروزی و باهوش، تکلیفشون روشنه و یکی از این دو تا راه رو میرن:یا با هم توافق می‌کنن که رابطه باز داشته باشن (یعنی انحصار رو بر میدارن و با رضایت هم آزادی دارن)،یا اگه ببینن ازدواج با ذات و نیازشون جور در نمیاد، کلاً قید ازدواج سنتی رو می‌زنن و خودشون رو الکی درگیر نمی‌کنن

الان بازم کشیکم نمیتونم زیاد بنویسم
ولی....داداش هر چی هم بگی برای من جذاب نیست
حالا من ژنم فرق داره یا هر کصشر دیگه من از اول خونواده دوست بودم
bav2.gif

الان بازم کشیکم نمیتونم زیاد بنویسم
ولی....داداش هر چی هم بگی برای من جذاب نیست
حالا من ژنم فرق داره یا هر کصشر دیگه من از اول خونواده دوست بودم
bav2.gif
طبق چتی که قبلا گذاشتی بنظرم پیشنهاد دیت بیرون بهش بده بیاد نظرش مثبته من من کرد یا عقب انداخت کنسله

اساتید بقیه نظر بدن

الان دیگه وقتشه تکلیف خودتو و ما رو روشن کنی.
زنگش بزن و قرار بزار. یا اگه ماشین داری برو دنبالش وقتی میدونی کارش تمومه، اون موقع زنگش بزن بگو دم در منتظرتم بیا ( میتونی یه شاخه گل هم براش بگیری، گل نرگس هم خوبه)

الان دیگه وقتشه تکلیف خودتو و ما رو روشن کنی.
زنگش بزن و قرار بزار. یا اگه ماشین داری برو دنبالش وقتی میدونی کارش تمومه، اون موقع زنگش بزن بگو دم در منتظرتم بیا ( میتونی یه شاخه گل هم براش بگیری، گل نرگس هم خوبه)

اقا دیت اول گل نمیبرن خیلی ضایس
یادتون رفته گفتم پیامام رو دو روز بعد سین میکرد؟
حس میکنم دیگه ضایس پیام بدم باید منتظر از جانب اون باشم حالا کی پیام بده فعلا ۱۰ روزه که خبری نیست

اقا دیت اول گل نمیبرن خیلی ضایس
یادتون رفته گفتم پیامام رو دو روز بعد سین میکرد؟
حس میکنم دیگه ضایس پیام بدم باید منتظر از جانب اون باشم حالا کی پیام بده فعلا ۱۰ روزه که خبری نیست

اگه برای ازدواج میخوای بجنب. یهو دیدی مثل دبوی شدی و بردنش.
میگن مال خوب رو زمین نمیمونه، بجنب که یکی دیگه لنگاشو میده هوا

اگه رفتنی سر قرار شدی، یه ادکلن س-ک*سی هم بزن که بره تو مخش

اگه برای ازدواج میخوای بجنب. یهو دیدی مثل دبوی شدی و بردنش.
میگن مال خوب رو زمین نمیمونه، بجنب که یکی دیگه لنگاشو میده هوا

اگه رفتنی سر قرار شدی، یه ادکلن س-ک*سی هم بزن که بره تو مخش
برا ازدواج میخوام ولی کم محلی های اون هم دوست نذارم به قول یکی از دوستان منو داره فرندزون میکنه😔

برا ازدواج میخوام ولی کم محلی های اون هم دوست نذارم به قول یکی از دوستان منو داره فرندزون میکنه😔

ببین این پیشنهاد دادن تو چیزی ازت کم نمیکنه
اصن یکی از تمرینایی که برا ارتباط با دختر میکنن اپروچ کردنه میگن تو هر شرایطی هستی خیابون نونوایی و ... سعی کن به یکی نزدیک بشی و اصلا نتیجه رو بر این اساس بذار که قراره نه بگه

فقط قراره ذهنت آروم بشه
ولی اگه این معلق و رو زمین و هوا بودنه رو دوست داری بحث چیز دیگه ست
زیادم انگار تو چت حرف نزده بودین که امید به پیام دادنش داری

یه پیشنهاد درست و حسابی بده و ازش جواب بخواه
بیا به ما هم یه جواب درست حسابی بده دیگه فکر تو کم بود فکر دبوی هم مارو از نون و نمک و شب و روز انداخت 😐😐

کم محلی از طرف دخترا ۲ تا نشونه بیشتر نداره یا ازت خوشش نیومده یا میخواد امتحانت کنه خلاصه دیر پیامتو جواب میده سرد جواب میده تنها راه فهمیدنش هم اینکه فکر خودتو راحت کنی بخوای تو تردید باشی بیشتر ذهن خودت آسیب میبینه و اینکه تازه وقتی برای دیت بعد دیت سوم و چهارم میفهمی بدردت میخوره یا نه اگرم پیشنهاد دادی نخواست به سمت چپت ولی یک نصیحت دیگه بخوام بکنم اگه قصدت ازدواجه بیشتر ببین وضعیت خانواده اش چطوریه توی ازدواج ایرانی ها بیشتر اختلاف خانواده ها هست که آسیب میزنه تا خود زوج ها

خیلی نامردید خداییش
اول گفتید دیگه هیچی نگو الان بعد دو هفته دیگه میگید بازم بهش پیام بده
لاشیا خب اون موقع میشد بعد ۲ ۳ روز پیام بدم الان چی بگم بعد دو هفته
bav2.gif

اونم بعد دو هفته!!!!
اخرین پیامم رو فقط ری اکت خنده داد که گذاشتم
اصلا کل پیامام رو گذاشتم

خودم یک دلیل دارم دیگه بهش پیام ندم
پیامام رو ۲ روز یکبار جواب میداد
البته معذرت خواهی کرد شیفت داره ولی کص بود
مثبت بود ولی به قول دوستمون امید به نظر میومد بیشتر داره فرندزون میکنه یا به نظر من اب نمک
که اگه اینجوری باشه برا من کنسله

خیلی نامردید خداییش
اول گفتید دیگه هیچی نگو الان بعد دو هفته دیگه میگید بازم بهش پیام بده
لاشیا خب اون موقع میشد بعد ۲ ۳ روز پیام بدم الان چی بگم بعد دو هفته
bav2.gif

اونم بعد دو هفته!!!!
اخرین پیامم رو فقط ری اکت خنده داد که گذاشتم
اصلا کل پیامام رو گذاشتم

حاجی من موندم با این حجم از کارت کی وقت میکنی به این داستانا فکر کنی

حاجی من موندم با این حجم از کارت کی وقت میکنی به این داستانا فکر کنی

از وقتی رزیدنت شدم به شدت نیاز به یک نفر دارم نه جنسی فقط عاطفی
تصورم این بود ۳۰ بشم دیگه نیاز عاطفی کم میشه واقعا هم شد
ولی این ۳ ماه که رزیدنت شدم به بیشترین حد خودش رسیده😭

از وقتی رزیدنت شدم به شدت نیاز به یک نفر دارم نه جنسی فقط عاطفی
تصورم این بود ۳۰ بشم دیگه نیاز عاطفی کم میشه واقعا هم شد
ولی این ۳ ماه که رزیدنت شدم به بیشترین حد خودش رسیده😭
ببین یه مرز باریکی هست بین اینکه نیاز عاطفیت رفع بشه با اینکه کاملا غوطه ور بشی تو طرف
دنبال دریافتش باش ولی ولو نشو :) خودتو فراموش نکن یادت باشه اولویت اول آرامش خودته

ببین یه مرز باریکی هست بین اینکه نیاز عاطفیت رفع بشه با اینکه کاملا غوطه ور بشی تو طرف
دنبال دریافتش باش ولی ولو نشو :) خودتو فراموش نکن یادت باشه اولویت اول آرامش خودته

دقیقا باید همین کار رو بکنم

عقب
بالا