گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
امروز یه مسیر کوتاه رو اسنپ‌گرفتم کرایه ش ۳۸ تومن بود.. دیدم راننده ش یه زنه یی بود با پراید داغون..
شماره کارت گرفتم ۵۰ تومن واریز کردم براش..
الان توی منوی اسنپ داشتم میگشتم متوجه شدم گزینه پرداخت نقدی رو نزده بودم ، ۳۸ تومن هم از بدهی اسنپم پرداخت شده..
مجموعا شد ۸۸ تومن برای یه مسیر کوتاه.. 😃😃

🔺️ ادارات سیستان و بلوچستان امروز و فردا ساعت ۱۱ تعطیل می‌شوند

🔹️معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان:

🔹️با توجه به گرمای بیش از حد هوا در این ایام و به جهت مدیریت مصرف بهینه برق، ادارات و دستگاه های اجرایی سیستان و بلوچستان امروز و فردا(چهارشنبه و پنجشنبه) ساعت ۱۱ تعطیل می شوند.

@khabarfouri

امروز یه مسیر کوتاه رو اسنپ‌گرفتم کرایه ش ۳۸ تومن بود.. دیدم راننده ش یه زنه یی بود با پراید داغون..
شماره کارت گرفتم ۵۰ تومن واریز کردم براش..
الان توی منوی اسنپ داشتم میگشتم متوجه شدم گزینه پرداخت نقدی رو نزده بودم ، ۳۸ تومن هم از بدهی اسنپم پرداخت شده..
مجموعا شد ۸۸ تومن برای یه مسیر کوتاه.. 😃😃
امان از وقتی که جای زخم قبلی روی زبون آدم خوب بشه...چه کارهایی که باهاش نمیکنه...:ROFLMAO::ROFLMAO:(y)

از دست این sms مواد مخصوص اقایان سرویس شدیم دیگه....بابا چی میخوای از جون ما....

اونی که میخواد و دنبالشه که از زیر سنگ هم شده گیر میاره و استعمال میکنه دیگه دست از سر بقیه بردار دیگه بی همه چیز....هرچی هم شماره ها رو بلاک میکنی باز یه شماره جدید sms میده 😤😤

عشقم عسل برزویان
اگه انقد پیگیر بودم الان یکی بهم میگفت بابا شایدم دوتا شایدم بیشتر

'The Shining' actor Shelley Duvall dies aged 75​

shelley-duvall.jpg
images

ای احسان ای احسان خدا بگم چیکارت نکنه دوسال یبار از غارت میای بیرون یه گندی به پی تی میزنی دوباره میری پی کارت الان هم که کمر بستی به نابودی کل انجمن
حق میدم یک نفر بعد تقریبا بیست سال آزگار دیگه نخواد به یه انجمن با اون همه کاربر و مشکلاتش رسیدگی کنه ولی این رو هم درنظر میگرفتی که چند نفر اونجا خونه دوم یا حتی اولشون بود
چند نفر از اونجا نون میخوردن
چند نفر اصلا اونجا بزرگ شدن
یک طرفه این تصمیم رو گرفتن عادلانه نبود مخصوصا الان که کل انجمن های اینترنتی چه ایرانی باشن چه فرنگی دارن نفسای آخرشون رو میکشن
ولی اگه حرف تو کلت میرفت کار به اینجا نمی کشید

سلام و صبح بخیرتون باشه...
میگم یه سوالی...
تا حدود 1 تومن چه ماشینی ارزش خرید بالایی داره به نظرتون..؟؟مدتهاست میخواستم X55 Pro ثبت نام کنم که فعلا امکانپذیر نیست انگار...:unsure:

عقب
بالا