گیک کلاب

از هر دری سخنی..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
:unsure:
2006..2007..(n)
کارکرد نسبتا بالا...(n)
تو شرکتهای خودرو ساز ، کیفیت محصولات کرمان موتور چطوره..؟
ظاهرا از ام وی ام بهتره نه..؟
کرمان موتور ام وی ام میزنه دیگه!
فکر کنم منظورت بهمن موتور
درکل بازم کیفیت چینیا پایین،مخارج بالا،قطعات ناموجود،تکنولوژی متوسط به بالا،افت قیمت بالا،ظاهر گول زننده،موتوراشون ناک میزنه یکم گاز بدی,میگن از بنزینه ولی ناک زدنو تو ماشینای توربوی فرانسوی و ... ندیدم حتی با بنزین معمولی!

پ ن :شخصیه ولی به نظرم پول زیاد بابت ماشین هزینه نکن،از یه جایی به بعد خرج الکیه صرفا بابت کشیدن پول از جیب مشتری

:unsure:
2006..2007..(n)
کارکرد نسبتا بالا...(n)
تو شرکتهای خودرو ساز ، کیفیت محصولات کرمان موتور چطوره..؟
ظاهرا از ام وی ام بهتره نه..؟

کیفیت مهم نی. خدمات پس از فروش مهمه. یه چراغ راهنماتو بزنن بشکونن بعد کل شهرو بخوای بگردی و پیدا نکنی میگی :poop::poop: تو کرمان موتور

کرمان موتور ام وی ام میزنه دیگه!
فکر کنم منظورت بهمن موتور
درکل بازم کیفیت چینیا پایین،مخارج بالا،قطعات ناموجود،تکنولوژی متوسط به بالا،افت قیمت بالا،ظاهر گول زننده،موتوراشون ناک میزنه یکم گاز بدی,میگن از بنزینه ولی ناک زدنو تو ماشینای توربوی فرانسوی و ... ندیدم حتی با بنزین معمولی!

پ ن :شخصیه ولی به نظرم پول زیاد بابت ماشین هزینه نکن،از یه جایی به بعد خرج الکیه صرفا بابت کشیدن پول از جیب مشتری
کرمان موتور JAC و KMC میزنه ، مدیران خودرو MVM و فونیکس..
درمورد کیفیت که همیشه اینطوری بوده هرچقدر هزینه کنی خودروی با کیفیت تری هم میخری حالا چه چینی و چه غیر چینی..درمورد تکنولوژیهایی که تو ماشینای الان هست باهات موافق نیستم ( یه نمونه یه نگاهی به امکانات و ویژگیهای و آپشنهایی که توی تیگو 8 پرو هست بنداز ) ..از نظر ظاهر هم میشه گفت کاملا سلیقه ایه ، یکی قیافه ال نود هم براش اکیه ولی به شخصه اون فرمی اصلا نمیپسندم..ناک هم باید دید چه ماشینی تو ذهنت هست ، اینکه موتور و گیربکس باهم همخونی داشته باشن خیلی شرطه و کیفیت افتضاح بنزین هم که دیگه نگم برات...ماشین توربوی فرانسوی مثل چی..؟

فروم با اینترنت مخابرات برام لود نمیشه..
احتمالا بخاطر اختلالات اینترنت کشوریه

کرمان موتور JAC و KMC میزنه ، مدیران خودرو MVM و فونیکس..
درمورد کیفیت که همیشه اینطوری بوده هرچقدر هزینه کنی خودروی با کیفیت تری هم میخری حالا چه چینی و چه غیر چینی..درمورد تکنولوژیهایی که تو ماشینای الان هست باهات موافق نیستم ( یه نمونه یه نگاهی به امکانات و ویژگیهای و آپشنهایی که توی تیگو 8 پرو هست بنداز ) ..از نظر ظاهر هم میشه گفت کاملا سلیقه ایه ، یکی قیافه ال نود هم براش اکیه ولی به شخصه اون فرمی اصلا نمیپسندم..ناک هم باید دید چه ماشینی تو ذهنت هست ، اینکه موتور و گیربکس باهم همخونی داشته باشن خیلی شرطه و کیفیت افتضاح بنزین هم که دیگه نگم برات...ماشین توربوی فرانسوی مثل چی..؟
این ماشینای چینی کاراکتر ندارن همشو از این اون گرفتن،حتی یه اسم هم برای خودشون ندارن از آیفون و اپل دزدیدن!
پژو۲۰۰۸،سیتروئنc3,
DS

آخرین ویرایش:
این ماشینای چینی کاراکتر ندارن همشو از این اون گرفتن،حتی یه اسم هم برای خودشون ندارن از آیفون و اپل دزدیدن!
پژو۲۰۰۸،سیتروئنc3,
DS
گمان کنم حرف از ماشینهای با ارزش خرید بالا و حدود 1 تومن بود نه ماشینهای بالای 2 تومن..
بحث های فنی ماشین با @gheysar.
امیدوارم چون اسمشون اومد خودشونم تشیف بیارن (y)

جالبه اصطلاح سینه سوخته و پستون به تنور چسبوندن رو بخونید
نونوایی های قدیم اینطوری بودن طرف میخواست نون بچسبونه به تنور، سینه اش هم میخورد به تنور و می‌سوخت
برای همین میگن عاشق سینه سوخته...

@abiabiabi

گمان کنم حرف از ماشینهای با ارزش خرید بالا و حدود 1 تومن بود نه ماشینهای بالای 2 تومن..

امیدوارم چون اسمشون اومد خودشونم تشیف بیارن (y)
ارزش خرید بالا ماشین کارکرده ژاپنی نسبتا متداول
چینی تو گوشی خوبه نه ماشین بنزینی!
چینیا اگه خدمات پس از فروششون خوب بود میشد درموردشون فکر کرد، چون کیفیتاشون پایین وسایلشون باید دردسترس و ارزان باشه

ارزش خرید بالا ماشین کارکرده ژاپنی نسبتا متداول
چینی تو گوشی خوبه نه ماشین بنزینی!
چینیا اگه خدمات پس از فروششون خوب بود میشد درموردشون فکر کرد، چون کیفیتاشون پایین وسایلشون باید دردسترس و ارزان باشه
توی این بازه های زمانی حلبی های ایرانخودرو از همشون بهتر هست.
کره ای و ژاپنی ها حسابی فرسوده شدن و از عمرشون خیلی گذشته هرچقدر هم ک خوب کار زده شده باشن. ماشین خوب کره ای و ژاپنی رو کسی نمیفروشه
چینی ها هم نه قطعه دارن نه تعمیرکارش زیاد هست. ضمن این که افت قیمتش توی تصادف و فروش خیلی زیاده.
----------
یدونه 207 بخری حداقل میدونی قطعاتش گیر میاد و اسیر تعیرگاه و نمایندگی و... نمیشی
البته این نظر من هست شاید کسی حال و حوصله دردسرهاشو داشته باشه
من خودم موتور کلیک دارم توی تصادف یه فلاپش شکست. نزدیک 5 میلیون هزینه گذاشت روی دستم و هنوز هم نتونستم درستش کنم. بیمه هم هنوز پولمو نداده

امروز یه پرشیا کاربنی دیدم..
دلم بدجور خواست..

آخرین ویرایش:
زود دلتو میزنه
ماشین مثل گوشی نیست که خریدی بعد یه هفته برات عادی بشه..
ماشین اگه ماشین دوست باشی برات مثل رفیقه..

تنها چیزی که دل آدمو خالی میکن اینه که اکثر جامعه تو رو با قشر پولدار تازه به آب و علوفه رسیدیه یکی می بینن..
نگاه جالبی بهت ندارن..
اگه ماشین رنگش معمولی بود عب نداشت..ولی آبی کاربنی..یعنی اینکه من این ماشینو واسه لاس با پول خریدم..

آخرین ویرایش:
ماشین مثل گوشی نیست که خریدی بعد یه هفته برات عادی بشه..
ماشین اگه ماشین دوست باشی برات مثل رفیقه..

تنها چیزی که دل آدمو خالی میکن اینه که اکثر جامعه تو رو با قشر پولدار تازه به آب و علوفه رسیدیه یکی می بینن..
نگاه جالبی بهت ندارن..
اگه ماشین رنگش معمولی بود عب نداشت..ولی آبی کاربنی..یعنی اینکه من این ماشینو واسه لاس با پول خریدم..

رنگ کاربنیش رو میگم زود ازش خسته میشی. من که اینطوری بودم.

جامعه؟ به شخمت

رنگ سفید رو دخدرا بیشتر میپسندن، آبی هم خوبه برای زد بازی، ولی سنین پایین بیشتر میپسندن

عقب
بالا