رقابتی که بین المللیه قطعا مغزت رو میسادنظرتون در مورد فارکس چیه
کسی رو دیدید که از فارکس درامد داشته باشه
من میخوام بهش ورود کنم ولی میگن روح و روان رو نابود میکنه
رقابتی که بین المللیه قطعا مغزت رو میساد
درسته ترسناکهمن که جرات نمیکنم اصلا وارد فارکس و ارز دیجیتال بشم .
والا فعالییتش یه موقعی ممنوع بودش
کسی هست اینجا واقعا سود کنه و از این راه زندگیش بگذره ؟الان هم ممنوعه چون اخوندا میگن درامدش حلال نیست
چون مبادله جفت ارز هست و کالا نیست
ولی اخوندا چی حالیشون میشه از فارکس
اگه کسی درامد داشته باشه خیلی هم حلاله
حکومتم میگه ارز خارج میشه
کسی هست اینجا واقعا سود کنه و از این راه زندگیش بگذره ؟
خب اگر پول اون سایت رو به چوخ دادی تکلیف چیه ؟یه سری سایتها بهت پول میدن که با پول اونا توی فارکس فعالیت کنی و کارمزدش میگیرن یعنی پول هم نمیخواد
ولی هر کی دور بر من ادعا میکرد از فارکس پول در میاره وقتی ته توش رو در اوردم یا پول از جایی دیگه داشت میخورد یا وقتی برایند معامله های یک سالش رو میدیدی یا یه سود جزیی داشت یا کلا در مجموع ضرر کرده بود .اره یه نفر رو میشناسم اجاره نشین بود که خونه هم خرید
البته خاکشو خورده و به کسی راه و روش هم نمیگه
اینم بگم 40 سالشه ریشو موهاش سفید شده ولی خیلی حال دلش خوب شده
یاد که بگیری درامد که دلاری باشه خیلی کارا میشه کرد
اگه بتونی درامد به دست بیاری که البته خیلی سخته یه سری سایتها بهت پول میدن که با پول اونا توی فارکس فعالیت کنی و کارمزدش میگیرن یعنی پول هم نمیخواد
کسی استراتژیش رو به کسی نمیگه
خب اگر پول اون سایت رو به چوخ دادی تکلیف چیه ؟![]()
اگر پولی که میخواهی کار کنی از دست بدی ! درامدی هست جایگزین کنی ؟ اگر آره که خوبه
اگر نه هیچی سر یک سال برمیگردی به کاری که قبلا میکردی)
ولی هر کی دور بر من ادعا میکرد از فارکس پول در میاره وقتی ته توش رو در اوردم یا پول از جایی دیگه داشت میخورد یا وقتی برایند معامله های یک سالش رو میدیدی یا یه سود جزیی داشت یا کلا در مجموع ضرر کرده بود .
خوبه که ماهی 200 دلارفعلا درامد دارم که پس انداز میشه
درامدم رو اگه به دلار تبدیل کنم مبلغ ناچیزی میشه
ماهانه تقریبا 200 دلار
خوبه که ماهی 200 دلار
اگه سرمایه که اوردی مدیریت نکنی ممکنه شانسی تو چند تا معامله زیاد بشه ولی توی یه معامله همش سوخت میشهاتفاقا یکی از رفقای سابق چند روز پیش اومده بود میگفت سی تومن آوردم چند روزه کردمش یه میلیارد تومن بعد کلا باختم. بیا بریم تو کارش و فلان
نمیدونم چی کار کرده ولی شانسی عین سسخلا معامله کرده و اینطوری شده. اصلا اینقدر سود امکان داره؟