Raha تایید هویت عضویت 2024 , October 17 ارسال ها 323 محل سکونت ایران 2024 , November 7 #1 سلام چجوری با دوربین گوشی عکس های بوکه ایجاد کنم؟ ممنون
hamedovic5405 تایید هویت عضویت 2024 , June 29 ارسال ها 493 2024 , November 8 #2 milad گفت: سلام چجوری با دوربین گوشی عکس های بوکه ایجاد کنم؟ ممنون کلیک کنید تا باز شود... لنزش اون قابلیت رو نداره مگه سوژه خیلی نزدیک باشه و بکگراند خیلی دور غیر اون میشه قابلیت های خود گوشی، AI و ادیت
milad گفت: سلام چجوری با دوربین گوشی عکس های بوکه ایجاد کنم؟ ممنون کلیک کنید تا باز شود... لنزش اون قابلیت رو نداره مگه سوژه خیلی نزدیک باشه و بکگراند خیلی دور غیر اون میشه قابلیت های خود گوشی، AI و ادیت
Raha تایید هویت عضویت 2024 , October 17 ارسال ها 323 محل سکونت ایران 2024 , November 9 #3 hamedovic5405 گفت: لنزش اون قابلیت رو نداره مگه سوژه خیلی نزدیک باشه و بکگراند خیلی دور غیر اون میشه قابلیت های خود گوشی، AI و ادیت کلیک کنید تا باز شود... سری آیفون هم نمیشه؟
hamedovic5405 گفت: لنزش اون قابلیت رو نداره مگه سوژه خیلی نزدیک باشه و بکگراند خیلی دور غیر اون میشه قابلیت های خود گوشی، AI و ادیت کلیک کنید تا باز شود... سری آیفون هم نمیشه؟