گیک کلاب

سکه پارسیان!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Excalibur
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Excalibur

Registered
سلام

دوستان من قصد دارم من بعد ماهی 1 گرم حداقل سکه پارسیان بخرم.
برای شروع دیشب یکی خریدم 1 گرم ولی فروشنده فاکتور نداد، چند مغازه دیگه هم مراجعه کردم فاکتور نمیدادن، بسته بندیش درست و حسابی بود و از جایی خریدم که کارش همین بود اسم سازنده ش یا مدلش هم فکر کنم پرنیا و روش باز زده بود خانه سکه ایرانیان.
اینا رو بخوایم رد کنیم مشکل نداره؟ خود فروشنده می گفت برای پس انداز و نقد شوندگی میخوای اینو بردار.

سکه پارسیان خیلی راحت خرید و فروش میشه و فاکتور هم نیازی نداره . خواستی بخری از این پاک آبی ها ساخت اصفهان بخر بهتر میخرن. اگر پولت کمه پارسیان بخر اگر پولت بیشتر هست ربع سکه یا نیم بخری بیشتر سود میکنی

سلام

دوستان من قصد دارم من بعد ماهی 1 گرم حداقل سکه پارسیان بخرم.
برای شروع دیشب یکی خریدم 1 گرم ولی فروشنده فاکتور نداد، چند مغازه دیگه هم مراجعه کردم فاکتور نمیدادن، بسته بندیش درست و حسابی بود و از جایی خریدم که کارش همین بود اسم سازنده ش یا مدلش هم فکر کنم پرنیا و روش باز زده بود خانه سکه ایرانیان.
اینا رو بخوایم رد کنیم مشکل نداره؟ خود فروشنده می گفت برای پس انداز و نقد شوندگی میخوای اینو بردار.

همون که خریدی رو ببر مغازه های کناری بگو چند میخری؟ هم قیمت بهت میدن و هم تقلبی بودنش رو تست میکنن

دیروز یک سکه پارسیان 2 گرمی پک آبی با پول هایی که تو فروش جمع کردم خریدم 13150. یارو نمی خواست با دستگاه پوز بکشه از ترس مالیات الکی میگفت دستگاهم خرابه یک ساعت رفت 10 تومن کارت به کارت کرد بعد 3150 از یک نفر دیگه کشید. طلا فروشها هم گدا بازی در میارن

عقب
بالا