گیک کلاب

تبدیل عادت های بد به خوب

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Amir

تایید هویت
سلام
وقت دوستان بخیر
همه ما یه سری عادت هایی داریم که کم و زیاد بهش میپردازیم و بخش زیادی از وقتمون رو میتونه هدر بده. تغییر عادت ها کار راحتی نیست (نمیگم سخته) اما من خودم شروع کردم با تبدیل عادت ها ازشون فرصت بسازم.
مثلاً یادم میاد دوران راهنمایی خیلی پلی استیشن بازی میکردم و شدیداً به بازی های کامپیوتری وابسته بودم و ضمن این که زبان انگلیسی رو با معلم خصوصی پاس کردم.
در نگاه اول بازی کامپیوتری وقت تلف کردن بود (البته با تجربه الانم) اما من به جای این که مثلاً به جای بازی کامپیوتری کتاب خوندن رو جایگزین کنم (جایگزین کردن عادت بد با عادت خوب) اومدم یه دیکشنری کنارم گذاشتم و راهنمایی های بازی که حین بازی نمایش میداد برای خودم ترجمه میکردم و همین باعث شد از دل همین عادت بد منی که زبانم ضعیف بود قوی بشه طوری که راحت همه چیو با سرچ انگلیسی الان پیدا میکنم و ...

این تاپیک رو زدم اگه شما هم همچین تجربه ای یا راهکاری دارین ارائه بدین تا با هم به اشتراک بزاریم و استفاده کنیم

من یک مدت است که قصد مهاجرت دارم و از ویدیو های ایرانی هایی که مهاجرت کردن و تو یوتوب چنل زدن خیلی اطلاعات مفیدی بدست آوردم. واقعا یوتوب یک دریایی از اطلاعات داره مخصوصا برای مهاجرت الان خودم اندازن یک وکیل مهاجرتی در مورد کشور های مختلف اطلاعات دارم

عقب
بالا