گیک کلاب

دوشواری قولنامه‌ای با صاب مغازه و بنگاهی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع دبوی
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured

دبوی

تایید هویت
سلام

پارسال که مغازه رو تمدید کردم بنگاهی دو سه کلمه دیگه (نسبت به قولنامه قبلی) به بند دستنویس اضافه کرده بود که من نفهمیدم. به این شکل:

58548.jpg

همونطور که می بینید کلمات دیون دولتی و مالیات و فکر کنم بیمه (؟) به این بند اضافه شده. حالا یک مسئله هست. با توجه به اینکه من بی خانمان هستم و جایی دیگه برای وسایل توی مغازه ندارم و ضمن اینکه پارسال چون بهش گفتم میخوام برم و ترسید و اجاره رو خوب و پایین گفت و احتمالا امسال هم چون تمدیده پایین تر از عرف بشه، به نظر شما عاقلانه است که با این کلمات اضافه کنار بیام و اصلا صداشو درنیارم یا نه؟ چون ممکنه معامله به هم بخوره!اصولا این عوارض و مالیات میتونه چقدر بشه؟ لازم به ذکره که من مجوزی ندارم و این اجاره ها هم جایی ثبت نشده البته دو سال پیش خود بزغاله اش رفته بود اجاره رو اظهار کرده بود یا همچین چیزی چون زنگ زد کد پستی پرسید و گفت برای مالیات میخوام. ضمنا اجاره هم پایینه و زیر 4 تومنه
البته نمیدونم منظور از مالیات در اینجا چی هست؟ شاید منظور مالیات مربوط به خودمه و مالیات ملک به من ربطی نداشته باشه. درواقع اینجا پتانسیل ایجاد دوشواری حقوقی هم وجود داره.

آخرین ویرایش:
سلام

پارسال که مغازه رو تمدید کردم بنگاهی دو سه کلمه دیگه (نسبت به قولنامه قبلی) به بند دستنویس اضافه کرده بود که من نفهمیدم. به این شکل:

مشاهده پیوست 528

همونطور که می بینید کلمات دیون دولتی و مالیات و فکر کنم بیمه (؟) به این بند اضافه شده. حالا یک مسئله هست. با توجه به اینکه من بی خانمان هستم و جایی دیگه برای وسایل توی مغازه ندارم و ضمن اینکه پارسال چون بهش گفتم میخوام برم و ترسید و اجاره رو خوب و پایین گفت و احتمالا امسال هم چون تمدیده پایین تر از عرف بشه، به نظر شما عاقلانه است که با این کلمات اضافه کنار بیام و اصلا صداشو درنیارم یا نه؟ چون ممکنه معامله به هم بخوره!اصولا این عوارض و مالیات میتونه چقدر بشه؟ لازم به ذکره که من مجوزی ندارم و این اجاره ها هم جایی ثبت نشده البته دو سال پیش خود بزغاله اش رفته بود اجاره رو اظهار کرده بود یا همچین چیزی چون زنگ زد کد پستی پرسید و گفت برای مالیات میخوام. ضمنا اجاره هم پایینه و زیر 4 تومنه
البته نمیدونم منظور از مالیات در اینجا چی هست؟ شاید منظور مالیات مربوط به خودمه و مالیات ملک به من ربطی نداشته باشه. درواقع اینجا پتانسیل ایجاد دوشواری حقوقی هم وجود داره.
این کسی که این متن رو نوشته تا کلاس ۵ سواد داره و لاغیر...

برادر دبوی اولا در جریان باش که مالیات بردرامد و عوارض کسب و پیشه و عوارض تابلو و پسماند تجاری در تمام مدت قرارداد به عهده شما هست و همین طور کلیه هزینه های اصناف و بیمه تامین اجتماعی و تعزیرات حکومتی و ... یعنی عملا تمامی هزینه ها جز مالیات بر مستغلات رو باید از جیب بدی .مگه اینکه جور دیگه ای توافق بشه که باید مکتوب بشه

این بابای ۵ کلاسه این دو جمله رو کاملا گنگ و نا مشخص نوشته و از قضای روزگار اومده برای اون مالک محکم کاری کنه بدتر تر زده ....من اگر بودم یک متنی اماده میکردم ۱۰ خط ۱۵ خط همون طوری که همیشه میکنم که مستاجر با خوندن کاملا شیرفهم بشه که هرچی هزینه هست باید بده نه این طوری نصفه کاره و ناقص و گنگ

پیشنهاد من اینه که اگر قراره تمدید کنی اصلا هیچ دستکاری به این متن نکنی و از خواب بیدارشون نکنی که بدتر هرچی شفاف تر بنویسن برای خودت بد میشه.....شما از این ۲ خط جمله ناقص در اینده اگر به مشکل بخوری بیشتر میتونی استفاده کنی تا اون مالک بدبخت 😝

ولش کن ..اروم بی سر صدا فقط تمدید کن ولی حواست باشه خط جدید اضافه نکنه یا زیاد نشکافه موضوع رو ترجیحا....الان دارم به نفعت کار میکنم😝 اگر نه این مدل قرارداد نوشتن باید بخوره تو سر املاکی هایی که ۲ کلمه سواد ندارن و ملت رو بدبخت میکنن دیوثا

برادر مازی خب مالیات بر درآمد و عوارض تابلو و اینها که مربوط به کسب وکاره و مسلمه با منه
اما سوال اینجاست که وقتی فقط زده مالیات خالی و قبلش هم زده کلیه دیون دولتی، همین مالیات ملک که برعهده مالکه برعهده من نمیشه؟ یا مثلا عوارض خود ملک به عهده من نمیشه؟ اصلا مبلغ اینا زیاده؟

برادر مازی خب مالیات بر درآمد و عوارض تابلو و اینها که مربوط به کسب وکاره و مسلمه با منه
اما سوال اینجاست که وقتی فقط زده مالیات خالی و قبلش هم زده کلیه دیون دولتی، همین مالیات ملک که برعهده مالکه برعهده من نمیشه؟ یا مثلا عوارض خود ملک به عهده من نمیشه؟ اصلا مبلغ اینا زیاده؟
نه مالیات ملک به شما نمیخوره چون اولا باید صراحتا قید میشده که نشده و دوما پیش فرض مالیات بر درامد اجاره مستغلات به عهده مالک هست و مبلغش هم حدود ۲ ماه اجاره هست....بر فرض اگر در انتهای قرارداد دیدی زیاد حرف میزنه بگو میرم یه کپی از اجاره نامه رو میدم اداره دارایی برات ۲ ماه اجاره رو به عنوان مالیات مستغلات حساب کنن سابقه مغازه ات هم بشه و از سال های بعد هم ازت بگیرن ....

خود عوارض ملک منظور عوارص نوسازی هست؟ خیر اون هم به عهده مالک هست.....اینها تماما مشخص هست در محاکم قضایی و نگران نباش....اگر قرار باشه اینها به عهده شما باشه باید صراحتا قید بشه که نشده

برای همین میگم این چون ۲ تا خط عامیانه بیسوادی نوشته و هیچ بار حقوقی و قضایی ندارد زیاد درگیر نشو و بزار تمدید کنن.

عوارض شهرداری برای تابلو دیگه وجود نداره ، فقط مجوز از شهرداری میگیری ، طبق رای دیوان عالی کشور هزینه برای تابلو نباید بدی .
مالیات کسب و پیشه از اول با مستاجر بوده
دیون دولتی خیلی کلی میشه و ممکنه شر بشه ، از جمله مالیات بر اجاره ی همون حق اجاره .
اصلا چیزی که توافق نشده نباید بدون هماهنگی بنویسه .

بلاخره شر میشه یا نمیشه؟
همین روزا باید تمدید کنم
این وضعیت مملکتم اوضاعمو بدتر کرد و دست اونو بیشتر بالا برد.

بیخود کرده چیزی که توافق نشده بدون هماهنگی مینویسه
دوما چیز مبهم و کلی نباید بنویسه
سوما همه موارد لازم تو متن چاپی برگه های قولنامه اومده . نوشتن اضافه تر مال موارد خاصه مثلا من توافق کردم آیفون دفترم به هزینه مالک تعمیر کنم . اینو نوشتیم .

حالا دیگه کرده
الان دوباره عین همینو تمدید کنم مشکلی پیش میاد؟
چون نمی‌خوام معامله به هم بخوره؟ با این اجاره ای که من می دم فکر نکنم حتی مالیاتی زیاد بشه
البته مسلما نمی‌خوام پول زور بدم ولی منظورم اینه که در بدترین حالت اگر آخر دست که خواستم مغازه رو پس بدم و مالیات خواست ...

حالا دیگه کرده
الان دوباره عین همینو تمدید کنم مشکلی پیش میاد؟
چون نمی‌خوام معامله به هم بخوره؟ با این اجاره ای که من می دم فکر نکنم حتی مالیاتی زیاد بشه
البته مسلما نمی‌خوام پول زور بدم ولی منظورم اینه که در بدترین حالت اگر آخر دست که خواستم مغازه رو پس بدم و مالیات خواست ...
والا من فکر کردم تا الان تمدید کردی تموم شده رفته نوشته بودم که چکار کنی دیگه ....
حالا با این وضعیت جنگ میخوای یه چونه ای هم بزن چون وضع خرابه و خراب خواهد بود.

والا من فکر کردم تا الان تمدید کردی تموم شده رفته نوشته بودم که چکار کنی دیگه ....
حالا با این وضعیت جنگ میخوای یه چونه ای هم بزن چون وضع خرابه و خراب خواهد بود.
یعنی میگی حرف حذف اون بند رو نزنم؟
چند روز پیش زنگ زدم گفتم چقدر مد نظرته تا الان خبرش نشده
تمام این مشکلات به خاطر بی پولیه وگرنه بهش میگفتم این بند رو قبول ندارم حذف نکنی خدافظ
وای می‌دونم تمدید نکنم باید برم یه جای گرونتر!

آخرین ویرایش:
یعنی میگی حرف حذف اون بند رو نزنم؟
چند روز پیش زنگ زدم گفتم چقدر مد نظرته تا الان خبرش نشده
تمام این مشکلات به خاطر بی پولیه وگرنه بهش میگفتم این بند رو قبول ندارم حذف نکنی خدافظ
وای می‌دونم تمدید نکنم باید برم یه جای گرونتر!
نه داداش دستکاری نکن بالاتر هم گفتم بهت که دلایلش رو

وضع خرابه درامد هم نیست با این داستان جنگ و اینا هم که دیگه نوبر شده نمیدونم چقدر میخوای تمدید کنی ولی به نظرم یه لفظ قیمت پارسال بهش بیا ببین چی میگه و مزه دهنش چیه....الانم تو بری کی میاد اونجا رو بگیره همه مغازه ها بستن کسی نیست که.....

عقب
بالا