الهه.آتش
Registered
ممنون عزیزسرچ کن گوگل فکر کنم ۲ سال پیش اطلاعیه داده بودن تعدادی مشاغل شامل نیستن مثل رستورانها و داروخانه ها و .... لیست داده بودن
خبری نشده برای شما فعلا؟

ممنون عزیزسرچ کن گوگل فکر کنم ۲ سال پیش اطلاعیه داده بودن تعدادی مشاغل شامل نیستن مثل رستورانها و داروخانه ها و .... لیست داده بودن
نه فعلا خبری نیستممنون عزیز
خبری نشده برای شما فعلا؟
یا خود خود خدا فقطدستورالعمل تبصره ۱۰۰ مالیاتی منتشر شد /نحوه تعیین مالیات مقطوع
دستورالعمل تبصره ۱۰۰ مالیاتی و اظهارنامه پیش فرض مندرج در بخشنامه جدید رئیس سازمان مالیاتی که مرتبط با عملکرد مالی سال ۱۴۰۳ است، تلاش دارد بین سادگی فرآیند برای مشاغل کوچک و کنترل دقیق بر مشاغل بزرگتر توازن ایجاد کند.
![]()
دستورالعمل تبصره ۱۰۰ مالیاتی منتشر شد /نحوه تعیین مالیات مقطوع
دستورالعمل تبصره ۱۰۰ مالیاتی و اظهارنامه پیش فرض مندرج در بخشنامه جدید رئیس سازمان مالیاتی که مرتبط با عملکرد مالی سال ۱۴۰۳ است، تلاش دارد بین سادگی فرآیند برای مشاغل کوچک و کنترل دقیق بر مشاغل بزرگتر توازن ایجاد کند.bankavl.com
وقتی دو ساله داریم مالیات پرداخت میکنیم یعنی پرونده مالیاتیمون تکمیله دیگه درسته؟نه فعلا خبری نیست
نه برای منم غیر فعاله مگه اس ام اس نمیاد وقتی فعال بشه؟یا باید هر روز سر بزنیم به پنل مالیاتی؟ماده 100 برا شما فعال شد؟ برای من هنوز نمیشه
بدبختی اینه که یکی از پرونده هام رو هم مشکل دار کرده. میگه اینتاکد با شغل نمیخونه و نمیشه هم تغییرش داد.
ای خدا تو اینمملکت چه گیری کردیم.
گردش مالیتون چقدره توی سال؟ماده 100 برا شما فعال شد؟ برای من هنوز نمیشه
بدبختی اینه که یکی از پرونده هام رو هم مشکل دار کرده. میگه اینتاکد با شغل نمیخونه و نمیشه هم تغییرش داد.
ای خدا تو اینمملکت چه گیری کردیم.
کم مومنگردش مالیتون چقدره توی سال؟
عجب مگه قرار نیست تا 15 تکلیف مالیات شغل ها مشخص بشه دیگه زمانی نمونده نکنه بی خبر بمونیم کلی جریمه بشیم اینا کارشون معلومیتی نداره کههنوز فعال نیست. میزنم روش ریدایرکت میشه به همون صفحه اصلی
پرویز در خواب بیند پنبه دانهبه مبلغ صفر ریال تعیین شده است
باور میکنید؟؟؟؟۷۰ درصد اصناف و بازاریان مشمول مالیات صفر شدند
رئیس سازمان امور مالیاتی:
مالیات ۹.۳ میلیون نفر از اصناف و بازاریان صفر شده و نیازی به مراجعه حضوری ندارند.
۵۰ درصد مالیات اصناف از فقط یک درصد پردرآمدها دریافت میشود.
تمرکز نظام مالیاتی بر دانهدرشتهاست، نه اقشار ضعیف.
تو این بازار آرهباور میکنید؟؟؟؟
خوب چه خبر چقدر تعین کردن؟اظهارنامه ماده 100 برای من امروز sms اومد بارگزاری شده بیا برو ببین...![]()