گیک کلاب

اینترنت ملی شد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
همه ما به امید موقتی بودن مشکلات و گذر از این مشکل
همه چی رو تحمل میکنیم
تا دسته بهمون فرو میره
و نه مشکلات تموم میشه نه موقتی هستن
امید داشتن فقط رنج و درد رو طولانی تر می‌کنه، همین
مگرنه با امید داشتن نمیشه زندگی کرد و هیچی هم درست نمیشه
باید پذیرفت که توی گوه زندگی می‌کنیم

وضعیت اینترنت کره شمالیه ۹۷ درصد ترافیک بین المللی قطع شده. فقط کارمند های سیستم دسترسی بین المللی دارن که کارشونو تو شبکه های اجتماعی انجام بدن. امروز گفتن مثل اینکه محدودیتا داره کم میشه.

پ.ن: بعد چند روز اینترنت ملی یادم افتاد @nima فروم زده بود ببینم باز میشه، که شد!
چه خبر؟ من فقط تو گوگل نیوز میتونم تیتر اخبار رو ببینم این چند روز
منظورت اینه سرچ می‌کنی تو گوگل و میری تب نیوز؟
اگر چیز دیگری جز اینه به من هم بگید

قیمت استارلینک در ایران نجومی شد

همزمان با اعمال محدودیت بر اینترنت داخل کشور، گزارش برخی کاربران نشان می‌دهد آنها برای خرید اینترنت استارلینک با قیمت‌هایی بیش از ۵۰۰ میلیون تومان روبه رو شده‌اند. در حالی که کیت استارلینک قیمتی کمتر از ۵۰۰ دلار دارد در بازار ایران حدود ۴ هزار دلار قیمت گذاری شده است.

این قیمت‌ها درحالی است که خرید تجهیزات دریافت اینترنت ماهواره‌ای که قیمت رسمی آن ۵۰۰ تا ۶۰۰ دلار است، برای کاربران ایرانی در بهترین حالت ۱۳۰۰ دلار آب می‌خورد و مواردی از فروش این تجهیزات به قیمت بیش از ۲ هزار دلار هم شنیده شده است.

از سوی دیگر، ازآن‌جایی که خرید اشتراک برای کاربران ایرانی تعرفه مشخصی ندارد، قیمت‌ ماهانه آن از ۵۰ دلار تا ۱۲۰ دلار متغیر است.

من تو دیوار از یه نفر کانفیگ تست گرفتم به طرز عجیبی تا الان خوبه بقیه کانفیگایی که از کانال های مختلف گرفتم نهایت چند دقیقه کار میکنن

استارلینک با وضعیت و قیمت و عدم دسترسی فعلی معقول نیست باید یه راهی پیدا کنیم برای دور زدن نت ملی به صورت پایدار

استارلینک با وضعیت و قیمت و عدم دسترسی فعلی معقول نیست باید یه راهی پیدا کنیم برای دور زدن نت ملی به صورت پایدار
نمیشه، موقتی هست
چون اگه تونل بزنی، خب دم خروس میزنه بیرون
میبینن همه قطع هستن ولی یک آیپی راحت داره همه جا گردش میکنه
از روی آیپی پیداش میکنن و میبندن
البته نظر من اینه

یه گروه خصوصی بزنید اینجا چیزایی که کار می‌کنه رو به اشتراک بذاریم

سلام.
آزموده را آزمودن خطاست.
یه عرزشی نوشته بود ارتش اسرائیل تا حالا با ارتش منظم طرف نشده.؟؟!!
ارتش مصر ارتش بسیار قدرتمند و مجهزی بود و هم چنین ارتشهای سوریه و اردن و دولتهای عربی هم بودن.
خلاصش کنم
جمال عبد الناصر ریاست جمهور مصر در اون زمانا که فقط رادیو بود مرتب اعلام میکرد که ما اسرائیل رو نابود کردم و بیچاره کردیم ملت مصر هم
از همه جا بی خبر اومدن خیابون جشن و شادی کنان؟؟!!
اما واقعیت این بود که اسرائیل ارتش مصر رو در صحرای سینا به طور کامل نابود کرده بود و تمام زرهی و تانکهاشون رو با هواپیما منهدم کرده بود
و کل ارتش مصر رو اسیر کرده بود
اما اسرائیلی ها دیدن که توان تغذیه این همه اسیر رو ندارن
و فقط افراد با درجه سرهنگ به بالا رو اسیر گرفتند
و دیگران رو آزاد کردن اما پوتین هاشون رو گرفتند چون تامین اون همه پوتین برای مصر غیر ممکن بود و بدون پوتین هم که نمی شد جنگید.
به هر حال جمال عبد ناصر داشت سر ملتش رو گول می مالید که
یک دفعه اون سربازای مصری بعد از چند روز رسیدن به اولین شهر مصر و گفتن که ما به شکل وحشتنالی شکست خودیم و فاک شدیم.
تازه اون موقع بود که مردم مصر دانستند که دولت مصر دروغ میگه و مصر شکست خورده در حالی که دولت مصر قضایا رو وارونه می گفت.
الان هم رژیم نامشروع عسلامی دقیقا همان وضع مصر رو داره
مثل سگ شکست خوده
اینترنت رو قطع کرده فکر کرده با این حربه میتونه از رفتن به زباله دان تاریخ جلوگیری کنه
اگر اینها زدن اسرائیل نابود شده چرا اینترنت ملت ایران رو قطع کردن
بدبختا ذخایر پوشکی شون هم رو به اتمام هست
و فدافند هوایی هم ندارند
به قول بی بی ما چهره خاورمیانه رو تغییر میدهیم .
این هم پایان کار رژیم خمینی با 46 سال جنایت و وحشی گری.

آقا فتا رو زدن :love:
اخبار رو اینجوری ببینید:
منوتو توییتر
علی حسین قاضی زاده توییتر
شلدون توییتر
فانتوم خسته توییتر
مملکته توییتر

3-5 توییت آخرشون رو گوگل نشون میده و همیشه در جریان خبرا میمونید

اگه اکانتهای سیاسی به درد بخور دیگه هم میشناسید پیشنهاد بدید

منظورت اینه سرچ می‌کنی تو گوگل و میری تب نیوز؟
آره همین
البته الان تو کانالای v2ray و پروکسی عضو شدم کانفیگ میزارن کم و بیش کار میکنه.
کانفیگ هر چند دقیقه جدید میزارن. بیشترش در حد چند دقیقه وصله. پروکسی های تلگرام طولانی تر وصل میمونن.

عقب
بالا