چه مستیجمع مستان
بیا جواب @abiabiabi رو بده چرا اسم کاربریت رو این گذاشتی؟خب آروم آروم باید تو پخ ها لینک فروم رو بذارم. چهارتا پخ عین همون پخی که توش پیام میدید دارم![]()
می بینم که : شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لُپ لُپ خورد گَه دانه دانهمیبنیم که هنوز تو پخ مرحوم پی تی پیام میدین
پ ن : اونور بجای جواب دادن ریپلی کنید لینک گیک رو قرار بدین .
میبینم که زنده ای و مارو سرکار گذاشتی برادرمی بینم که : شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لُپ لُپ خورد گَه دانه دانه
میبینم که چند صباحی اندک عمرم به دنیاست برادر.....وضعیت هم چنان باقیست و همونه اما من سخت جونی میکنم فعلا" ......یه روزی دلتنگم میشید......دور نیست اون روز....میبینم که زنده ای و مارو سرکار گذاشتی برادر
میبینم که به زودی یه جایی بین بهشت و جهنم دوباره فروم میزنیم و دور هم جمع میشیم ...میبینم که چند صباحی اندک عمرم به دنیاست برادر.....وضعیت هم چنان باقیست و همونه اما من سخت جونی میکنم فعلا" ......یه روزی دلتنگم میشید......دور نیست اون روز....
می بینم که چقدر من به این فکر کردم انگار برای لحظاتی مغز من رو خوندی ....چقدر زیبا میشه بین بهشت و جهنم ......میبینم که به زودی یه جایی بین بهشت و جهنم دوباره فروم میزنیم و دور هم جمع میشیم ...
میبینم که همگی چشم به لطف پروردگار مهربانی داریم که دلها را به هم نزدیک میکنه ...می بینم که چقدر من به این فکر کردم انگار برای لحظاتی مغز من رو خوندی ....چقدر زیبا میشه بین بهشت و جهنم ......
میبینم که شر مطلق حکمرانی میکنهمیبینم که همگی چشم به لطف پروردگار مهربانی داریم که دلها را به هم نزدیک میکنه ...