یه توضیحی بده لااقل ....من که ترکوندم.
یه توضیحی بده لااقل ....من که ترکوندم.
فقط میتونم بگم داشتیم دو سه تا شکار میکردیم که در رفتند از دستمونیه توضیحی بده لااقل ....
نبودن شما نبودیمیبینم که روبط مجازی خیلی شکننده بودن
یعنی چی من نبودمنبودن شما نبودی
شکنندهیعنی چی من نبودم![]()
الان که فکر میکنم انقگار زیاد وابسته شدم، خیلی از روابط دوستی، کاری، تحصیلی اکثرشون توی اینترنت بودن الان من اصلا حتی سایت دانشگاه هم برام باز نمیشه چه برسه به پیام های شخصیشکننده
ولی بچه های پی تی اینجا هستن مثل قبلالان که فکر میکنم انقگار زیاد وابسته شدم، خیلی از روابط دوستی، کاری، تحصیلی اکثرشون توی اینترنت بودن الان من اصلا حتی سایت دانشگاه هم برام باز نمیشه چه برسه به پیام های شخصی
همین عالیه که بعضی از بچه های پی تی هستنولی بچه های پی تی اینجا هستن مثل قبل
وضعیت جالبی نیست
چی بگم من، امروز داشتم یه کتابی میخوندم که یکی از کسایی که نباید اسمش رو ببرم نوشته بود، بلاخره کتابی بود که یک فرد نوشته بود و نمیشه گفت تمام حرفاش درستن ولی تا حدودی حرفاش تاثیر گذار بود یکی از جملات کلیدیش این بود که منافع بقیه کشور ها در کشور ما دنبال میشه و حتما منافع این کشور ها قوی تر از قبل دنبال میشه. اما باید دید که این به نفع ما میشه یا به ضرر ماشما آینده این وضعیت کشور رو چطور میبینی؟
و نقش آمریکا و اسرائیل رو..
کتاب پاسخ به تاریخ شاه؟چی بگم من، امروز داشتم یه کتابی میخوندم که یکی از کسایی که نباید اسمش رو ببرم نوشته بود، بلاخره کتابی بود که یک فرد نوشته بود و نمیشه گفت تمام حرفاش درستن ولی تا حدودی حرفاش تاثیر گذار بود یکی از جملات کلیدیش این بود که منافع بقیه کشور ها در کشور ما دنبال میشه و حتما منافع این کشور ها قوی تر از قبل دنبال میشه. اما باید دید که این به نفع ما میشه یا به ضرر ما