• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

میبینم که..

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تاجایی که یادمه شما از شاه و اپوزیسیون متنفر بودی و بیشتر گرایش به اصلاحات کشور داشتی..
تعجب میکنم کتاب شاه رو خوندی!
کلا مطالعه کتاب جالبه متعلق به هرکسی میخواد باشه

ولا اگه اشتباه نکنم آره..
خیلی هم طرفدار فرصت دادن به روحانی برای بهبودی کشور بودی..
نیما جان من باید پیام ها رو نگاه کنم، این چیزی که میگی عجیبه برام
نمیگم طرف دار شاه یا اینام ها اصلاح حرفم این نیست ولی من تا حالا فکر نکنم گفته باشم اینو.
بازم نگاه کنم الان

ولا اگه اشتباه نکنم آره..
خیلی هم طرفدار فرصت دادن به روحانی برای بهبودی کشور بودی..
آقا من نگاه کردم، من تا الان اصلا حرف سیاسی نزدم اصلا 😁😂

نیما جان من باید پیام ها رو نگاه کنم، این چیزی که میگی عجیبه برام
نمیگم طرف دار شاه یا اینام ها اصلاح حرفم این نیست ولی من تا حالا فکر نکنم گفته باشم اینو.
بازم نگاه کنم الان
زمان پی تی رو میگم..
داخل پی تی..

سلام
آیا کسی از دوستان دسترسی به چارت طلا در بازار جهانی داره ؟
اگه کسی هست لطفا یه عکس از چارت طلا در تایم یک ساعته به صورت کندل استیک برای روزهای پنج شنبه تا آخر جمعه رو اینجا بزاره
چارت اسپات منظورم هست نه فیوچر

سلام
اگه کسی هست لطفا یه عکس از چارت طلا در تایم یک ساعته به صورت کندل استیک برای روزهای پنج شنبه تا آخر جمعه رو اینجا بزاره
صرافی ها ندارن؟

سلام
فکر نکنم کسی دسترسی داشته باشه
ایران بروکر هم بعد خاموشی آپدیت نشده
https://iranbroker.net/symbol/gold/

من تا حالا ندیدم
معمولا چارتشون به صورت نموداره البته همینم آپدیت نیست
الان توی والکس من فقط تونستم تترگلد رو پیدا کنم اونم نموداری بود

به نظرم با این علاقه ای که @Business plan به مکتب بروکی نشون میده جانشین برحق نون دار بنچی محسوب میشه و تقاضا مندیم که تنور نونوایی پی تی رو با نون مبارکشون دوباره روشن کنن که همگان از پرتو این نون بهره مند بشن🤤

به نظرم با این علاقه ای که @Business plan به مکتب بروکی نشون میده جانشین برحق نون دار بنچی محسوب میشه و تقاضا مندیم که تنور نونوایی پی تی رو با نون مبارکشون دوباره روشن کنن که همگان از پرتو این نور بهره مند بشن🤤
آقا شما میگم خدارو شکر ظاهرا وضعیت سلامتیتون فکنم بهتر شده..
درسته؟

آقا شما میگم خدارو شکر ظاهرا وضعیت سلامتیتون فکنم بهتر شده..
درسته؟
دقیقا دکترا تا اول تابستون برام زدن آخرین مرحله شیمی درمانی رو تموم کردم ولی با غصه خوردن چیزی درست نمیشه هرچند که این زندگی که ما کردیم غصه خوردن نداره که تموم بشه....هرچند انتظار دارم دوستان یه تاپیک یادبود دائمی برام تو انجمن بزنن آخرین عکسم رو براتون بفرستم کرک و پرتون میریزه میگین روحه یا زنده ست ....ولی همینکه می تونم بنویسم خیلیه ....هرچند دیگه از نون خوردن افتادم ....

دقیقا دکترا تا اول تابستون برام زدن آخرین مرحله شیمی درمانی رو تموم کردم ولی با غصه خوردن چیزی درست نمیشه هرچند که این زندگی که ما کردیم غصه خوردن نداره که تموم بشه....هرچند انتظار دارم دوستان یه تاپیک یادبود دائمی برام تو انجمن بزنن آخرین عکسم رو براتون بفرستم کرک و پرتون میریزه میگین روحه یا زنده ست ....ولی همینکه می تونم بنویسم خیلیه ....هرچند دیگه از نون خوردن افتادم ....
متوجه نشدم..
الان درمان تمام شده و رو به بهبودی هستین؟
ج ا که بره همون خبرش کل سیستم امینی بدن رو تقوین میکنه اینشالا :دی

عقب
بالا