گیک کلاب

اخراج فوری فرزین و قلعه نوعی و عراقچی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Navid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured

Navid

تایید هویت
وب سایت
www.aparat.com
3 نفر هستند که باید هرچه سریعتر اخراج شوند یا با زبون خوش خودشون استعفا دهند
فرزین به علت اینکه دلار را به 100 هزار تومان رساند و وضع اقتصادی ایران را نابود کرد
قلعه نوعی به علت اینکه تیم ملی را نابود کرد بخصوص با شکست مقابل ازبکستان آبروی ایران را برد
عراقچی بعلت بی کفایتی در دیپلماسی و حمله اسراییل به ایران

جناب آقای مکرون رییس جمهور عزیز فرانسه فرمودند این یارو عراقچی که وزیر امور خارجه است هیچ اختیاری از خودش نداره و وزیر الکی است. عراقچی هم در پاسخ گفت نه شما که یکی از ابر قدرت ها هستید اشتباه می کنید من اسکل راست میگم من خیلی اختیار دارم:ROFLMAO:

با این افتضاحی که جمهوری اسلامی ببار آورد و تحریم های جهانی داره برمیگرده اول از همه این بقایی باید اخراج شود بعد هم پزشکیان بی خاصیت

بیاید یک تاپیک بزنیم برای اخراج شدن مقامات جمهوری اسلامی ایران و قطع شدن حقوق و مزایایی که میگیرند و پول مفتی که به جیب میزنند ازجمله بقایی و رییس قوه قضاییه و قاضی های فاسد و مفت خور و عراقچی و ...

با این افتضاحی که جمهوری اسلامی ببار آورد و تحریم های جهانی داره برمیگرده اول از همه این بقایی باید اخراج شود بعد هم پزشکیان بی خاصیت
خودت میگی جمهوری اسلامی افتضاح ببار آورد بعد راه حل اخراج بقاییه

منابع آگاه از اختلافات جدی میان مدنی‌زاده، وزیر اقتصاد، و محمدرضا فرزین درباره سیاست‌های پولی و ارزی خبر می‌دهند. این اختلافات، در کنار انتقادات گسترده بخش خصوصی، باعث شده تغییر در رأس بانک مرکزی در دستور کار دولت قرار گیرد.

گزارش‌ها حاکی است که با تأیید نهایی رئیس‌جمهور، تغییر در مدیریت بانک مرکزی قطعی است. ضعف در کنترل بازار ارز و فشار‌های سنگین بخش خصوصی، دولت را به نقطه‌ای رسانده که چاره‌ای جز بازنگری در سیاست‌های پولی و ارزی ندارد.

تغییر رئیس کل بانک مرکزی، بیش از آنکه یک تصمیم اداری باشد، پاسخی به فشار اقتصادی، نارضایتی تولیدکنندگان و مطالبه‌ای عمومی برای اصلاح مسیر سیاست‌های ارزی است.

1760770316390.png

به آخر خط رسیده مرتیکه هرچقدر دزدیدی این مدت دیگه تموم شد باید گورتو گم کنی

عقب
بالا