گیک کلاب

همه چیز درباره بازی همستر کامبت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
تو جز اونایی که هنوز فکر میکنن هسمتر اینطوریه که باید کلیک کنی رو صفحه،؟
اون فقط مال روز اول اکانت بود.
من اصلا بهش فکر نمیکنم و دوست ندارم از عمرم و وقتم مایه بزارم و جزوی از پروژه پولدار کردن مبتکران همستر باشم
یه زمان فکر میکردیم کلی وقت داریم و همه چی رو باید تجربه کنیم و جوانی مثل برق و باد گذشت و رسید به اواخرش
دیگه سوخت دادن اونم از باارزشترین دارایی یعنی عمر و وقت مجاز نیست

من اصلا بهش فکر نمیکنم و دوست ندارم از عمرم و وقتم مایه بزارم و جزوی از پروژه پولدار کردن مبتکران همستر باشم
یه زمان فکر میکردیم کلی وقت داریم و همه چی رو باید تجربه کنیم و جوانی مثل برق و باد گذشت و رسید به اواخرش
دیگه سوخت دادن اونم از باارزشترین دارایی یعنی عمر و وقت مجاز نیست
باور کن خیلی کمتر ترید کردن وقت میگیره :دی
هر ۳ ساعت یبار میری میبینی چقدر رباتش پول ساخته.. با پولش آیتم میخری..

تازه این مال پیگیر هاست..
من کلا روزی ۱ لی ۳ بار انجام میدم..
هر بار هم بیشتر ۲۰ ثانیه وقت نمیگیره..

باور کن خیلی کمتر ترید کردن وقت میگیره :دی
هر ۳ ساعت یبار میری میبینی چقدر رباتش پول ساخته.. با پولش آیتم میخری..

تازه این مال پیگیر هاست..
من کلا روزی ۱ لی ۳ بار انجام میدم..
هر بار هم بیشتر ۲۰ ثانیه وقت نمیگیره..

چند ماه فکر میکردی مردم بیکارن میشینن تب میزنن !! :D:D
تنها کاری که میکنیم همینه..

چند ماه فکر میکردی مردم بیکارن میشینن تب میزنن !! :D:D
تنها کاری که میکنیم همینه..
1726514180468.jpg

آخرین ویرایش:
من علاقه ای به ایردراپ ندارم و نظرم شبیه کاربر S H 4 H 4 i3 است ولی چیزی که مشخصه اینه که هر پروژه ایردراپ یه مقدار سرمایه می‌ذاره وسط بابت کوین رایگان تا از اون طرف هم تبلیغ رایگان بشه هم اون کوین سریع تر تو بازار جا بیوفته به همین دلیل به نظرم همستر ارزشی نخواهد داشت با اینکه خیلی از دوستان منتظر هستند ولی چون خیلی وایرال شد و دویست سیصد میلیون آدم رو جذب کرد اولا اون سرمایه اولیه پروژه تقسیم میشه دوما تعداد زیاد فروشنده باعث سقوط ارزشش بعد از لیست شدن خواهد شد

من علاقه ای به ایردراپ ندارم و نظرم شبیه کاربر S H 4 H 4 i3 است ولی چیزی که مشخصه اینه که هر پروژه ایردراپ یه مقدار سرمایه می‌ذاره وسط بابت کوین رایگان تا از اون طرف هم تبلیغ رایگان بشه هم اون کوین سریع تر تو بازار جا بیوفته به همین دلیل به نظرم همستر ارزشی نخواهد داشت با اینکه خیلی از دوستان منتظر هستند ولی چون خیلی وایرال شد و دویست سیصد میلیون آدم رو جذب کرد اولا اون سرمایه اولیه پروژه تقسیم میشه دوما تعداد زیاد فروشنده باعث سقوط ارزشش بعد از لیست شدن خواهد شد
البته که رکود اولیه در زمان لیست شدن اجتناب ناپذیره..
ولی اگه مبلغی که کاربران در زمان لیست شدن نصیبشون میشه تو ذوقشون بزنه باعث کاهش اعتبار و محبوبیت پروژه شون میشه.. و چشم انداز آینده پروژه شون نابود میشه..
کی گفته همستر صرف یه موج این همه کاربر جذب کرد؟
ادله و اسدلال های زیادی توی این همه مدت بوجود اومد و نتیجه گیری شد ، که نهایتا نتیجه بر شرکت در پروژه ش شد..

ولی اگه مبلغی که کاربران در زمان لیست شدن نصیبشون میشه تو ذوقشون بزنه باعث کاهش اعتبار و محبوبیت پروژه شون میشه.. و چشم انداز آینده پروژه شون نابود میشه..
ادله و اسدلال های زیادی توی این همه مدت بوجود اومد و نتیجه گیری شد ، که نهایتا نتیجه بر شرکت در پروژه ش شد..

اگه پولدار شدی با این همستر به من یه کمکی کن قرض و قوله دارم سر ماه :(

شما به نظرت به هر نفر چند دلار میرسه ؟
دلیل وایرال شدن همستر هم بیشتر این بود که بعد از نات کوین اومد که پروژه موفقی بود که البته اونم دلیل موفقیتش بیشتر همین تعداد پایین تر شرکت کننده ها بود .

شما به نظرت به هر نفر چند دلار میرسه ؟
دلیل وایرال شدن همستر هم بیشتر این بود که بعد از نات کوین اومد که پروژه موفقی بود که البته اونم دلیل موفقیتش بیشتر همین تعداد پایین تر شرکت کننده ها بود .
درسته..
ولی نتیجه نظرات و تحلیل های کارشناسی میتونست در جهت عدم معقول بودنش باشه و باعث شکستن محبوبیت بشه..

سخته برآورد قیمت کردن..
ولی من فکر میکنم کاربران سطح متوسط ، هرکدوم حدود ۱۰۰ دلار گیرشون بیاد..

اینقدر بحث نکنید. کمتر از یک هفته دیگه مشخص میشه که درمون رفته یا درتون رفته.

درسته..
ولی نتیجه نظرات و تحلیل های کارشناسی میتونست در جهت عدم معقول بودنش باشه و باعث شکستن محبوبیت بشه..

سخته برآورد قیمت کردن..
ولی من فکر میکنم کاربران سطح متوسط ، هرکدوم حدود ۱۰۰ دلار گیرشون بیاد..
حدود سیصد میلیون کاربرد داره درسته ؟ 100 میلیونش رو بگیریم سطح متوسط خوبه ؟ 100.000.000 * 100 = 10 میلیارد دلار
منطقیه ؟! اون دویست میلیون کاربر دیگه رو هم کلا میگیم صفر

کسی که به فکر خودش نیست من به فکرش باشم؟!!

پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است ..

ما سینه سوخته ها دستمون کوچیک ولی دنیاهامون بزرگه .. تو اوج نداشتن حاتم طایی هستیم :(

حدود سیصد میلیون کاربرد داره درسته ؟ 100 میلیونش رو بگیریم سطح متوسط خوبه ؟ 100.000.000 * 100 = 10 میلیارد دلار
منطقیه ؟! اون دویست میلیون کاربر دیگه رو هم کلا میگیم صفر
کل این پول رو نقد آماده نذاشتن..
اگه اشتباه نکنم بعد از لیست شدن چند روز زمان میبره تا بتونی برش داری..
اون چند روز ، فاصله زمانیه که کسایی که قصد سرمایه گذاری دارن میان ارز میخرن..و کلی پول وارد ماجرا میشه..
در کل پلن های اقتصادی این ارز های دیجیتال توسعه یافته تر از این حرفاست..

یه زمانی ماینر هایی اومده بودن گرافیک و برق زیادی نمیخواستن.‌ مثل مودم بودن که میزدی به برق..
کمتر از ۶ ماه پول خودشون رو درمیاوردن..
پلن درآمد ازشون توسط صاحبین ماجرا ، ماها بعد اجرا شد ..
(فکنم دستگاه زیاد فروختن و دیگه ماین ارزشی نداشت)

کل این پول رو نقد آماده نذاشتن..
اگه اشتباه نکنم بعد از لیست شدن چند روز زمان میبره تا بتونی برش داری..
اون چند روز ، فاصله زمانیه که کسایی که قصد سرمایه گذاری دارن میان ارز میخرن..و کلی پول وارد ماجرا میشه..
در کل پلن های اقتصادی این ارز های دیجیتال توسعه یافته تر از این حرفاست..

یه زمانی ماینر هایی اومده بودن گرافیک و برق زیادی نمیخواستن.‌ مثل مودم بودن که میزدی به برق..
کمتر از ۶ ماه پول خودشون رو درمیاوردن..
پلن درآمد ازشون توسط صاحبین ماجرا ، ماها بعد اجرا شد ..
(فکنم دستگاه زیاد فروختن و دیگه ماین ارزشی نداشت)
کی میاد ارزی که دویست میلیون فروشنده داره رو میخره ؟ پول می‌ره جایی که سر و صدا نباشه فرقی هم نمیکنه هزار سال پیش که با سکه معامله میشد یا الان که دیجیتال شده اصول اقتصادی به این راحتی با بازی با کلمات جابجا نمیشه هرجا دیدی شلوغ پلوغ شد بدون خبری از پول درست درمون نیست

کی میاد ارزی که دویست میلیون فروشنده داره رو میخره ؟ پول می‌ره جایی که سر و صدا نباشه فرقی هم نمیکنه هزار سال پیش که با سکه معامله میشد یا الان که دیجیتال شده اصول اقتصادی به این راحتی با بازی با کلمات جابجا نمیشه هرجا دیدی شلوغ پلوغ شد بدون خبری از پول درست درمون نیست

حالا بدبختی اینه پول بشه این ارز میزنن تو سر ما که هیچی حالیتون نبود ما فیلسوف بودیم
همه چی بره هوا .. میرن تو فاز افسردگی که دنیا نون ما میزاره و فلان

چه حالتی پیش بره که خیر کنه اودین داند

حالا بدبختی اینه پول بشه این ارز میزنن تو سر ما که هیچی حالیتون نبود ما فیلسوف بودیم
همه چی بره هوا .. میرن تو فاز افسردگی که دنیا نون ما میزاره و فلان

چه حالتی پیش بره که خیر کنه اودین داند
پول که میشه ولی احتمالا بجای دلار تومن دست ملت میدن : دی

شاید یه سری محدودیتی توش مثلا 100 دلار یا بالاتر در بیارن
اما عمرا بشه 100 دلار به عموم داد.
به هر حال من که از اول شیرم تو این داستان بوده ولی برای کسانی که وقت گذاشتن آرزوی موفقیت دارم. ایشالا میلیارد میلیارد در بیارید

عقب
بالا