گیک کلاب

همه چیز درباره بازی همستر کامبت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hamid2day
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
حالا بدبختی اینه پول بشه این ارز میزنن تو سر ما که هیچی حالیتون نبود ما فیلسوف بودیم
همه چی بره هوا .. میرن تو فاز افسردگی که دنیا نون ما میزاره و فلان

چه حالتی پیش بره که خیر کنه اودین داند
اتفاقا همین داستان سر قضیه کوین تلگرام سر من و خیلی های دیگه دراومد و بعضی ها خوب پولی گیرشون اومد..
به هر حال من اونقدر بهش نپرداختم که از زندگیم عقب بیوفتم..

کی میاد ارزی که دویست میلیون فروشنده داره رو میخره ؟ پول می‌ره جایی که سر و صدا نباشه فرقی هم نمیکنه هزار سال پیش که با سکه معامله میشد یا الان که دیجیتال شده اصول اقتصادی به این راحتی با بازی با کلمات جابجا نمیشه هرجا دیدی شلوغ پلوغ شد بدون خبری از پول درست درمون نیست
به ضرب المثل انگلیسی هست که میگه هر دقیقه یه طعمه جدید به دنیا میاد..

کاربر سابق BEST از بازی داگز حدود 600 دلار پول درآورد.. البته 14 اکانت داشت :دی

یه نکته جالی که الان فهمیدم اینه که فقط ۶٪ کاربران همستر پروفیت بالای ۳ میلیون‌گرفتن..

rocky.jpg

چندنفر رفتن حساب اینستاگرام بازی راکی رابیت رو چک کردن دیدن زده لوکیشن ایران!!
اگه این بازی واقعا ایرانی باشه احتمال اینکه کلاهبرداری باشه هست، بعد از قضیه چک کردن لوکیشن حساب اینستاگرام راکی رابیت لوکیشن رو حذف کرده تو عکس مشکی!
اگه این بازی اسکم باشه ضربه بدی به تیک آبی تلگرام میخوره!! و باز اگر این بازی اسکم باشه پول هنگفتی از یوزرهاشون میگیرن

اتفاقا همین داستان سر قضیه کوین تلگرام سر من و خیلی های دیگه دراومد و بعضی ها خوب پولی گیرشون اومد..
به هر حال من اونقدر بهش نپرداختم که از زندگیم عقب بیوفتم..

به ضرب المثل انگلیسی هست که میگه هر دقیقه یه طعمه جدید به دنیا میاد..

کاربر سابق BEST از بازی داگز حدود 600 دلار پول درآورد.. البته 14 اکانت داشت :دی

10 درصد هرچی گیرت اومد باید بریزی تو ولت من .. :giggle: مالیات ارزش نیفزوده است .

1726943871854.png

🐹 روش جدید برداشت توکن های همستر اضافه شده.

"برداشت مستقیم" . بنابراین اگر روش برداشت توکن هاتون رو مشخص نکردید نگران نباشید ، از طریق این گزینه میتونید برداشت رو انجام بدید.

بررسی فصل جدید همستر کمبت

🐹درحال حاضر یکسری از گزینه ها بدون تغییر از آپدیت قبلی منتقل شده مثل بخش دستاوردها که میتونیم در این فصل تکمیل کنیم.

🐹در فصل جدید بجای سکه ، الماس بدست میاریم . از طریق ارتقا دادن کارت ها پرافیت ساعتی الماس بدست میاریم.

🎮از طریق بازی ها ، روزانه الماس بدست میاد . درحال حاضر با تپ کردن الماس دریافت نمیکنیم ، درواقع روی اسکین که ضربه میزنید اتفاقی نمیوفته شاید در اینده فعال بشه.

واقعا مسخره بازی
این همه تولید محتوا شد براش این همه داستان سرایی آخرش شد الماس

بیشتر از 63 درصد اکانت ها رو صفر کرده به علت تقلب . رسما زحمت خیلی ها باطل شد

فعلا کمپین‌ اعتراضی زدن و یه سری اکانت ها برگشته ..

پیوست ها

• Screenshot_20240921-230829_Telegram.jpg
    Screenshot_20240921-230829_Telegram.jpg
    109.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4
توکن ها داده شد و معاملات غیر رسمی شروع شده..
هر توکن حدود یک سنت..
اگه قیمت ۵ مهر که لیست میشه رو همین حوالی در نظر بگیریم... مجموع سه اکانتم حدود ۲۸ میلیون تومن میشه..

کاربر سابق best هم طبق نرخ در نظر گرفته شده هم حدود ۱۵۰ میلیون گیرش میاد..

ای آیدین ، این همه پشت سیستم بودی یه حرکتی میزدی...

آخرین ویرایش:
توکن ها داده شد و معاملات غیر رسمی شروع شده..
هر توکن حدود یک سنت..
اگه قیمت ۵ مهر که لیست میشه رو همین حوالی در نظر بگیریم... مجموع سه اکانتم حدود ۲۸ میلیون تومن میشه..

کاربر سابق best هم طبق نرخ در نظر گرفته شده هم حدود ۱۵۰ میلیون گیرش میاد..

ای آیدین ، این همه پشت سیستم بودی یه حرکتی میزدی...

قیمت رو لایو نگاه میکنم از کوین گکو

1726999205345.png

این قیمت که یک میلیونیوم دلار هم نیست . از کجا نگاه کردی یک سنت برای هر توکن ؟

100 میلیارد توکن داره . با احتساب هر توکن یک سنت یعنی این بازی یک میلیارد دلار می ارزه 😁

مشاهده پیوست 340

100 میلیارد توکن داره . با احتساب هر توکن یک سنت یعنی این بازی یک میلیارد دلار می ارزه 😁
این یه همستر دیگه اس :ROFLMAO:
رسما اینقدر شت کوین زدن که هر اسمی سرچ کنی 20 تا شت کوین برات لیست میکنه، عجب عالم مافوق سسشعریه!
همستر خیلی شیک در همه گذاشت، تازه یه بحش کوچکی از توکن هام قابل معامله اس و بقیه ـش تا اطلاع ثانوی قفله!!! آخرشم نفری 10 دلارم دست کسی نمیرسه چون همه هم ناراضی و فروشنده ان روز معامله مثل بنز قیمتش میریزه
دیگه چیزی که این همه آدم بریزن توش بهتر ازین در نمیاد

چطوری حساب کردی حاژی، منظورت 2 میلیون و هشتصده؟! :دی
توی ردیت همه دارن فحش میدن

آخرین ویرایش:
سه تا اکانت ۱۷۰۰ توکنی دارم..

10 درصدش که برای منه بریز به ولتم . ولتم رو برات پی وی کنم .

مابقیش هم ببینیم آخر میری یه سس بزنی لااقل اون خرگوشت لال از دنیا نره یه آبی خالی کرده باشه

مشاهده پیوست 340

این ارزی که لینکشو دادین فیکه و صرفا تشابه اسمی داره..
لینک واقعی قیمت لحظه یی :

عقب
بالا