- لایک ها
- 672
تکنولوژی سال 2005، خدا از بود...
مشاهده پیوست VID_20251103_130519_941.mp4
مشاهده پیوست VID_20251103_130519_941.mp4
کربن نصب نمیشد رو سیستممتکنولوژی سال 2005، خدا از بود...
مشاهده پیوست 965

مکس پین شاهکاری بود برا خودش.مکس پین ۱ نصب کردم ولی اجرا نمیشه رو وین ۱۱
خیلی عالیه، موسیقی و گان پلی بعضی مراحل عجیب حسی به آدم میدهتازگیا رفتم سراغ Call of Duty World at War به قولی کالاف دیوتی 5
خیلی برام جذابن لعنتی کلا سری کالاف دیوتی رو از از یه سال پیش شروع کردم هر وقت که میشد پلی میدادم واقعا همشون برام جذابنخیلی عالیه، موسیقی و گان پلی بعضی مراحل عجیب حسی به آدم میده
کاراکتر Reznov ازین شماره ساخته شد و وصلش کردن به بلک آپس
یه زمانی چه کمپین های داشت این سری
الان چه شتی شده
mw 3 2023 خوب بودالان چه شتی شده
منم چند ماه پیش همرو برای بار صدم نشستم بازی کردمخیلی برام جذابن لعنتی کلا سری کالاف دیوتی رو از از یه سال پیش شروع کردم هر وقت که میشد پلی میدادم واقعا همشون برام جذابن
کمپین هاشونم میگم، مگه MW3 کمپین داشت؟!mw 3 2023 خوب بود
آره دو تا هم هست با دو تا کمپین مختلفکمپین هاشونم میگم، مگه MW3 کمپین داشت؟!
اون اولی که همون MW3 ارجینال سال 2011 هست که ادامه MW های قبلی بود و کمپینش فوق العاده بودآره دو تا هم هست با دو تا کمپین مختلف
https://www.downloadha.com/game/call-of-duty-modern-warfare-3/
https://www.downloadha.com/game/dl-cod-modern-warfare-3-2023-pc/
یه کم سوت و کوره اونجوری وسط میدون جنگ نیست بیشتر جاهاش هیچ کدوم به mw 1-3 اورجینال نمیرسهاون اولی که همون MW3 ارجینال سال 2011 هست که ادامه MW های قبلی بود و کمپینش فوق العاده بود
منتهی این دومی مال سال 2023 رو نشنیدم کسی از کمپینش تعریف کنه، حالا کرکم شده 1بار تستش میکنم
منم همش رو کرکی ریختم :دیمنم چند ماه پیش همرو برای بار صدم نشستم بازی کردم
یه زمانی میخواستم روی اسیتم کلشو بخرم دیدم ناشر الاغش بیشتر از 50 درصد تخفیف نمیده! همرو کرکی زدم چششون درآد
تو کشورایی که اینترنت 1 گیگابیت نامحدود ماهی 70 دلاره مگه مهمه حجم چقدر باشه؟این کالاف دیوتی ها کلا اینطور که معلومه برنامه نویساشون با چیزی به نام ارجاع در کدنویسی برنامه یا زیپ کردن و کم حجم سازی در کد خط ها اشنا نیستن !! همه چی رو کپی پیست میکنن میندازن تو اپدیت....
چه وضعیه خداوکیلی مثلا خود بازی ۷۰ گیگه بعد یه اپدیت میخوره الان مثلا ۳۰ گیگ دوباره ۲ ماه بعد یه اپدیت میخوره ۲۸ گیگ باز ۵۰ روز دیگه ۲۰ گیگ باز ۱ ماه دیگه ۴۵ گیگ انگاری کلا فقط باید دانلود کرد بعد نگاه میکنی تا حالا مثلا ۲۵۰ گیگ دانلود کردی از روز اول بعد حجم خود بازی رسیده به ۱۷۰ گیگ...بقیه اش چی بوده و کجا رفته خدا میدونه....خیلی اصلا اپدیت های حجیم بیچاره میکنه رسما