ArashMiniStar
کاربر عضو
- لایک ها
- 170
صدا و سیما جمهوری اسلامیآب و هوا از کجا چک کنیم؟
صدا و سیما جمهوری اسلامیآب و هوا از کجا چک کنیم؟
آب و هوا رو میخوای چی کار؟آب و هوا از کجا چک کنیم؟
دشمنان و خائنین و مخبرین
والا خیلی جالبه ! نمیدونم اتفاقی یا چیزی هست که ما عامه نمیدونیم ! این مردک رضا از 5 شنبه داشت خودش رو پاره میکرد که ال کنید و بل کنید , تا یکشنبه هر روز فراخوان میداد , دقیقا یکشنبه فراخوان قطع شد , دوشنبه نیزام پیامک داد همه ساعت 2 بیان بیرون ! انگار که با هم هماهنگ کردن ! من یکشنبه میام , تو دوشنبه بیا !گفتم که..
هرچی طولانی تر بشه بهتره..
قشر خارکستری هم میان اضافه میشن..
دوباره فراخوان داده بود امروز که کمک در راههوالا خیلی جالبه ! نمیدونم اتفاقی یا چیزی هست که ما عامه نمیدونیم ! این مردک رضا از 5 شنبه داشت خودش رو پاره میکرد که ال کنید و بل کنید , تا یکشنبه هر روز فراخوان میداد , دقیقا یکشنبه فراخوان قطع شد , دوشنبه نیزام پیامک داد همه ساعت 2 بیان بیرون ! انگار که با هم هماهنگ کردن ! من یکشنبه میام , تو دوشنبه بیا !
از دوشنبه هم دیگه رضا پیدا نیست ! نه بیانه , نه فراخوان ! فقط یه سری سسشعر معمولی
فرخوان نداده که , هر از گاهی میاد از این خزعبلات میگه ولی از 5 شنبه تا یکشنبه قشنگ رو اوج بود , تازه داشت فاز به فاز میرفت جلو , اخرین فاز سفارتخونه ها بودن که یکشنبه گفت ولی انگار که بهش خبر رسیده یا چیزی قشنگ مشخصه سرعتش رو کم کردهدوباره فراخوان داده بود امروز که کمک در راهه
قیمت هارد رو خیلی گرون کردنمشغول مراسم حسنه جلّاقی بوده شیطون
چه جنسی میخوای بگو از هالاکی درآرمتاین چند روز خیلی هالاک شدم
ساده ترین کار هارد اکسترنال , از این ساده تر نداریم ,دو تا لپ تاپ هست که میخوام اینارو به هم متصل کنم که فایل های یکی رو به اون یکی منتقل کنم
چه راهی پیشنهاد میکنید؟
میتونی با کابل شبکه وصل کنی به همدو تا لپ تاپ هست که میخوام اینارو به هم متصل کنم که فایل های یکی رو به اون یکی منتقل کنم
چه راهی پیشنهاد میکنید؟
اون اولین گزینهایه که به فکر هرکس میرسه. بالاییا هم گفته بودنسرعت کابل و وای فای خیلی کمه..
همون هارد و فلش بهترن..
نت وصل نشه یا با محدودیت وصل شه همینم که گفتی هوتوتو...فراموش نکنید الان یه فرصت های جدیدی هم بوجود اومده..
نمونه ش همین فروم که پتانسیل افزایش کاربر ناگاهنی براش بوجود اومده و قراره کمی دیگه براش تبلیغات انجام داده بشه..