• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

از هر دری سخنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
1768408950770.png

گفتم که..
هرچی طولانی تر بشه بهتره..
قشر خارکستری هم میان اضافه میشن..
والا خیلی جالبه ! نمیدونم اتفاقی یا چیزی هست که ما عامه نمیدونیم ! این مردک رضا از 5 شنبه داشت خودش رو پاره میکرد که ال کنید و بل کنید , تا یکشنبه هر روز فراخوان میداد , دقیقا یکشنبه فراخوان قطع شد , دوشنبه نیزام پیامک داد همه ساعت 2 بیان بیرون ! انگار که با هم هماهنگ کردن ! من یکشنبه میام , تو دوشنبه بیا !
از دوشنبه هم دیگه رضا پیدا نیست ! نه بیانه , نه فراخوان ! فقط یه سری سسشعر معمولی

والا خیلی جالبه ! نمیدونم اتفاقی یا چیزی هست که ما عامه نمیدونیم ! این مردک رضا از 5 شنبه داشت خودش رو پاره میکرد که ال کنید و بل کنید , تا یکشنبه هر روز فراخوان میداد , دقیقا یکشنبه فراخوان قطع شد , دوشنبه نیزام پیامک داد همه ساعت 2 بیان بیرون ! انگار که با هم هماهنگ کردن ! من یکشنبه میام , تو دوشنبه بیا !
از دوشنبه هم دیگه رضا پیدا نیست ! نه بیانه , نه فراخوان ! فقط یه سری سسشعر معمولی
دوباره فراخوان داده بود امروز که کمک در راهه

دوباره فراخوان داده بود امروز که کمک در راهه
فرخوان نداده که , هر از گاهی میاد از این خزعبلات میگه ولی از 5 شنبه تا یکشنبه قشنگ رو اوج بود , تازه داشت فاز به فاز میرفت جلو , اخرین فاز سفارتخونه ها بودن که یکشنبه گفت ولی انگار که بهش خبر رسیده یا چیزی قشنگ مشخصه سرعتش رو کم کرده

دو تا لپ تاپ هست که می‌خوام اینارو به هم متصل کنم که فایل های یکی رو به اون یکی منتقل کنم
چه راهی پیشنهاد میکنید؟

دو تا لپ تاپ هست که می‌خوام اینارو به هم متصل کنم که فایل های یکی رو به اون یکی منتقل کنم
چه راهی پیشنهاد میکنید؟
ساده ترین کار هارد اکسترنال , از این ساده تر نداریم ,

چه راهی پیشنهاد میکنید؟
شریت نمیشه؟
البته اگه کم حجمه

چه راهی پیشنهاد میکنید؟
میتونی با کابل شبکه وصل کنی به هم
یا جفتشونو رو یه مودم وای فای وصل کنی به هم بعد فایل شیرینگ فعال کنی
یا با nginx/apache

میتونی با کابل شبکه وصل کنی به هم
یا جفتشونو رو یه مودم وای فای وصل کنی به هم بعد فایل شیرینگ فعال کنی
یا با nginx/apache
سرعت کابل و وای فای خیلی کمه..
همون هارد و فلش بهترن..

سرعت کابل و وای فای خیلی کمه..
همون هارد و فلش بهترن..
اون اولین گزینه‌ایه که به فکر هرکس میرسه. بالاییا هم گفته بودن
خودمم با فلش usb 3 بیشتر وقتا کار میکنم. usb 2 باشه اونم سرعتش پایینه

تا دیشب پارازیت نداشتیم , امشب راس ساعت 9 پارازیت افتاده و نشنال رفت رو هوا
تا دیشب همسایه ها میومدن شعار میدادن , امشب خبری ازشون نیست !
یعنی در مرحله آرامش قبل از طوفان هستیم؟

دوستم دیروز درخواست شناسنامه المثنی داد..
امروز براش آوردن..
میگه اطلاع دادن برای کارت ملی هم هرمی مذاکره دوباره اقدام کنه..

ظاهرا بخاطر مسائل امنیتی ، سریع دارن کارای مدارک هویتی اشخاص رو انجام میدن..

با رفتن افغانیا و وضع نت جوونا کم کم مجبورن برن جا اونا کارخونه کنسرو سازی مثلا یا کارای ساختمونی و سوفوری اینا واقعا کار نیس پولم نیس

فراموش نکنید الان یه فرصت های جدیدی هم بوجود اومده..
نمونه ش همین فروم که پتانسیل افزایش کاربر ناگاهنی براش بوجود اومده و قراره کمی دیگه براش تبلیغات انجام داده بشه..
نت وصل نشه یا با محدودیت وصل شه همینم که گفتی هوتوتو...

عقب
بالا