• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

از هر دری سخنی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nima
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
فقط موقع جنینی به درد میخوره بعدش فقط ضرره.. حدود۷۰ درصد بلاک میکنه ۳۰ درصد هست..
ببین اصلا تا جایی که من میدونم مشکل ریزش مو مردانه برمیگرده به گیرنده های آندروژن که یا مثلا توی پوست سر افراد با ریزش موی ارثی زیاده یا فولیکول موهاشون به آندروژن ها خیلی حساسه
معمولا مشکل هورمونی نیست که بخواید فناستراید بخورید
حالا شما وقتی نمی تونی اصل مشکلو حل کنی میای یه چیزی دیگه ای که خودش مشکل نیست رو دستکاری میکنه تا نتیجه بگیری که عوارض ایجاد میکنه
مخصوصا که چیزیم حل نمیکنه و باید تا آخر عمر بخوری!!

یعنی نتیجه نگرفته؟!
نتیجه از ۶ماه تا یکسال نشون میده در صورت استمرار
هرچی زودتر دست به کار شی وقتی نشانه هارو دیدی بهتر نتیجه میده(موقع نازک شدن)
نه تازه گرفت دکتر بهش نسخه داد

ببین اصلا تا جایی که من میدونم مشکل ریزش مو مردانه برمیگرده به گیرنده های آندروژن که یا مثلا توی پوست سر افراد با ریزش موی ارثی زیاده یا فولیکول موهاشون به آندروژن ها خیلی حساسه
معمولا مشکل هورمونی نیست که بخواید فناستراید بخورید
حالا شما وقتی نمی تونی اصل مشکلو حل کنی میای یه چیزی دیگه ای که خودش مشکل نیست رو دستکاری میکنه تا نتیجه بگیری که عوارض ایجاد میکنه
مخصوصا که چیزیم حل نمیکنه و باید تا آخر عمر بخوری!!
عوارضش برای خانم های بارداره
واسه مردها وقتی مصرفشو قطع کنی بعد از یکی دوماه همه چی بر میگرده به حالت کارخونه

کسی می‌دونه چطور میشه داخل ستل لایت کانال زد ؟
یه کانال هست هر چی تو این کانال های تلگرامی فیلم میزارن پخش می‌کنه وسطش هم ده دقیقه تبلیغ دریل و شلوار و ... می‌زاره
مگه چقدر درآمد داره که می‌تونه کانال بزنه

یه کانال هست هر چی تو این کانال های تلگرامی فیلم میزارن پخش می‌کنه وسطش هم ده دقیقه تبلیغ دریل و شلوار و ... می‌زاره
تا جایی که یادمه اجاره فرکانس گرون بوده از قدیم البته روی ماهواره های اروپایی مثل هاتبرد یا یوتلست
مثلاً ماهی 15 تا 30 هزار دلار حتی بیشتر، اما یاهست و اینا باید ارزون تر باشه.

چند و چونش رو نمی‌دونم ولی تبلیغ‌های ماهواره همه کلاهبرداریه
اگر تمام موانع رو هم برداری و شبکه بزنه در نهایت نون کلاهبرداری میخوری

یه تریاک فروش که جنس اعلاء بده رو هم بیاریم توی بازارچه دیگه عالی میشه :love::love:
@hamedovic5405

یه تریاک فروش که جنس اعلاء بده رو هم بیاریم توی بازارچه دیگه عالی میشه :love::love:
@hamedovic5405
تریاک فروش صدام کرد
یواشکی نگام کرد
میدونست که معتاد هستم
تریاک و داد به دستم
...

ای بابا امروز چرا نت کلا شد خاطره بازی:/
رفتم چنتا سایت که اسمشون یادم بود سرچ کردم همشون یا بسته شدن یا آخرین آپدیتشون مال چند سال پیش هیچ سایتی از فرجاد نیست از javadth فقط سایت شخصیش مونده که اونم باز @Business plan تو کامنتاش از وب آرشیو پی تی کامنت گذاشته امین نودی هیچی ازش نیست امیر ترفندی فکر کنم اینجا هست مجید آنلاین شده اسپمکده روسی میای اینجا تاپیک عکسای پروفایل میاد بالا نگاش میکنی غم میگیرتت اندازه سی سال دوباره امروز افسرده شدم.
در آخر میگم تقصیر همه اینا @zgg123

ای بابا امروز چرا نت کلا شد خاطره بازی:/
رفتم چنتا سایت که اسمشون یادم بود سرچ کردم همشون یا بسته شدن یا آخرین آپدیتشون مال چند سال پیش هیچ سایتی از فرجاد نیست از javadth فقط سایت شخصیش مونده که اونم باز @Business plan تو کامنتاش از وب آرشیو پی تی کامنت گذاشته امین نودی هیچی ازش نیست امیر ترفندی فکر کنم اینجا هست مجید آنلاین شده اسپمکده روسی میای اینجا تاپیک عکسای پروفایل میاد بالا نگاش میکنی غم میگیرتت اندازه سی سال دوباره امروز افسرده شدم.
در آخر میگم تقصیر همه اینا @zgg123
نودی رفته اروپا

یه هفته پیش یکی از همسایه‌ها زد به ماشین
دنده عقب از پارکینگ میومد پایین
اونجا که کلی معذرت خواهی کرد و گفت برو درست کن هر چی هزینه شد بهم بگو. منم دیگه چون همسایه بود و تصادف خیلی جدی ای نبود نه به راهنمایی رانندگی زنگ زدم نه خودم مدرک گرفتم ازش
یارو تاجر پسته هم هست.
الان دقیقا یه هفته است برای ۶ ۷ میلیون امروز فردا می‌کنه. امروز فلان جا بودم شرمنده. فردا همین داستان

تصادف میکنید حتما حتما حتما یه مدرک از طرف بگیرید که مثل من مضحکه دیگران نشید برای چندرغاز

عقب
بالا