جامعه هدف مردای تنهایی هستن که خیلی اهل این کارا نبودن یا فرصتش پیش نیومده، هر شرکتی تو این قضیه سرمایه گذاری کنه در آینده به شدت ثروتمند میشه درست مثل قضیه AI.مگه هر موجی که تا الان اومده همه ی جامعه پذیرفته ؟!..
جامعه هدف مردای تنهایی هستن که خیلی اهل این کارا نبودن یا فرصتش پیش نیومده، هر شرکتی تو این قضیه سرمایه گذاری کنه در آینده به شدت ثروتمند میشه درست مثل قضیه AI.مگه هر موجی که تا الان اومده همه ی جامعه پذیرفته ؟!..
آدما با همون تنوعشون همه جا هستن.. خوبش هم همین اطراف خودت پیدا میشه..منم شدید ازدواجی ام دلم زن میخواد نه بخاطر مسائل جنسی بعد ۳۵ سال دیگه این چیزا برام مطرح نیست ولی یکی باشه که فرکانس و خط فکریش بهم بخوره و البته اینکه ایرانی نباشه من آبم با دخترای ایرانی تو یه جوب نمیره چون همشون بازیگرن
ازدواج رو نگه داشتم برای بعد از فرار کردنم از این بوستان ولایت
ولی برم هر کشوری بعد یه سال ازدواج میکنم حتی اگه کارتن خواب باشم
اگر منظورت اینه که میخوان جامعه رو به سمت گی شدن سوق بدن برای کاهش جمعیت و داغون کردن روابط سنتی اینطور فکر نمیکنم.جامعه دغدغه های مهمتری هم داره ،
پول اضافی دارن برای این مباحث بودجه خرج میکننن و دستمزد میدن؟
شخصا آدم سردمزاجی ام و اهل پرحرفی یا زندگی پرانرژی نیستم فکر میکنم اخلاقیات ذاتیم بیشتر به مناطق سردنشین بخورهآدما با همون تنوعشون همه جا هستن..
برعکس پیش زمینه های فرهنگی و خلق و خوی مشترک خیلی مهمه ..
من از جنوب اومدم تهران دارم روانی میشم بخاطر اختلاف خلق و خو.. تازه بازم تو وطن خودمم..
کلا سیاست رسانه یی غرب در جهت آرمان گرایی ، تا طرفای دهه هفتاد میلادی بود...اگر منظورت اینه که میخوان جامعه رو به سمت گی شدن سوق بدن برای کاهش جمعیت و داغون کردن روابط سنتی اینطور فکر نمیکنم.
الان کم کم شیفت شده سمت خانواده های کلاسیک و روابط طبیعی زن و مرد اونم مدیون افزایش ملی گرایی و جناح راست در بعضی کشورهای اروپایی و رأس همه آمریکا هستیم که کلا میخوان فرهنگ ووکیسم رو به حاشیه ببرن، چون به اندازه کافی به جامعه ضرر زده.کلا سیاست رسانه یی غرب در جهت آرمان گرایی ، تا طرفای دهه هفتاد میلادی بود...
بعدش سرمایه داری شد.. الانم که سیاست محور شده برای از بین بردن انسجام جوامع..
همین پروژه فیمنیسم باعث شد کلی زن رو به عنوان نیروی کار با دستمزد کمتر از مردان بیارن توی چرخه ی کار..
مصرف سیگار رو هم با تابو شکنی ، از حالت جنسیتی خارج کردن و تقریبا آمار فروش دو برابر شد..
از اونور هم بنیان خانواده سالم و زوج های موفق از بین رفت بخاطر داستان های فیمنیسم..
مردم پتانسیل کمتری برای مخالفت با دولت ها پیدا کردن
اینا میوه سرمایه داری نیستکلا سیاست رسانه یی غرب در جهت آرمان گرایی ، تا طرفای دهه هفتاد میلادی بود...
بعدش سرمایه داری شد.. الانم که سیاست محور شده برای از بین بردن انسجام جوامع..
همین پروژه فیمنیسم باعث شد کلی زن رو به عنوان نیروی کار با دستمزد کمتر از مردان بیارن توی چرخه ی کار..
مصرف سیگار رو هم با تابو شکنی ، از حالت جنسیتی خارج کردن و تقریبا آمار فروش دو برابر شد..
از اونور هم بنیان خانواده سالم و زوج های موفق از بین رفت بخاطر داستان های فیمنیسم..
مردم پتانسیل کمتری برای مخالفت با دولت ها پیدا کردن
آره دیگه.. بعد سرمایه داری ، سیاست محوری اومد که اونم چپ محوری بود..سیاست سازنده که نبود..اینا میوه سرمایه داری نیست
همه میوه تفکر چپه
سرمایه داری ازش بهره میبره، میگه میخوای مستقل شی؟ اوکی. اندازه مرد که کارایی نداره پس حقوقت اینقدر
شما چپ رو ببری تو هر ساختاری ازش همین ایسم و لگبت و این اراجیف میزنه بیرون
خب تو فقط داری طرف خودت رو میبینیاگر میشد بدون زن گرفتن صاحب بچه شد خیلی خوب بود.....
نمیدونم چرا باید بچه های بی سرپرست به زن های مجرد داده بشه ولی به مردهای مجرد داده نشه...مگه مردهای مجرد مشکلشون چی میتونه باشه؟ مگه همه خرابن؟ نمیدونم والا
خیلی این روزها یعنی این چند ماه اخیر مخصوصا ۸ ۹ ماه اخیر تو این افکار بودم...الان یه نقطه ای رسیدم که خب تقریبا همه کار کردم الان واقعا دیگه زندگی چی میتونه داشته باشه برای یه ادم مجرد مثل من مثلا وقتی همه چی رو دیدم و تجربه کردم چه انگیزه ای میتونه باشه برای ادامه....
اصلا بحث امید به زندگی و ارزشمند بودن زندگی و اینا رو نمیخوام باز کنم ولی منظورم اینه که خب مثلا ۶۰ سال ۷۰ سال هم عمر کردی بعد هم مردی و رفتی سودش چیه...بلاخره نباید یه دوزار کار مفید هم کرده باشی ....
خب الان مثلا من ترجیح میدم یه بچه رو هزینه اش رو بدم و بزرگش کنم تا اینکه زن بگیرم و هزار جور مسخره بازی و توقع و ادا رو برخورد کنم و تحمل کنم و خودم بچه دار بشم....الان چرا من نباید بتونم یه بچه رو به سرپرستی بگیرم؟
قانون به نظر شما ضعف نداره در این مورد؟
بچه ای که مثلا پدر مادرش تصادف کردن مردن بدون ولی بزرگ بشه بهتره یا حداقل یکی شون داشته باشه؟خب تو فقط داری طرف خودت رو میبینی
به فرض که قانون تغییر کرد و بهت دادن، بچه مادر میخواد.
خیلی خودخواهانهاس یه بچه رو بیاری بدون مادر بزرگ کنی چون خودت حوصله مسخره بازیای زن رو نداری
خب حرفم اینه چرا دو تاش رو نداشته باشه؟بچه ای که مثلا پدر مادرش تصادف کردن مردن بدون ولی بزرگ بشه بهتره یا حداقل یکی شون داشته باشه؟
اون بچه این اتفاق افتاده براش و الان باید راه حلی داشته باشه...یعنی معلول و نتیجه هست فارغ از علتخب حرفم اینه چرا دو تاش رو نداشته باشه؟
چون تو حوصله زن رو نداری؟
خودخواهیه دیگه
من حالا دیدگاهم در مورد قانون نبود، توی آمریکا که میذارن هم من با این کار مخالفم در نهایت (نه با قانونش البته)اون بچه این اتفاق افتاده براش و الان باید راه حلی داشته باشه...یعنی معلول و نتیجه هست فارغ از علت
در صورتی که شما داری از یک موضوع دیگه میگی که از ماهیت امری طبیعی صحبت میکنی نمیگم روال طبیعی اشتباس ...
دارم میگم افرادی که خواهان روال طبیعی نیستن حق انتخاب داشته باشن برای چیزی که الان هست یعنی چه اون بچه رو به من مرد مجرد بدن یا ندن اون بزرگ میشه بهتر نیست حداقل حالا که مادر و پدر نداره حداقل یک نفر در حکم پدر داشته باشه؟
کودک آزاری بین مرد ها خیلی زیاده متاسفانه..اگر میشد بدون زن گرفتن صاحب بچه شد خیلی خوب بود.....
نمیدونم چرا باید بچه های بی سرپرست به زن های مجرد داده بشه ولی به مردهای مجرد داده نشه...مگه مردهای مجرد مشکلشون چی میتونه باشه؟ مگه همه خرابن؟ نمیدونم والا
خیلی این روزها یعنی این چند ماه اخیر مخصوصا ۸ ۹ ماه اخیر تو این افکار بودم...الان یه نقطه ای رسیدم که خب تقریبا همه کار کردم الان واقعا دیگه زندگی چی میتونه داشته باشه برای یه ادم مجرد مثل من مثلا وقتی همه چی رو دیدم و تجربه کردم چه انگیزه ای میتونه باشه برای ادامه....
اصلا بحث امید به زندگی و ارزشمند بودن زندگی و اینا رو نمیخوام باز کنم ولی منظورم اینه که خب مثلا ۶۰ سال ۷۰ سال هم عمر کردی بعد هم مردی و رفتی سودش چیه...بلاخره نباید یه دوزار کار مفید هم کرده باشی ....
خب الان مثلا من ترجیح میدم یه بچه رو هزینه اش رو بدم و بزرگش کنم تا اینکه زن بگیرم و هزار جور مسخره بازی و توقع و ادا رو برخورد کنم و تحمل کنم و خودم بچه دار بشم....الان چرا من نباید بتونم یه بچه رو به سرپرستی بگیرم؟
قانون به نظر شما ضعف نداره در این مورد؟