با ویپاد یا بلو فقط میشه فوریم نیس زیادبچه ها کسی وام فوری گرفته؟
میدن؟
شرایطش چیه؟
من تنها راهی که برای وام گرفتن میشناسم روی امتیاز حسابهبچه ها کسی وام فوری گرفته؟
میدن؟
شرایطش چیه؟
این سایت های وام من ندیدم زیر ۳۵ درصد بدنوام لندو هم چک کن البته نمیدونم الان میده یا نه بعد انحلال بانک آینده.
بلیامتیاز وام رو از کجا میشه خرید؟ بانک رسالت از بابت پرداخت وام شاید جزو خوش حساب ترین بانک ها باشه.
بدون اینکه گردش بالایی داشته باشی میشه امتیازش رو خرید؟
برای وام ودیعه مسکن درخواست کردیم خیلی اذیت میکنن گفتن مبلغ پیش منزل از مبلغ وام کمتره وام نمیدیم، این امتیازش رو از کجا میشه گرفت؟
تو دیوار هست؟ باید بگردم.من امتیاز رسالت و ملی رو زیاد دیدم رو دیوار میفروشن
از آشناها بپرسبرای وام ودیعه مسکن درخواست کردیم خیلی اذیت میکنن گفتن مبلغ پیش منزل از مبلغ وام کمتره وام نمیدیم، این امتیازش رو از کجا میشه گرفت؟
دو سره سود میکنناین سایت های وام من ندیدم زیر ۳۵ درصد بدن
میگن ۲۳ درصد ولی یه جوری حساب میکنند که فرو کنن بهت (البته با این تورم شاید حق داشته باشند، نمیدونم)
خودت امتیاز بخری کمتر در میاد فکر کنم
بستگی به وامش هم دارهتو دیوار دیدم وام ۳۰۰تومنی میدن ۱۹۰ میرسه بهت!
شاید جزو خوش حساب ها باشه ولی چنتا مورد داره هیچ شعبه ای نداره و بصورت حضوری به هیچ درخواستت رسیدگی نمیشه، همه کارا رو باید از سایتشون انجام بدی حتی صدور کارت و دریافت رمز.امتیاز وام رو از کجا میشه خرید؟ بانک رسالت از بابت پرداخت وام شاید جزو خوش حساب ترین بانک ها باشه.
بدون اینکه گردش بالایی داشته باشی میشه امتیازش رو خرید؟
یکی از اینا بود که امتیاز رو میفروخت ولی گفت استعلام حساب میگیریم اگر گردش پایین باشه وام تعلق نمیگیره! یعنی امتیاز هم بخوای بگیری باز گردش حساب خودت رو چک میکنن، خوب اگر گردش حساب بالایی داشتیم که نیازی به وام نبود کسی که گرفتاره وام میخواد.شاید جزو خوش حساب ها باشه ولی چنتا مورد داره هیچ شعبه ای نداره و بصورت حضوری به هیچ درخواستت رسیدگی نمیشه، همه کارا رو باید از سایتشون انجام بدی حتی صدور کارت و دریافت رمز.
برای امتیاز وام یا باید خودت گردش داشته باشی (بصرفه تره) یا امتیاز از یکی دیگه بگیری، اکثر دفترهای وام فوری هم امتیازش رو میفروشن ولی برای یه وام 120 میلیونی 70 میلیون دستت رو میگیره ولی همون 120 رو باید پس بدی در کمترین زمان ممکن طی یک سال.
هزینه های استعلام و سفته دیجیتال و... هم اوایل امسال حدود 2 میشد.
جای معتبری هست که بشه امتیاز وامش رو گرفت بدون دردسر؟شاید جزو خوش حساب ها باشه ولی چنتا مورد داره هیچ شعبه ای نداره و بصورت حضوری به هیچ درخواستت رسیدگی نمیشه، همه کارا رو باید از سایتشون انجام بدی حتی صدور کارت و دریافت رمز.
برای امتیاز وام یا باید خودت گردش داشته باشی (بصرفه تره) یا امتیاز از یکی دیگه بگیری، اکثر دفترهای وام فوری هم امتیازش رو میفروشن ولی برای یه وام 120 میلیونی 70 میلیون دستت رو میگیره ولی همون 120 رو باید پس بدی در کمترین زمان ممکن طی یک سال.
هزینه های استعلام و سفته دیجیتال و... هم اوایل امسال حدود 2 میشد.
میخواد ببینه تمکن مالی داری قسطاشو بدی یا نهیکی از اینا بود که امتیاز رو میفروخت ولی گفت استعلام حساب میگیریم اگر گردش پایین باشه وام تعلق نمیگیره! یعنی امتیاز هم بخوای بگیری باز گردش حساب خودت رو چک میکنن، خوب اگر گردش حساب بالایی داشتیم که نیازی به وام نبود کسی که گرفتاره وام میخواد.
درست استعلام حساب میگیرن ولی نه حساب رسالت بقیه بانک ها هم قبوله حتی فیش حقوقی هم میخوان که اونو اگه یه آشنایی چیزی داشته باشین که فقط مهر بزنه کافیه.یکی از اینا بود که امتیاز رو میفروخت ولی گفت استعلام حساب میگیریم اگر گردش پایین باشه وام تعلق نمیگیره! یعنی امتیاز هم بخوای بگیری باز گردش حساب خودت رو چک میکنن، خوب اگر گردش حساب بالایی داشتیم که نیازی به وام نبود کسی که گرفتاره وام میخواد.
تو شهر خودتون بگردی پیدا میشه ولی هیچ تضمینی به معتبر بودنشون نیست.جای معتبری هست که بشه امتیاز وامش رو گرفت بدون دردسر؟