• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

وام فوری چطور میشه گرفت؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع majid
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درست استعلام حساب میگیرن ولی نه حساب رسالت بقیه بانک ها هم قبوله حتی فیش حقوقی هم میخوان که اونو اگه یه آشنایی چیزی داشته باشین که فقط مهر بزنه کافیه.

تو شهر خودتون بگردی پیدا میشه ولی هیچ تضمینی به معتبر بودنشون نیست.
خوب گردش حساب بالا نباشه وام رو میدن؟

میخواد ببینه تمکن مالی داری قسطاشو بدی یا نه
چون اعتبارش خراب میشه و داره ریسک میکنه
پدرم میخواست بگیره، فیش حقوقی داره ولی گردش حساب بالایی نداره.

اینایی که امتیاز دارن, چجوری امتیاز دار شدن؟!
الان وام ازدواج هم نمیدن..

خوب گردش حساب بالا نباشه وام رو میدن؟
گردش حساب به اون صورت بالایی نمیخوان و جایی هم بصورت رسمی درج نکردن ولی یه چیزی حدود دو برابر قسط هرماه رو باید باشه.
اگه قسط وام 10 میلیون باشه باید 20 میلیون برای هرماه گردش داشته باشی.

گردش حساب به اون صورت بالایی نمیخوان و جایی هم بصورت رسمی درج نکردن ولی یه چیزی حدود دو برابر قسط هرماه رو باید باشه.
اگه قسط وام 10 میلیون باشه باید 20 میلیون برای هرماه گردش داشته باشی.
خود حسابی که حقوق روش میاد هم جزو گردش حساب، به حساب میاد؟ چون غیر این باشه گردش حسابش پایین تره.

کاسب هستن وام گرفتن و وام رو سریع پرداخت کردن مثلا بعد دو هفته تا یکماه کل وام رو تسویه کردن برای همین خوش حساب محسوب میشن و امتیازشون میره بالا.

کاسب هستن وام گرفتن و وام رو سریع پرداخت کردن مثلا بعد دو هفته تا یکماه کل وام رو تسویه کردن برای همین خوش حساب محسوب میشن و امتیازشون میره بالا.
کاسب اگه کاسب باشه خودش ارزش وام رو تو این مملکت تورم زده میدونه و خودش استفاده میکنه..
بنظرم صرفا بحث اتصالات و‌ بند پ دخیله..

وام ازدواج مقولش کلا فرق میکنه.
ولی برای امتیاز گیری باید یه مدت باید پولت رو بخوابونی همون حساب رسالت و دست نزنی و یا تو بلند مدت کارت رسالت بشه کارت اصلیت مثلا اگه حقوق بگیری بزنی به اون کارت اول هر ماه و با همون کارت خرید هات رو انجام بدی تا برات امتیاز گیری بشه.
خود حسابی که حقوق روش میاد هم جزو گردش حساب، به حساب میاد؟ چون غیر این باشه گردش حسابش پایین تره.
بله خود همون رو هم حساب میکنن که ببینن توان بازپرداخت رو دارین.

وام ازدواج مقولش کلا فرق میکنه.
ولی برای امتیاز گیری باید یه مدت باید پولت رو بخوابونی همون حساب رسالت و دست نزنی و یا تو بلند مدت کارت رسالت بشه کارت اصلیت مثلا اگه حقوق بگیری بزنی به اون کارت اول هر ماه و با همون کارت خرید هات رو انجام بدی تا برات امتیاز گیری بشه.

بله خود همون رو هم حساب میکنن که ببینن توان بازپرداخت رو دارین.
ممنون بابت توضیحاتی که دادی.

کاسب اگه کاسب باشه خودش ارزش وام رو تو این مملکت تورم زده میدونه و خودش استفاده میکنه..
بنظرم صرفا بحث اتصالات و‌ بند پ دخیله..
خب وام هم سقف داره دیگه، مثلا وام ۴ درصد رسالت فکر کنم سقفش ۳۰۰ تومنه
امتیاز بالاتر از این رو میفروشن، بعضیا هم که شغلشونه اصلا
جای اینکه پول بخوابونن و سود بانکی بگیرن سود بیشتری رو از ملت میگیرن.

یه سامانه داره اونجا میزنه چقدر میتونی قسط بدی
بر اساس همون بهت وام میدن

یه سامانه داره اونجا میزنه چقدر میتونی قسط بدی
بر اساس همون بهت وام میدن
من میخوام از شخصی بگیرم که امتیاز میفروشه وگرنه خودم و پدرم حساب نداریم تو رسالت.

من میخوام از شخصی بگیرم که امتیاز میفروشه وگرنه خودم و پدرم حساب نداریم تو رسالت.
فرقی نداره، در نهایت تو اون سایت باید چک بشه چقدر میتونی قسط بدی. فیش حقوق آپلود کنی مثلا خیلی موثره
اسم سایتش یادم نیست. نت هم نیست

عقب
بالا