• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

شرایط کاری

ArashMiniStar

کاربر عضو
لایک ها
170
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
سلام
اقا من رفتم مصاحبه گفتن اگه قبولت کنیم این دو ماه پایانی سال بیمه نمیکنیم و برای سال بعد قرارداد یک ساله مینویسیم
یعنی این دوماه گفتن ازمایشی
منم دیگه روش چونه نزدم که همین دوماهم بیمه کنین قرارداد دو ماهه بنویسین
حالا الان رفته رو مخم که الان اینا دو ماه پول بیمه نمیدن هیچ عملا یک چیزی بابت عیدی هم باید بدن که اونم حتما میپیچونن

منم با اینکه ۳۰ سالمه سابقه کاری بیمه ایم کمه زیر یک سال با فوق لیسانس چون زیاد خودمو درگیر دانشگاه و تغییر رشته کردم

حالا نظرتون چیه شل کنم یا بعدا بگم الا بلا بیمم بکنین؟
بعد طرف منابع انسانیشون میگف حالا ازمایشی هم یکم حقوقا ممکنه کمتر در نظر بگیریم تا بعدش یک جامپ بزرگتری ایشالا داشته باشیم.البته میدونم از این چرت پرتا زیاد میگن.ولی داشت میگفت که این حقوق پیشنهادیت احتمالا اوکیه حالا یکی دوتومن بالا یا پایین
بعد من از طرفی داشتم فک میکردم سر بیمه اینا تو پاچم میره نظرتون بگییید.
چون الان فک میکردم هم حداقل سه تومن واسه شرکت هزینه داره بیمه و اینطوری عملا حقوق مد نظر منو بده هم باز بابت بیمه داره شونه خالی میکنه
از طرفی وضع مملکتم که اینطوریه سن منم داره میره بالا دیگه بدون سابقه هیچ جا ممکنه نگیرن

حقوقش رو چقدر گفته؟

حقوقش رو چقدر گفته؟
من نوشتم ۲۰
بعد پرسید واسه امسال یا کلا سال دیگه هم
که گفتم نه همینور سال.اونور سال که باز رقما اپدیت میشه
بعد اون گف احتمالا اوکیه حالا یکی دوتومن بالا پایین
کار هم ایتی شبکه هست یک نیرو کلا میخوان برای شرکتشون

سلام
اقا من رفتم مصاحبه گفتن اگه قبولت کنیم این دو ماه پایانی سال بیمه نمیکنیم و برای سال بعد قرارداد یک ساله مینویسیم
حالا الان رفته رو مخم که الان اینا دو ماه پول بیمه نمیدن هیچ عملا یک چیزی بابت عیدی هم باید بدن که اونم حتما میپیچونن

منم با اینکه ۳۰ سالمه سابقه کاری بیمه ایم کمه زیر یک سال با فوق لیسانس چون زیاد خودمو درگیر دانشگاه و تغییر رشته کردم

بعد طرف منابع انسانیشون میگف حالا ازمایشی هم یکم حقوقا ممکنه کمتر در نظر بگیریم تا بعدش یک جامپ بزرگتری ایشالا داشته باشیم.البته میدونم از این چرت پرتا زیاد میگن.ولی داشت میگفت که این حقوق پیشنهادیت احتمالا اوکیه حالا یکی دوتومن بالا یا پایین
چون الان فک میکردم هم حداقل سه تومن واسه شرکت هزینه داره بیمه و اینطوری عملا حقوق مد نظر منو بده هم باز بابت بیمه داره شونه خالی میکنه
از طرفی وضع مملکتم که اینطوریه سن منم داره میره بالا دیگه بدون سابقه هیچ جا ممکنه نگیرن
اگه موقعیت کاری خوبیه، شل کن
اگه موقعیت کاری بهتری هم گیرت میاد که نه سفت کن

اگه موقعیت کاری خوبیه، شل کن
اگه موقعیت کاری بهتری هم گیرت میاد که نه سفت کن
حالا جاهای دیگم میرم مصاحبه هفته بعد
ولی درکل سابقه درس درمون اگه داشتم الان بیشتر میشد مانور بدم
بدون سابقه کاری درس درمون واقعا سخته
با اینکه این پولا هم پولی نیست

ساعت چند تا چنده ؟
ساعت چند می‌رسی خونه؟

ساعت چند تا چنده ؟
ساعت چند می‌رسی خونه؟
۸ تا ۴
تو شهره خوشبختانه
من چون ماشین دارم ۲۰-۲۵ دقیقه راهه مثلا نهایت

من الان خودم یک کار دیگ اینترنتی هم داشتم با حقوق بهتر ولی خب موضوعی که هست اون کار اگه نباشه من میمونم بدون سابقه و مهارتی که در طی کار کسب کردم.یعنی برمیگردم سر خونه اول مثل الانم.
برای همین ترجیح دادم شده با حقوق کمتر برم کار کنم یک سابقه و کمی مهارتی کسب کنم عملی که سنم میره بالا گیر نمونم

من بیمه رو ۵ سالی هست دیگه رد نمیکنم
ماهی خداتومن پول بدم به دولت ورشکسته که چی
با دفترچه بیمه ش سبزی خوردن هم نمی‌دن..

فردا روز هم یا کشور آزاد میشه و همه مزایای دولتی عالی داریم.. یا برای یک میرسم و ۵ سال دیگه رو نمی بینم..

مواقعیت شغلیه ایده آل نیست..
احتمالا می‌خوان با طرفای ۱۸ تونن رضایت کنن..
اگه از استرس خسته شدی بد نیست

اوایل دوران کاری خیلی فکر حقوق نباش
ده سال بعد یادت نمیاد چقدر حقوق گرفتی
محیطش اگه رشد میکنی خوبه، اگه بدون چالش و یادگیریه ، یعنی روزمرگی و ضرر .

من بیمه رو ۵ سالی هست دیگه رد نمیکنم
ماهی خداتومن پول بدم به دولت ورشکسته که چی
با دفترچه بیمه ش سبزی خوردن هم نمی‌دن..

فردا روز هم یا کشور آزاد میشه و همه مزایای دولتی عالی داریم.. یا برای یک میرسم و ۵ سال دیگه رو نمی بینم..

مواقعیت شغلیه ایده آل نیست..
احتمالا می‌خوان با طرفای ۱۸ تونن رضایت کنن..
اگه از استرس خسته شدی بد نیست
اره بیمه چرته ولی برای سابقه کاریت خوبه
حالا بخوان ۱۸ ش کنن احتمالا قبول نکنم بگم یا همون ۲۰ بدید بدون بیمه یا ۱۸ بیمه هم بکنید دو ماهو قرارداد دو ماهه بنویسید اصلا
شرکتا هم از هر راهی برای زرنگی استفاده میکنن
وگرنه والا تو از روز اول باید بیمتو بکنی دیگه
اونا دو ماهو بیمه نکنن و ۱۸ بدن عملا دارن همون هزینه حقوق پایه میدن با بیمه
حقوق پایه فک کنم ۱۳ تومنه ۳ تومن بیمه بذاری روش ۲ تومن عیدی همون ۱۸ میشه خخخخ

اوایل دوران کاری خیلی فکر حقوق نباش
ده سال بعد یادت نمیاد چقدر حقوق گرفتی
محیطش اگه رشد میکنی خوبه، اگه بدون چالش و یادگیریه ، یعنی روزمرگی و ضرر .
هیچ محبطی اونقد ایدعال نیست
من اولین شرکتی که بودم شرکت نرم افزاری بزرگی بود که به هرکی میگفتم تغجب میکرد ازش اومدم بیرون
ولی در عمل کار تخصصی درس درمونی بهت نمیدادن بیشتر ترجیح میدادن کارای روزمرشون راه بندازی
یعنی میخوام بگم اونا که بفکر تو نیستن تو زود پیشرفت کنی.برعکس

زیاد سخت نگیر مگه میخواد چی بشه سال دیگه م اینموقع اصلا اینجا نیستی

محیط کاری خیلی مهمه نمیشه تستی بری یه هفته؟

حالا جاهای دیگم میرم مصاحبه هفته بعد
ولی درکل سابقه درس درمون اگه داشتم الان بیشتر میشد مانور بدم
بدون سابقه کاری درس درمون واقعا سخته
با اینکه این پولا هم پولی نیست
وقتی سابقه نداری شل کن
بعد ۲ ماه اونور سال چونه بزنم برای حقوق و بیمه
خیلی سخت نگیر اوایل رو
همزمان پیگیر باش در مورد موقعیت های شغلی تو باقی شرکت ها

وقتی سابقه نداری شل کن
بعد ۲ ماه اونور سال چونه بزنم برای حقوق و بیمه
خیلی سخت نگیر اوایل رو
همزمان پیگیر باش در مورد موقعیت های شغلی تو باقی شرکت ها
اره مسئلع همینه
خیلی جاها چون سابقه کار ندارم نمیگیرن
بحث علمی و سواد نیست
طرف مثلا دوره ها و سوادش خیلی کمتره ولی چون سابقه کاری داره بعد هرجا بره احتمال استخدامش بیشتر از منه چون‌میگن عملی کارکرده تا تئوری

سلام

واسه منم یه بار اینجوری شد، منم رفتم بهشون گفتم با این استخدام آزمایشی نمیتونم کنار بیام عوض کردن شرایطم رو اومدن گفتن توی استخدام آزمایشی هم بیمه واست رد می‌کنیم من اینم قبول نکردم گفتم اصلا آزمایشی کنار نمیتونم بیام. اینم قبول کردن ولی من دیگه شک کردم چند بار هم زنگ زدن جواب ندادم :دی

اره مسئلع همینه
خیلی جاها چون سابقه کار ندارم نمیگیرن
بحث علمی و سواد نیست
طرف مثلا دوره ها و سوادش خیلی کمتره ولی چون سابقه کاری داره بعد هرجا بره احتمال استخدامش بیشتر از منه چون‌میگن عملی کارکرده تا تئوری
آگهی زده بودن جوان 20 ساله با مدرک فوق لیسانس و 8 سال سابقه کار مرتبط نیازمندیم، فکر کن 18 سالگی تازه وارد دانشگاه میشی و این یارو ازت مدرک فوق لیسانس میخواد :دی

عقب
بالا