• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

متوهمان فروم پی سی پین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع abiabiabi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • Featured
اون موقع ها یادمه بین بچه های پی تی و مجیدآنلاین رقابتی عجیب بود که کاربرا تو دو تا انجمن نباشن و به چشم بد نگاه میکردن به هم.
ما تازه از phpBB اومده بودیم رو vb خوب برای کاربرا جذاب بود و جالبتر نه زیاد فارسی بود انجمن نخ زبان اصلی.اینقدر که دعوت نامه ای شد عضویت
یک مدیر وقتی پیام میداد و یا بهش پیام میدادی جوابتو میداد اینقدر خوشحال میبودی که مدیری جواب داده. چون به همین راحتی ریپلای نمی‌خورد.

مجله موسیقی و معماری
چیزی ازشون ندارم

قبول کنید دوستان پرشین تولز زحمت دین خودشو به وب فارسی اداء کرد و جالب نیست مدیران و هر کس دیگه ای ماخذه کردش.
یک دونده ماراتن هم به آخر میرسه یک روزی..

قبول کنید دوستان پرشین تولز زحمت دین خودشو به وب فارسی اداء کرد و جالب نیست مدیران و هر کس دیگه ای ماخذه کردش.
یک دونده ماراتن هم به آخر میرسه یک روزی..
پرشین تولز نه مدیر گرامی... این کاربران پرشین تولز بودند که دین شان را ادا کردند و مدیر پی تی یک شبه بیست سال زحمات و پست و تاپیک را به باد داد ....هیچ جوره حتی یک در صد هم قابل دفاع نیست چون خیلی راحت می تونست خودخواهی رو کنار بذاره و به خاطر همون کاربرایی که بزرگش کردند و به اینجا رسوندنش بذاره پی تی بمونه و به یه نفر دیگه بفروشه که هیچ مشکل و دردسری برای اون نمی موند همین احسان روزای اول التماس کاربرا رو می کرد برای فعالیت خودش جواب تک تک پستها رو میداد بعدا حتی حاضر نبود جواب یک نفر رو بده چون کاربرا اونو به قله ای رسونده بودند که احساس خدایی میکرد ....هرجا هست نفرین ابدی نثار خودش و خاندانش هزاران هزار ساعت وقت و زحمت هزاران نفر را بر باد داد کاش حداقل محل کارش مشخص بود و حضوری فحش کشش میکردیم حیف ....( اگرهم لازم دیدین به خاطر این پست منو بن کنین ولی بذارین این پست بمونه که یه روزی دید بدونه چقدر بین کاربرای پی تی محبوبه امیدوارم روزی به حضیض ذلت و خواری بیفته و هرچی از فروم پیدا کرده خرج دوا درمون خودش و خانواده اش بشه)
پ.ن:
@Hamid2day با توجه به علاقه ای که میبینم به احسان داری اگه خواستی پست رو پاک کن مشکلی نیست

آخرین ویرایش:
جریاناتی بود که نمیشه بازگو کرد
حتی بحث فروش دیتابیس فروم ولی خوب آقا اکبری به هیچ وقت علاقه ای نداشت
ببین وقتی دلزده میشی هیچ جوری نمیشه برگشت به حالت قبل
ایراداتی بود قبول دارم و داریم
بحث توسعه بازارچه
پی تی از اول یک انجمن شناخته شده برای وبمستران و بخشی عمومی وب فارسی بود ولی وقتی به سمت تجاری شدن میری خیلی از عواقب را باید بپذیری.
از کلاه برداری ها
تا بحث های سیاسی
جدال با کمیته مصدایق جرایم...
و..
جای رسید که ترجیح داد شد حجم کمتر شه حتی گفتیم ۸۰٪ بخش غیر فعال شه چرا که بواسطه شبکه اجتماعی و.. دیگ بخش ها سوتوکور شده بودن.
انجمن‌ های پرشین تولز که دوبار از فرایند فیلتر شدن با بدبختی بیرون اومد بهترین بخش هاشو حذف کرده دید با فشار. آرشیو موسیقی یکی از بزرگترین آرشیو ها و کاربران کاربلد و حرفه ای خوب رفتن از پی تی.
یواش یواش سرایت کرد به بخش های دیگ. مبتکر و کلا ایجاد کننده گفتگوی آزاد، صندلی داغ و..
ما بودیم ولی خوب محدود شد.
عزیزانی که مهاجرت کردن در امریکا و اروپا در دانشگاه یا شرکت های آی تی کار می‌کنند.از کاربران خوب پی تی بودن.
هر سال لوگو پی تی از الهام از سنبل اون سال مزین میشید کاری که قبل کسی نمیکرد و نکرده بود.

ولی خوب قبول دارم حس بی اعتنایی ناراحت کننده هست. ولی باید به دید موسس هم احترام گذاشت. فردا یک روز کاری اومد گفت دیگ بسه میبنیدم تا چند روز دیگ. تمام

ولی الان اینجا رو داریم.. بیاید بسازمیش کمک کنیم اینجا بمونه.
والا بازیسنتر هر جور مقایسه میکنم‌ وضع بدتری داشته
اصلا یه جورایی فروم غیررسمی مجله بازیرایانه هم بود که مجله متاسفانه تعطیل شد
این وسط بازیسنتر فیلتر شد یکی دوبار، رصد میشد و شایه مال و مخبر توش بود و هست ولی باز نگهش داشت ادمینش با اینکه با طرز مدیریتش حال نمیکنم و خودمم شونصد بار بن کرد باز دمش گرم.

جانا به غریبستان..
چندین به چه می مانی..
باز آ کز این غربت..
تا چند پریشانی ؟!
باز آ که در آن حبس..
قدر تو نداند کس..
با سنگ دلان منشین...
چون گوهر این کانی..

- مولانا

ای کاش همون کاربر مصطفی رو از نزدیک دیده بودین ،که کی داره این توهین ها رو میکنه..
نمیشه هم حرمت یکی دوبار برخورد حضوری رو زیر پا گذاشت و هرچیزی گفت..

اتفاقا دیروز پریروز نوشته همین کاربر مصطفی جان رو خطاب به یه شخصی توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات دیدم ، دوباره با لحن بد صحبت کرده بود..
دیگه نتونستم ادبیات و لحن صحبتش رو تحمل کنم ،
اعتراضم رو در موردش توی همون تاپیک انتقادات و پیشنهادات گفتم..

الان بالا اومدن این تاپیک هم همزمان با اون پست اعتراضی که نوشتم شده ، سوای از اون بحث اهالی پاتوق و .. واقعا اون پست رو بخاطر ادبیات گستاخیش توی فضای فروم ها نوشتم..
توی هر تاپیکی راجب هر موضوعی کلا این بی تربیتی و گستاخیش رو داشته از زمان پی تی..

اگرم چشمشون به این تاپیک بخوره ، چندان برام مهم نیست که سو برداشتی بشه که من بخاطر فلان حرف یا موضعش در مورد اهالی پاتوق اون اعتراض رو کردم..

کلا بخاطر کارکترش اون پست رو نوشتم.
حالا هرکی هم نمیخواد باور کنه اصراری ندارم..
(اصلا مگه فقط همین یه نفر بود که اون حرفا رو در مورد بخش پاتوق زد )

در مورد خود پی سی پین هم خیلی ها نسبت به نوع مدیریتیش اعتراض دارن.. دو سه نفر توی این یکی دو سال اخیر اومدن تلگرام گفتن اگه اوکی یی یه سری کابرا رو بیاریم فرومت.. گفتم من اهل کاربر دزدی و این مسخره بازی های دهه بیست سالگی نیستم.. بالاخره یه فرومه به یه وضعیت معقولی رسیده ، و کار خیلی ها روزانه توش داره راه میوفته..

همین وضعیت غیر ایده آلش هم خیلی بهتر از این بود که اصلا همچین فرومی درست نمیشد و همه اهالی سخت افزار و بازارچه سرگردان میموندن..( چرخوندن یه محیط پر آدم با کلی حواشی روزمره هم ، اعصاب خوردی های خودشو داره مسلما.)

(خودمم خداییش چندتا خرید و فروش کردم اونجا و کلی کارام راه افتاده)

با این وجود ، درعین حال ، فردا روز که بخش بازارچه رو آوردیم بالا ، نمیتونیم به کاربرانی اونجا هم فعالیت دارن یا بعضا قصد کوچ دارن ، خوش آمد نگیم ..
👌👌👌یکی باید جلوش در می اومد...

پرشین تولز نه مدیر گرامی... این کاربران پرشین تولز بودند که دین شان را ادا کردند و مدیر پی تی یک شبه بیست سال زحمات و پست و تاپیک را به باد داد ....هیچ جوره حتی یک در صد هم قابل دفاع نیست چون خیلی راحت می تونست خودخواهی رو کنار بذاره و به خاطر همون کاربرایی که بزرگش کردند و به اینجا رسوندنش بذاره پی تی بمونه و به یه نفر دیگه بفروشه که هیچ مشکل و دردسری برای اون نمی موند همین احسان روزای اول التماس کاربرا رو می کرد برای فعالیت خودش جواب تک تک پستها رو میداد بعدا حتی حاضر نبود جواب یک نفر رو بده چون کاربرا اونو به قله ای رسونده بودند که احساس خدایی میکرد ....هرجا هست نفرین ابدی نثار خودش و خاندانش هزاران هزار ساعت وقت و زحمت هزاران نفر را بر باد داد کاش حداقل محل کارش مشخص بود و حضوری فحش کشش میکردیم حیف ....( اگرهم لازم دیدین به خاطر این پست منو بن کنین ولی بذارین این پست بمونه که یه روزی دید بدونه چقدر بین کاربرای پی تی محبوبه امیدوارم روزی به حضیض ذلت و خواری بیفته و هرچی از فروم پیدا کرده خرج دوا درمون خودش و خانواده اش بشه)
آقا ولش تموم شده رفته..
رو انجمن جدید تمرکز کن

حرف شما قابل قبول و بدون دفاع هست.
حق دارید

نمونه اش رو به چشم دیدم. فروم بسته بود ولی بچه ها بر حسب عادت و عشق تو پ خ بودن اونم تو پی تی یعنی همه جوره پاش وایسادن.
چرا
ناراحتی داشتن پی ای
خوشحال بودن پی تی
اولین جای که سر میزدن پی تی
۱۵ سال هر وقت به نت وصل شی پی تی

عقب
بالا