• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

اینترنت

تست های شبکه برای آمادگی اتصال به اینترنت بین الملل انجام شد​

به گزارش خبرنگار سیتنا، همانطور که به گفته مقامات مسوول، محدودیت‌های اینترنتی اعمال‌شده در ایران برای حفاظت از مردم در برابر عملیات‌های مخرب و حملات سایبری از سوی عناصر خارجی بوده است، پیگیری های سیتنا حاکی است که با کنترل تهدیدات امنیتی، برای برقرای ارتباطات بین الملل کشور تصمیم گیری می شود.

در همین حال به دنبال قطع سرویس پیامک اپراتورهای تلفن همراه از شامگاه پنجشنبه هفته گذشته (18 دی ماه 1404)، از بامداد شنبه ۲۷ دی ماه امکان ارسال و دریافت پیامک میسر شد.

در ساعت بعدی برخی کاربران از اتصال به اینترنت بین الملل با استفاده از برخی پروکسی ها خبر دادند، گزارش نت بلاکس هم از اتصال بین المللی دو درصدی ایران خبر داد و نمودار کلود فلر هم اتصال اندک کاربران ایرانی به اینترنت بین الملل را تایید کرد.

دلیل این اتصال اندک به دلیل روزنه هایی از گیت وی بین الملل بود که همزمان با تست های شبکه برای آماده سازی به منظور اتصال به اینترنت بین الملل بعد از تایید نهایی مقامات ذی صلاح انجام شده بود.

باز هم تاکید می شود کاربران باید تا زمان تایید نهایی مراجع ذی صلاح برای اتصال شبکه اینترنت کشور به اینترنت جهانی صبور باشند.

https://www.citna.ir/news/331443/تست-های-شبکه-آمادگی-اتصال-اینترنت-بین-الملل-انجام-شد?q=node/331443

اصلا تو آلمان یا فرانسه یا هر جا دیگه به شجاعت شما نگاه نمیکنن بگی مثلا از فلان رودخونه سر مرز شناکنون رد شدم و فلان
کیس مهمه که اونم رکن اولش اینه کشور در حال جنگ باشه الانم بدتر از همه اکراین هست و چشم ابیم هستن و اونا رو بهشون میرسن
کسی قرار نیست بهتون پناهندگی بده در کل.

اونی که یوتیوبر هم‌بود فک میکرد دنیا همیشه به کامشه!
بقیه مردم له بشن این درامد دلاری داشته باشه
حالا نه خودش نت داره ویدئو اپلود کنه داشته باشه هم مردمی نیستن ببینن!

تست های شبکه برای آمادگی اتصال به اینترنت بین الملل انجام شد​

به گزارش خبرنگار سیتنا، همانطور که به گفته مقامات مسوول، محدودیت‌های اینترنتی اعمال‌شده در ایران برای حفاظت از مردم در برابر عملیات‌های مخرب و حملات سایبری از سوی عناصر خارجی بوده است، پیگیری های سیتنا حاکی است که با کنترل تهدیدات امنیتی، برای برقرای ارتباطات بین الملل کشور تصمیم گیری می شود.

در همین حال به دنبال قطع سرویس پیامک اپراتورهای تلفن همراه از شامگاه پنجشنبه هفته گذشته (18 دی ماه 1404)، از بامداد شنبه ۲۷ دی ماه امکان ارسال و دریافت پیامک میسر شد.

در ساعت بعدی برخی کاربران از اتصال به اینترنت بین الملل با استفاده از برخی پروکسی ها خبر دادند، گزارش نت بلاکس هم از اتصال بین المللی دو درصدی ایران خبر داد و نمودار کلود فلر هم اتصال اندک کاربران ایرانی به اینترنت بین الملل را تایید کرد.

دلیل این اتصال اندک به دلیل روزنه هایی از گیت وی بین الملل بود که همزمان با تست های شبکه برای آماده سازی به منظور اتصال به اینترنت بین الملل بعد از تایید نهایی مقامات ذی صلاح انجام شده بود.

باز هم تاکید می شود کاربران باید تا زمان تایید نهایی مراجع ذی صلاح برای اتصال شبکه اینترنت کشور به اینترنت جهانی صبور باشند.

https://www.citna.ir/news/331443/تست-های-شبکه-آمادگی-اتصال-اینترنت-بین-الملل-انجام-شد?q=node/331443
اسم شخصش امیدوارم ثبت شده باشه نسلش کلا قراره قطع شه.
اصلا فامیلی هایی که اینا دارن ممنوع میشه

اصلا تو آلمان یا فرانسه یا هر جا دیگه به شجاعت شما نگاه نمیکنن بگی مثلا از فلان رودخونه سر مرز شناکنون رد شدم و فلان
کیس مهمه که اونم رکن اولش اینه کشور در حال جنگ باشه الانم بدتر از همه اکراین هست و چشم ابیم هستن و اونا رو بهشون میرسن
کشورهای آفریقایی میشه پناهنده شد؟ بدبختی قیافمون ضایع است سیاه نیستیم تابلو میشیم :دی

اونی که یوتیوبر هم‌بود فک میکرد دنیا همیشه به کامشه!
بقیه مردم له بشن این درامد دلاری داشته باشه
حالا نه خودش نت داره ویدئو اپلود کنه داشته باشه هم مردمی نیستن ببینن!
برو آپارات استریم تخمشون هم نیست راحت استریم گیم میذارن و چتشون هم پر.

با همون هشتصد تومن قانونی برو کشور غیر اروپایی. همون ترکیه کار کن. اون یارو هم کار خوبی کرد ترکیه موند عاقل بود.
وقتی وسط راه گیر میکنید یا اگه برسید کاری واستون نمیکنن چرا میرید؟
اگه جوابت مثل دوستمون نیست که بگه بهترین کار درآمد دلاریه
جدی دوست دارم بدونم کجا میشه رفت قانونی با ۸۰۰ تومن؟یه پام اینور نباشه یه پام اونور
یک بار برای همیشه پاتو به خاک کشوری که میخوای برسونی همونجا بمونی و تشکیل خانواده بدی نکه زن و بچه ات ایران باشن خودت بری عراق کار کنی پول اینا رو برسونی خودتم تو چرخه کار کردن و پر کردن شکم اینا اسیر بشی
اگه همچین چیزی هست بگو
شاید دیدگاه شما این باشه که همیشه وابسته و محتاج اینور باشی اونور درامد داشته باشی ولی ثابت نباشی نتونی جایی که توش کار میکنی بتونی به عنوان شهر خودت بپذیریش و توش باقی عمرت رو بگذرونی
از نظر من مهاجرت باید طوری باشه بتونی اونجا بمونی،تشکیل خانواده بدی،دیر یا زود از مزایای اون کشور بتونی استفاده کنی

اسم شخصش امیدوارم ثبت شده باشه نسلش کلا قراره قطع شه.
اصلا فامیلی هایی که اینا دارن ممنوع میشه
اون یارو مومن نصب بود میگفت با دو گیگ نت رایگان دخترا حامله شدن، اون یکی از کسایی هست که دستور قطع کردن نت رو صادر کرده.

اگه جوابت مثل دوستمون نیست که بگه بهترین کار درآمد دلاریه
جدی دوست دارم بدونم کجا میشه رفت قانونی با ۸۰۰ تومن؟یه پام اینور نباشه یه پام اونور
یک برای برای همیشه پاتو به خاک کشوری که میخوای برسونی همونجا بمونی و تشکیل خانواده بدی نکه زن و بچه ات ایران باشن خودت بری عراق کار کنی پول اینا رو برسونی خودتم تو چرخه کار کردن و پر کردن شکم اینا اسیر بشی
اگه همچین چیزی هست بگو
شاید دیدگاه شما این باشه که همیشه وابسته و محتاج اینور باشی اونور درامد داشته باشی ولی ثابت نباشی نتونی جایی که توش کار میکنی بتونی به عنوان شهر خودت بپذیریش و توش باقی عمرت رو بگذرونی
از نظر من مهاجرت باید طوری باشه بتونی اونجا بمونی،تشکیل خانواده بدی،دیر یا زود از مزایای اون کشور بتونی استفاده کنی
برو پیویش بهت یه گزینه پیشنهاد میده
متاسفانه‌گزینه ها محدوده و کم‌کم‌باید به پاکستان افغانستان رضایت بدیم

کشورهای آفریقایی میشه پناهنده شد؟ بدبختی قیافمون ضایع است سیاه نیستیم تابلو میشیم :دی
افریقا هم حالا مزاح کردم البته اونم بری بخوای برنگردی راه هست. کشور خوب هم داره.یه چک کن ببین تور کشورهای مختلف جز امریکای شمالی و اروپا کجاهاس بعد امارشونو دربیار.

افریقا هم حالا مزاح کردم البته اونم بری بخوای برنگردی راه هست. کشور خوب هم داره.یه چک کن ببین تور کشورهای مختلف جز امریکای شمالی و اروپا کجاهاس بعد امارشونو دربیار.
برای اینکه پول تور در بیاد باید کار کنم حداقل یکسال اونم معلوم نیست بعدش چی میشه اصلا زنده هستیم یا نه، سال دیگه تو صف آب آشامیدنی کشته بشیم .

برو پیویش بهت یه گزینه پیشنهاد میده
متاسفانه‌گزینه ها محدوده و کم‌کم‌باید به پاکستان افغانستان رضایت بدیم
من به هیچ کس جاهایی که مدنظرمه نمیگم چون نرفتم هنوز تجربه ندارم. نمیتونم مسئولیت دیگرانو قبول کنم ضمنا با پول بیشتریم میخوام برم نه ۸۰۰. دوم من چند تا زبان حرف میزنم و شاهدی دو تا زبان مختلف مدرک دارم شرایط من مثل بقیه هم نیس هر کس شرایط خودشو داره. ولی قانونی رفتن بهترین گزینه س در کل.
کلی هم جواب دادم همون ترکیه. میشه پول جمع کرد پلش کرد.

برای اینکه پول تور در بیاد باید کار کنم حداقل یکسال اونم معلوم نیست بعدش چی میشه اصلا زنده هستیم یا نه، سال دیگه تو صف آب آشامیدنی کشته بشیم .
کار کردن و پول جمع کردن بی معنیه
شما الان بری ی جا سرکار بهت ماهی ۲۰ تومن فرضا بدن
یک سال بعد ۲۴۰ میلیون دستته.با فرض اینکه دلار ثابت باشه ۱۶۰۰ دلار دستت میگیره
الان شما بخوای تا یک کشور دور دست از ایران بری فقط هزار هزار و خورده ای پول بلیتته

تو فعلا کار کن اگه یکی از جاهایی که میخوام برم رفتم کمکت میکنم بیای همونجا.

کار کردن و پول جمع کردن بی معنیه
شما الان بری ی جا سرکار بهت ماهی ۲۰ تومن فرضا بدن
یک سال بعد ۲۴۰ میلیون دستته.با فرض اینکه دلار ثابت باشه ۱۶۰۰ دلار دستت میگیره
الان شما بخوای تا یک کشور دور دست از ایران بری فقط هزار هزار و خورده ای پول بلیتته
من صفر صفر هستم کار هم بکنم نهایت کشورهای اطراف بتونم برم، نه خونه دارم نه ماشین که بفروشم پول مهاجرت جور بشه.

من که دیگه جرئت نمیکنم قیمت بلیطا ببینم
فک کن برای اینکه تا پات فقط برسه به یه کشور دیگه یک سال عمرتو باید کار کنید

عقب
بالا