• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

اینترنت

الان با نت همراه اول و ایرانسل کامل وصل
هرچی میخوایین بردارین معلوم نیست 1 ساعت بعد شاید بسته بشه:/
برای من با ایرانسل و td فقط داخلی میاد , نکته جالب اینجاست سایتهای خارجی که داخل دیسکاوری گوگل میاد باز میشن ولی همون صفحه رو لینکش رو کپی میکنی داخل مرورگر باز نمیشه !

پیامایی از اطرافیان در واتساپ برای من اومده از دیشب..
ولی الان پیامی نمیتونم بدم..
برای من با ایرانسل و td فقط داخلی میاد , نکته جالب اینجاست سایتهای خارجی که داخل دیسکاوری گوگل میاد باز میشن ولی همون صفحه رو لینکش رو کپی میکنی داخل مرورگر باز نمیشه !
با کش داخلی گوگل amp باز میشن..

سرچ گوگل کلا دیگه از دیروز ساعت ۵ عصر تا حالا برای من بسته اس....بعد اینا میگن امروز اینترنت وصل میکنن....باشه تو خوبی

سرچ گوگل کلا دیگه از دیروز ساعت ۵ عصر تا حالا برای من بسته اس....بعد اینا میگن امروز اینترنت وصل میکنن....باشه تو خوبی
دیشب بیدار مونده بودی که جنگ بشه! منتظر موندی که اینترنت بیاد
منتظر موندیم
یه شب
دو شب
بیست سال
سی سال
گذشت ولی نیامد
من کلمه امید و انتظار برام تعریف نشدس

بیزی در طول این 15 سال اخیر زندگیش ، تنها try هاش برای زندگی بُعد شغلی و مالی بوده..
در مقابل باقی چیزای دیگه زندگی ، فقط نیمکت نشین تماشاگر بوده..
توی همین اوضاع بعضی از ملت هنوز تو فکر چیزای مختلف زندگی هستن..

آخرین ویرایش:

رئیس سازمان نصر کشور: اثر اقتصادی قطع اینترنت روزانه ۲ تا ۳ همت است​

اونطور که باید اینترنت تو ایران اون ارج و ارزش رو نداشته هیچوقت
اینترنت باید داخلی بشه و مردم عید به عید برای دریافت اینترنت برن ترکیه یا روستاهای همجوار که از رومینگ اونا استفاده کنن اینجوری هم اقتصاد بیشتر میچرخه هم مردم بیشتر قدر داشته هاشون رو میدونن و هم همه خاطره های خوبی از لحظاتی که به اینترنت دسترسی داشتن میتونن طول سال برای بقیه به اشتراک بزارن و دور هم خوش باشن

گوشه ای از طرز تفکر مسئولین نامحترم رو بازگو کردم

زمان اتصال کامل اینترنت بین‌الملل مشخص شد

در صورت عدم بروز اختلال در روند فنی بازگشایی، اینترنت بین‌الملل تا ۲۴ ساعت آینده در تمامی استان‌های کشور به‌طور کامل متصل خواهد شد.
از جمعه دارن میگن 24 ساعت آینده

اختلال چی دقیقا

به نظرم اینترنت تا بصورت کامل وایت لیست/بلاک لیست نشه عادی نمیشه ! فقط نمیدونم چطور میخوان n میلیون سایت رو وایت لیست/بلاک لیست کنند!

در حد ۵ دقیقه یک فیلترشکن کار کرد
فعلا نت یکسری سایتای کمی رو میاره
شیرم تو این مملکت

به نظرم اینترنت تا بصورت کامل وایت لیست/بلاک لیست نشه عادی نمیشه ! فقط نمیدونم چطور میخوان n میلیون سایت رو وایت لیست/بلاک لیست کنند!
لازم نیست همه سایت ها رو وایت لیست کنن، چند تا سایت پر استفاده رو وایت لیست میکنن بقیه همه لیست سیاه...
در آینده هر کسب و کاری نیاز داشت با سایت خاصی کار کنه جواز کسب یا کارت بازرگانی میبره و اگر مورد تأیید بود اون سایت برای آی پی ثابت آن کسب و کار مشخص باز میشه.

اقا الان دانلود از google play برای adsl مخابرات باز شد....فعلا امکان دانلود یا اپدیت برنامه های اندروید هست

اقا الان دانلود از google play برای adsl مخابرات باز شد....فعلا امکان دانلود یا اپدیت برنامه های اندروید هست
آپدیت نمیشه فقط صفحه میچرخه :دی
فقط آی پی های خود گوگل پلی رو باز کردن ولی آی پی های سرورهای دانلود نه.

آپدیت نمیشه فقط صفحه میچرخه :دی
فقط آی پی های خود گوگل پلی رو باز کردن ولی آی پی های سرورهای دانلود نه.
چرا من چند تا اپ رو اوکی کردم ....شاید برای شما هم به زودی درست بشه

عقب
بالا