• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

اینترنت

آپ استور و گوگل پلی
به لیست سفید اضافه سدن

نت‌بلاکس: اینترنت ایران با لیست سفید در حال باز شدن است

«نت‌بلاکس» گزارش داده اینترنت ایران بعد از حدود ۲۰ روز در حال باز شدن است. نت‌بلاکس همچنین گفته: «وب همچنان بر اساس «لیست سفید» فیلتر شده است
خوش خبر باشی

♦️دسترسی‌ اینترنت از امروز بیشتر می‌‌شود؟

شرق مدعی شد:
🔹براساس تصمیم‌گیری‌های انجام شده گویا قرار است از امروز (۷ بهمن) دسترسی به اینترنت بیشتر شده و به سطح ۲ برسد.

🔹طبق شنیده‌ها سطح دسترسی به اینترنت در ایران به ۸ سطح تقسیم می‌شود که سطح ۸ به معنی قطع کامل است و سطح ۱ یعنی دسترسی عادی به اینترنت.

🔹آنطور که برخی منابع اعلام کرده‌اند، شورای عالی امنیت ملی وعده داده تا امروز دسترسی به اینترنت که حالا در سطح ۵ است، بیشتر خواهد شد و به سطح دو یعنی یک قدم تا اینترنت عادی می‌رسد، با این حال پیام‌رسان‌های خارجی از جمله واتس اپ که ۴ دی ۱۴۰۳ از فیلترینگ خارج شد، محدود باقی خواهد ماند.

🔹هنوز مشخص نیست این وعده امروز به شکل قطعی به اجرا گذشته می‌شود یا مانند چند روز گذشته تنها خبری خواهد بود که مردم را بیشتر عصبانی می‌کند.
@hamedan_today

پ.ن :کپی از کانال ایتا

اقا فیلترشکنا تقریبا با همون سرعت قبل هستن
ولی
یک تایمایی قطع میشن
برای من اینطوریه

وقتش بود اینترنت رو باز کنن تا یه خبرایی بشه و مردم دوباره تو اینستا از اونا حمایت کنن مثل اون ۱۲ روز

بچه ها کسی بلده تنظیمات وارپ رو برای پی سی؟
قدیما با تنظیمات پیش فرض وصل میشد الان ن...

صداوسیما: مردم شکایتی از فیلترینگ ندارند چون جایگزین‌های داخلی بسیار بهتری دارند!...:D

تلگرام به راحتی من رو انداخت بیرون و لاک اوت کرد!
با یه فلاکتی تونستم دوباره لاگین بشم
به هیچ وجه لیست پروکسی برای کسی نفرستید
تلگرام اسپم می‌شناسه
اصلا پیام تکراری، لینک دار و... اسپم می‌شناسه
چندان ربطی به آیپی و فیلترشکن نداره

مثل اینکه محدودیت ها زیادتر شده
اختلال دارید شما هم؟

اختلال گه..
پینگ وی تو ری 600 خه
ولی یه پیام داخل دایرکت ارسال نمیشه..

یک فیلترشگن خریدم خودم رو راحت کردم

آنچه دیده می‌شود نگران‌کننده است. بازگشت اتصال بصورت تدریجی و از طریق وایت‌لیست کردن درحال انجام است. چیزی که سال‌ها از آن می‌ترسیدیم دیگر صرفاً یک نظریه نیست.
این سناریوی نهایی است و حالا به سیاست تبدیل شده. ابتدا پیام‌رسان‌های داخلی، سپس آموزش و اخبار، بعد بخش‌هایی از نظام بانکی، و اکنون هم تنها تعداد محدودی از شبکه‌های بزرگ دیتاسنتر و میزبانی از اینترنت واقعی قابل دسترس هستند.
این بازگشت #اینترنت نیست؛ این شکل‌گیری مدل اینترانت است.

نه
برام عجیبه چرا فقط روز یک بهمن دیدم
طبیعتا باید میدیدمش
دکتر توی تاپیک ازدواج و تنهایی اتفاق دیروزم رو نوشتم..
فرصت کردی بخونش.

عقب
بالا