• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

آشنایی با اعضای جدید

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

ADMIN

مدیر ارشد
لایک ها
533
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
عزیزانی که تازه به جمع ما می پیوندند , خیر مقدم عرض میشود.امیدوار هستیم در طی ساعاتی که در کنار هم حضور داریم لحظات خوب و مفیدی را با هم تجربه کنیم.
از عزیزان درخواست میشود در این تاپیک خودشان را کمی معرفی کنند تا بیشتر با ایشان آشنا شویم.
همینطور در صورت امکان , بفرمایند که به چه شکل با فروم آشنا شدند.
و در صورتی که از کاربران قدیمی پرشین تولز یا فروم دیگری بودند , نام کاربری قبلی خودشان را بفرمایند..

البته این یک امر اجباری نیست..
و فقط یک انتظار دوستانه است..

آخرین ویرایش:
مهتاب هستم از پرشین تولز بودم و Lost1 اینجا را بهم معرفی کرده چند تا سایت داشتم قبلا از ادبیات خوشم میاد و یوتیوب فعالیت داشتیم قبلا
خیلی خوش اومدید..
اکانتتون اونجا چی بود؟

مهتاب هستم از پرشین تولز بودم و Lost1 اینجا را بهم معرفی کرده چند تا سایت داشتم قبلا از ادبیات خوشم میاد و یوتیوب فعالیت داشتیم قبلا
سلام خوش آمدید
یوتوب کانال داشتید؟

همکار جناب Lost1 بودم تازه میخواستم خودم کانال بزنم که وضعیت اینجوری شد

دقیقا فعالیتتون کدوم بخشه؟
@Lost1
شما هم یکم بیشتر تعریف کنید..
تدوین؟ جلوه های ویژه؟ انیمیشن دو بعدی؟ کلیپ سازی با دوربین ؟ و ..
چون میخوایم کم کم بخش ها و صحبت های تخصصی رو راه بندازیم..

@Lost1
بگم همشون باور میکنی؟

خیلی هم عالی..
تبریک میگم..
اتفاقا توی سیاست اینجا علاوه بر بحث های تخصصی , قرار هست بخشی برای ارائه نمونه کارها هم باشه ..یک حالت پروفایل لینکدین مانند..

@Lost1
نویسنده ، تولید تصویر و ایده پرداز ...

خیلی هم عالی..
تبریک میگم..
اتفاقا توی سیاست اینجا علاوه بر بحث های تخصصی , قرار هست بخشی برای ارائه نمونه کارها هم باشه ..یک حالت پروفایل لینکدین مانند..
این اواخر هم یه کارایی کرده بودیم قبلت گفته بودم بهتون که کلا لغو شد

نویسنده ، تولید تصویر و ایده پرداز ...
خیلی هم عالی..
دنیای ویدیو رو منم دوست داشتم ..
نشد ادامه بدم..

اون زمان یه انجمن بود به اسم انجمن فیلمنامه نویسان جوان اگه اسمشو درست گفته باشم..
با هم اشتراک تجربه میکنیم و فیلمنامه تمرینی مینوشتیم..
این یه فیلمنامه کوتاهیه که نوشتم.. مال اون دوران..حدود 13 سال پیش.. به اسم رانی.

پیوست ها

• rani3.rtf
    rani3.rtf
    10.7 کیلوبایت · بازدیدها: 6
این اواخر هم یه کارایی کرده بودیم قبلت گفته بودم بهتون که کلا لغو شد
ببخشید یادم نمیاد..
اگه ممکن دوباره بگید..
حالا کم کم بخش های تخصصی و تبادل نظر میزنیم..

اینجا محیطی هست برای اعلام وجود افراد فعال در حوزه های , همینطور اختصاصا ویدیو که داریم صحبتش رو میکنیم..
فرصتی برای اعلام حضور شما و دریافت پروژه هم میشه برای کسایی که دنبال تیم تولید میگردن توی این وضعیت سخت..
حالا چه برای کوچ اجباری و انتشار در آپارت چه برای زمانی که ایسنتاگرام باز بشه..

ببخشید یادم نمیاد..
اگه ممکن دوباره بگید..
حالا کم کم بخش های تخصصی و تبادل نظر میزنیم..

اینجا محیطی هست برای اعلام وجود افراد فعال در حوزه های , همینطور اختصاصا ویدیو که داریم صحبتش رو میکنیم..
فرصتی برای اعلام حضور شما و دریافت پروژه هم میشه برای کسایی که دنبال تیم تولید میگردن توی این وضعیت سخت..
حالا چه برای کوچ اجباری و انتشار در آپارت چه برای زمانی که ایسنتاگرام باز بشه..
این چه حرفیه
روی یه پروژه ای کار میکردیم که انیمیشنی بود و یه بخش از کار رو هم با هوش مصنوعی کار کرده بودیم و توی یوتوب آماده بودیم که انتشار بدیم برای هر ویدئو ما یه فیلم نامه قوی آماده کرده بودیم که به واسطه اینفیلم نامه عکس هایی رو تولید میکردیم و بعد به انیمشن تبدیل و صددا گذاری و دوبله و.... خیلی کالر تمیزی شده بود که متاسفانه فعلا به باد رفته

این چه حرفیه
روی یه پروژه ای کار میکردیم که انیمیشنی بود و یه بخش از کار رو هم با هوش مصنوعی کار کرده بودیم و توی یوتوب آماده بودیم که انتشار بدیم برای هر ویدئو ما یه فیلم نامه قوی آماده کرده بودیم که به واسطه اینفیلم نامه عکس هایی رو تولید میکردیم و بعد به انیمشن تبدیل و صددا گذاری و دوبله و.... خیلی کالر تمیزی شده بود که متاسفانه فعلا به باد رفته
خب چرا روی بستر آپارات ادامه نمیدید؟
زمان درست شدن یوتیوب هم اونجا هم آپلودشون میکنید

انگلیسیه فکر کنم
الان هم که امکان ساخت فارسی نیست

به آقا حامد هم گفتم آدم حیفش میاد روی آپارات ابن محتوا رو بذاره از طرفی همین انگلیسی بودن کار سختش میکرد

به آقا حامد هم گفتم آدم حیفش میاد روی آپارات ابن محتوا رو بذاره از طرفی همین انگلیسی بودن کار سختش میکرد
خب شما که زحمت اصلی محتوا رو دارین میکشین..
فعلا یه خروجی فارسی بگیرین..
بعدا هم خروجی انگلیسی ها رو میگیرین..
فقط نمیدونم چقدر ادامه کار نیازمند هوش مصنوعی هست که فعلا در دسترس نیست..

عقب
بالا