• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

کتاب های مورد علاقه بچه های فروم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع JohnRambo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

JohnRambo

کاربر عضو
لایک ها
548
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
فکر کردم جای خالی همچین تاپیکی حس میشه، اگر کتابی دارید که فکر میکنید به درد بقیه میخوره و ارزش خواندن داره رو حتما به اشتراک بذارید.
موضوعش هم مهم نیست میتونه کتاب تخصصی رشته های تحصیلی مختلف باشه میتونه داستان باشه یا هرچیز دیگری.

کتاب 12 قانون زندگی اثر جردن پیترسون
سبک لایف استایل و توسعه فردی
پیشنهاد میکنم حتماً مطالعه کنید.

پیوست ها

بنظر من اگه تونستید کتاب چرا ملت ها شکست میخورند رو بخونید
خیلی بنظرم ذهن رو باز میکنه

ملکوت
بهرام صادقی

سمفونی مردگان
عباس معروفی

فقط حیف که اکثر نویسنده های خوب چپولن

ملکوت
بهرام صادقی

سمفونی مردگان
عباس معروفی

فقط حیف که اکثر نویسنده های خوب چپولن
نویسنده، کارگردان، بازیگر، شاعر، موسیقی‌دان
چپول ها تو این حیطه ها بی رقیبن
در اقتصاد و جنگ و بحث های جدی مموشن

نویسنده، کارگردان، بازیگر، شاعر، موسیقی‌دان
چپول ها تو این حیطه ها بی رقیبن
در اقتصاد و جنگ و بحث های جدی مموشن
تو اینا هم بی رقیبن چون در عالم رویاست عملا
تو زندگی واقعی سس میزنن واقعا

حاجی آقا
علویه خانم
بوف کور
پروین دختر ساسان
سایه ی مغول
نوشته صادق هدایت

آغا محمدخان قاجار چهره حیله گر تاریخ نوشته پناهی سمنانی
سلطان جلال الدین خوارزمشاه تندیس دلیری و استقامت نوشته پناهی سمنانی
امیر اسماعیل سامانی فرمانروای بزرگ و‌ عادل نوشته پناهی سمنانی

از بین کتاب هایی که خواندم آثار ولگاکوف را توصیه می کنم قلب سگی و مرشد و مارگاریتا به نقد کمونیست پرداخته و خالی از لطف نیست
فلسفه تنهایی دیدگاه آدم را راجع به تنهایی تغییر میده
قصرآبی رمان خیلی دوست داشتنی هست که نویسنده اش خانم مونتگمری که مجموعه کتاب های آنشرلی را نوشته؛ فضاسازی هاش و توصیفش از طبیعت خاصه و تابوهایی که تو ذهن خانم ها هست را نقد می کنه
اخیرا از آثار دیکنز هم مطالعه داشتم داستان دو شهر یجورایی انقلاب فرانسه را با مردمش به تصویر میکشه از لحاظ قلم واقعا بی نظیره توصیفی که از فقر و احساسات مردم داره.
تعریف کتاب دیوید کاپرفیلد را زیاد شنیدم در حال مطالعه اش هستم اگه مثل دو شهر بی نظیر باشه حتما توصیه اش میکنم.
ببخشید فایل کتاب ها را ندارم روی تلگرامه که فیلتره

الان که کومونیست نداریم. همه چی آرومه؟ نه. الان یکی ده تا خونه داره یکی هم تا آخر عمر باید مثل سگ زجزکش بشه تا پول اجاره خونه بده
نه در اون حد برابری که همه کارگر باشن، نه در اون حد شکاف طبقاتی که یکی چند تا کشتی نفت داشته باشه یکی هم قایق کاغذی

cpcml-logo.png

آخرین ویرایش:
با سپاس از همه عزیزان.
لطفاً اگر فایل پی دی اف یا epub کتاب هایی که معرفی میکنید رو در اختیار دارید اینجا به اشتراک بذارید.
ممنون.

دانستنی ها و جنگ افزار مجله های مورد علاقم بود، جفتشونم جمع کردن.
قبل از اینکه اینترنت اینقدر گسترده بشه و مردم بیان سراغ شبکه های اجتماعی، مجلات مشتری های زیادی داشت.

الان کومونیست نداریم. همه چی آرومه؟ نه. الان یکی ده تا خونه داره یکی هم تا آخر عمر باید مثل سگ زجزکش بشه تا پول اجاره خونه بده
نه در اون حد برابری که همه کارگر باشن، نه در اون حد شکاف طبقاتی که یکی چند تا کشتی نفت داشته باشه یکی هم قایق کاغذی

مشاهده پیوست 1434
الان کمونیسم نداریم؟
چه جوکی

الان که کومونیست نداریم. همه چی آرومه؟ نه. الان یکی ده تا خونه داره یکی هم تا آخر عمر باید مثل سگ زجزکش بشه تا پول اجاره خونه بده

مشاهده پیوست 1434
یعنی استعداد طرف را نادیده بگیریم بگیم فقط برابری مهمه؟ یا منظورتون سوسیالیست هست؟
شاید خیلی حرف ها زیبا باشن اما در عمل ما شاهد نتایج این تفکر تو کشورهایی مثل چین، کره شمالی و روسیه هستیم حالا که فکر میکنم کتاب ۱۹۸۴ هم باید حتما توصیه میکردم همه برابرند اما بعضی ها برابرترند

یعنی استعداد طرف را نادیده بگیریم بگیم فقط برابری مهمه؟ یا منظورتون سوسیالیست هست؟
شاید خیلی حرف ها زیبا باشن اما در عمل ما شاهد نتایج این تفکر تو کشورهایی مثل چین، کره شمالی و روسیه هستیم حالا که فکر میکنم کتاب ۱۹۸۴ هم باید حتما توصیه میکردم همه برابرند اما بعضی ها برابرترند
من شناخت زیادی از کومونیست ندارم واقعیتش فقط اینکه نمیتونم ببینم یکی یه کشور ثروتش باشه یکی هم سرش تو سطل آشغال
هر جا حرف از صنعت باشه یه آرم داس و چکش هست
تمام تانک ها و هر چی که صنایع بود
خب
ما که به آفتابه هم به زور می‌سازیم
صنعت شوروی نبود ایران و کره شمالی و... هیچی نداشتن

آخرین ویرایش:

عقب
بالا