• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

کتاب های مورد علاقه بچه های فروم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع JohnRambo
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من شناخت زیادی از کومونیست ندارم واقعیتش فقط اینکه نمیتونم ببینم یکی یه کشور ثروتش باشه یکی هم سرش تو سطل آشغال
هر جا حرف از صنعت باشه یه آرم داس و چکش هست
تمام تانک ها و هر چی که صنایع بود
خب
ما که به آفتابه هم به زور می‌سازیم
صنعت شوروی نبود ایران و کره شمالی و... هیچی نداشتن
برای شناخت بیشتر آثار مارکس را مطالعه کنین و با نتایج ساخت یه کشور کمونیست توسط لنین آشنا بشین که اتحاد جماهیر شوروی بود
کمونیست ظاهر دلفریب و قشنگی داره اما اینکه نتایجش هم به زیبایی حرفش باشه نیست
کشورهایی که به سمت کمونیست رفتن سانسور و تحریف اخبار دارن برای ایجاد برابری باید منابع در اختیار یک حکومت مرکزی قرار بگیره و این میزان از قدرت و ثروت فساد میاره که به مرحله تقسیم نمیرسه

از بین کتاب هایی که خواندم آثار ولگاکوف را توصیه می کنم قلب سگی و مرشد و مارگاریتا به نقد کمونیست پرداخته و خالی از لطف نیست
فلسفه تنهایی دیدگاه آدم را راجع به تنهایی تغییر میده
قصرآبی رمان خیلی دوست داشتنی هست که نویسنده اش خانم مونتگمری که مجموعه کتاب های آنشرلی را نوشته؛ فضاسازی هاش و توصیفش از طبیعت خاصه و تابوهایی که تو ذهن خانم ها هست را نقد می کنه
اخیرا از آثار دیکنز هم مطالعه داشتم داستان دو شهر یجورایی انقلاب فرانسه را با مردمش به تصویر میکشه از لحاظ قلم واقعا بی نظیره توصیفی که از فقر و احساسات مردم داره.
تعریف کتاب دیوید کاپرفیلد را زیاد شنیدم در حال مطالعه اش هستم اگه مثل دو شهر بی نظیر باشه حتما توصیه اش میکنم.
ببخشید فایل کتاب ها را ندارم روی تلگرامه که فیلتره
قصر ابی رو خوندم خیلی قشنگع اگه همچین کتابایی سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون

قصر ابی رو خوندم خیلی قشنگع اگه همچین کتابایی سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون
کتابخانه نیمه شب خواندین؟ کمی فانتزی هست ولی اونم موضوعات جالبی را میگه
در کل رو دست قصر آبی نیست شاید مجموعه کتاب های آنشرلی باهاش برابری کنه

کتابخانه نیمه شب خواندین؟ کمی فانتزی هست ولی اونم موضوعات جالبی را میگه
در کل رو دست قصر آبی نیست شاید مجموعه کتاب های آنشرلی باهاش برابری کنه
ن اینو نخوندم اگه خوبه برم سراغش

ن اینو نخوندم اگه خوبه برم سراغش
یه خلاصه معمولا از این کتاب هست ولی خب من اینجوری توصیفش میکنم در مرگ زندگی کردن را یاد گرفتن، یخرده داستان بر پایه تخیل و فانتزی هست چون یخرده مردم نسبت به این ژانر گارد دارن همیشه میگم که در جریان باشن

یه خلاصه معمولا از این کتاب هست ولی خب من اینجوری توصیفش میکنم در مرگ زندگی کردن را یاد گرفتن، یخرده داستان بر پایه تخیل و فانتزی هست چون یخرده مردم نسبت به این ژانر گارد دارن همیشه میگم که در جریان باشن
تخیل و فانتزی حوصله سر برع یکم

اثر مرکب..

اگر بتونیم یه تیکه از کتابه هم در کنار اشاره به اسمش بذاریم هم خیلی خوبه..

سینوهه رو هم بخونید خوبه

اثر مرکب..

اگر بتونیم یه تیکه از کتابه هم در کنار اشاره به اسمش بذاریم هم خیلی خوبه..
هم قسمتی از کتاب هم اگر فایلش رو دارن به اشتراک بذارن.

الان که کومونیست نداریم. همه چی آرومه؟ نه. الان یکی ده تا خونه داره یکی هم تا آخر عمر باید مثل سگ زجزکش بشه تا پول اجاره خونه بده
نه در اون حد برابری که همه کارگر باشن، نه در اون حد شکاف طبقاتی که یکی چند تا کشتی نفت داشته باشه یکی هم قایق کاغذی

مشاهده پیوست 1434
فقط مارکسیسم

قلعه حیوانات رو بلاخره وقت کردم بخونم
واقعا خیلی جالب تر از اون چیزی بود که انتظار داشتم

من مغازه خودکشی رو خوشم اومد

اخرش سوپرایز بود

عقب
بالا