• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

انتقادات و پیشنهادات مربوط به پیکربندی فروم

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ADMIN
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه یادتون باشه پی تی یه تاپیک هواشناسی پربار داشت که کاربرای باسوادی مثل مهرداد شهبازی و حسین تنها توش فعال بودن. بعد یه مدت همه اومدن تو تلگرام گروه و کانال زدن و کم کم از پی تی رفتن بیرون. اگه کسی بهشون دسترسی داره بهشون بگه بیان اینجا فعلا ادامه بدن فعالیتشونو. آیدی تلگرام دو تاشونو دارم اگر متصل شدید تلگرام بگید بیان اینجا: @khoshksalidahe80@ elninohm البته اونام به تلگرام دسترسی ندارن. ولی شماره شونو شاید داشته باشید

اگه یادتون باشه پی تی یه تاپیک هواشناسی پربار داشت که کاربرای باسوادی مثل مهرداد شهبازی و حسین تنها توش فعال بودن. بعد یه مدت همه اومدن تو تلگرام گروه و کانال زدن و کم کم از پی تی رفتن بیرون. اگه کسی بهشون دسترسی داره بهشون بگه بیان اینجا فعلا ادامه بدن فعالیتشونو. آیدی تلگرام دو تاشونو دارم اگر متصل شدید تلگرام بگید بیان اینجا: @khoshksalidahe80@ elninohm البته اونام به تلگرام دسترسی ندارن. ولی شماره شونو شاید داشته باشید
یه سایت زدن خودشون یادمه

یه مهرداد نامی هم بود گوش به فرمان اون بودن
یهو رفتن
تاپیک میزدن ۶ ساعته ۸۰ صفحه میشد

یه مهرداد نامی هم بود گوش به فرمان اون بودن
یهو رفتن
تاپیک میزدن ۶ ساعته ۸۰ صفحه میشد
مهرداد شهبازی. واقعا مخ هواشناسیه
درسته خیلی فعال بودن تو گروهشون تا قبل از قطع شدن اینترنت

از صبح تا الان سایت برای من 2 بار ارور 503 میده و بعد دو سه بار رفرش باز میشه.
ارور پونصد دیگه مربوط به هاسته. تا همینجاشم خیلی هنر کرده فروم زده و سرپا نگهش داشته. هزینه هاش به کنار
ارور پونصد باید تیکت بزنی به هاست اونا هم میگن حتما بخاطر اینترنته

از صبح تا الان سایت برای من 2 بار ارور 503 میده و بعد دو سه بار رفرش باز میشه.
بخاطر تعداد رفرش بالای کاربران هست..
گاها پردازش کم میاره..
منتظر هستیم پارس وی دی اس سایتش بالا بیاد ، هاست رو ارتقا بدیم..

ادمین میشه ی بخش رو ب کامپیوتر و مشکلاتش اختصاص بدی؟

ادمین میشه ی بخش رو ب کامپیوتر و مشکلاتش اختصاص بدی؟
حتما
این مورد رو گذاشته بودیم به نسبت استقبال کاربران ولی به طور کل لازم هست.
به شرطی که فعالیت مستمعر داشته باشه داخلش
در سریع ترین زمان ممکن

دوستان اگر مشکل نوتیفیکیشن دارید موقتا از پایین مرورگر استایل فروم رو
به پیش فرض تغییر بدید ببینید برای شما مشکل نوتیفیکیشن هنوز پا برجاست یا حل میشه؟

9.jpg

عقب
بالا