• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

تجربیات شما از داشتن فروشگاه آنلاین

Amir

وردپرس و دیگر هیچ
کاربر عضو
لایک ها
193
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
سلام
در صورت داشتن تجربه در زمینه فروشگاه آنلاین ممنون میشم داخل این تاپیک به اشتراک بزارین
از پیش نیاز هاش برای راه اندازی تا چالش های ارسال و سر و کله زدن با مشتری و ....

سلام
در صورت داشتن تجربه در زمینه فروشگاه آنلاین ممنون میشم داخل این تاپیک به اشتراک بزارین
از پیش نیاز هاش برای راه اندازی تا چالش های ارسال و سر و کله زدن با مشتری و ....
از سال 87 تا 92 فروشگاه اینترنتی داشتم در زمینه فروش بازیهای ایکس باکس 360 و سایتم در گوگل بین سه سایت اول بود

امسال تصمیم گرفتم که مجددا فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم و خرداد ماه پروانه کسب رو گرفتم , در زمان گرفتن پروانه چالش خاصی نداشت
زمانی که من پروانه کسب رو گرفتم 2600 هزینه داشت ولی ظاهرا الان شده 4600

اما اولین چالشی که داشتم در آبان اینماد فروشگاه از طرف اماکن تعلیق شد!
بعد از مراجعه به اماکن متوجه شدم که بخاطر یک پرونده خدمت سربازی که در سال 83 داشتم نماد رو تعلیق کردن!
درصورتیکه من پایان خدمت رو موقع تشکل پرونده با مدارک داده بودم!
خلاصه بعد از دوماه هر هفته سر زدن و به اماکن , هفته قبل تایید اینماد رو دادن و نماد آزاد شد !

البته این وسط یه سری مسائل دیگه هم بود در مورد همین تعلیق نماد از طرف اماکن بود ولی چون نخواستم خیلی طولانی بشه مختصر گفتم!

درود
منظورت از آنلاین شاپ، اینستاگرام و تلگرامه یا وبسایت؟
به نظر من در شرایط حساس کنونی هر کار میخوای بکنی جنس انبار نکن فعلا. چون بازار کشش نداره برای قدیمی هاش حتی. انبار کنی اذیت میشی

درود
منظورت از آنلاین شاپ، اینستاگرام و تلگرامه یا وبسایت؟
به نظر من در شرایط حساس کنونی هر کار میخوای بکنی جنس انبار نکن فعلا. چون بازار کشش نداره برای قدیمی هاش حتی. انبار کنی اذیت میشی
بیشتر وب سایت مد نظرمه اما اینستاگرام و ... هم اوکیه

بیشتر وب سایت مد نظرمه اما اینستاگرام و ... هم اوکیه
خب اینا دنیاشون متفاوته
در مورد سایتی که تازه قراره بیاد بالا. ۳ راه فروش کلی وجود داره
ترب - مناسب فروش محصولاتی که رنده، فروش از لحظه اول اما حاشیه سود چس مثقال
تبلیغ - برای افزایش آگاهی از برند فروشگاه الزامیه - نیازمند استراتژی - امکان فروش با حاشیه سود بالاتر
ارگانیک - مدت ها زمان میبره تا به فروش برسید - نیازمند استراتژی دقیق - حاشیه سود بستگی به رقبا توی کلمه کلیدی

این کلیت داستان از دید منه. اما در حال حاضر شرایط رو برای پول خوابوندن تو هیچ کاری مناسب نمیبینم. مگر اینکه اوایل به عنوان واسطه عمل کنی یا اجناسی بیاری که اگه فردا به هر دلیلی قصد نقد کردنشون رو داشتی همون روز با ضرر خیلی کم بتونی همه رو بفروشی

بعد از پیج ایسنتاگرام خواستم یه سایتی هم باشه تا یکم شیک و راحت تر باشه چون تو اینستاگرام واقعا جواب دادن به بعضی سوالات چرت حوصله میخواد.
اولش خواستم کار خودم و راحت کنم دیگه درگیر هاست و آپدیت و اینا نکنم رفتم سراغ فروشگاه ساز ها در یک کلمه فقط میخوان بالاترین پلنشون رو بهت بندازن و در مورد پشتیبانی فنی جوری باهات برخورد میکنن انگار هیچی متوجه نمیشی. (در یک کلمه مزخرف)
بعد چند سال که دوباره میخواستم درگاه پرداخت بگیرم تنها چیزی که برام عجیب اومد پرونده مالیاتی مرحله چهار بود!
اینماد رو هم که قربونش برم واسه تاییدیه پستی هیچ گزینه‌ای نداره که ساعت حضور مشخص کنی ساعت حدود 5:30 پست دو بار اومد و برگشت.

امسال تصمیم گرفتم که مجددا فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنم و خرداد ماه پروانه کسب رو گرفتم
برای فروشگاه اینترنتی هم پروانه کسب میخوان؟

اینماد رو هم که قربونش برم واسه تاییدیه پستی هیچ گزینه‌ای نداره که ساعت حضور مشخص کنی ساعت حدود 5:30 پست دو بار اومد و برگشت.

برای فروشگاه اینترنتی هم پروانه کسب میخوان؟
من خرداد نماد گرفتم تاییدیه پستی اجباری نبود , الان اجباریه ؟ ولی برای پروانه کسب اجباریه

راستش اینکه برای فروشگاه اینترنتی پروانه کسب اجباری یا نه رو اطلاعی ندارم ,
من چون برنامه فروش کاندوم و ... داشتم مطمئن بودم بدون مجوز قطعا فیلتر میکنند که حدسم هم درست بود ولی شاید اگر جوراب فروشی بود با یک نماد کار راه میوفتاد
ضمنا اینکه من خرداد مجوز رو 2600 گرفتم که 5 ساله هست , دیگه 2600 پولی نبود که بخوام الکی بیزنس رو به دردسر بندازم

اینجا نوشتم اگر خواستی بخون
بی زحمت اینجا بنویس
اونجا رفتیم نصفشو نوشته بودی بعد پاس داده بودی به لینکدین
دیگه ادامه اش نرفتم یهو از لینکدین پاسمون می‌دادی یه جا دیگه 😁😁

بی زحمت اینجا بنویس
اونجا رفتیم نصفشو نوشته بودی بعد پاس داده بودی به لینکدین
دیگه ادامه اش نرفتم یهو از لینکدین پاسمون می‌دادی یه جا دیگه 😁😁
آخه قصه سر دراز دارد
خلاصه اش رو بخوام بهت بگم
فروشگاه اینترنتی اونم توی ایران که مشتری عادی کاسب شکایته، مشتری عمده هم گرگ بازاره و تا دسته می‌کنه توی پاچه آدم
این کار بدردت نمیخوره

تو همیشه به خروجی کار نگاه کن نه ورودی
مثلا راننده اسنپ، پول زیاد میگیره
کافی نت، پول زیاد میگیره
آرایشگاه مردونه، اونم همینطور
اما آیا مثلا راننده اسنپ پولدار دیدی؟
نه دیگه
پس فریب درآمد بالا رو نخور
.....
کپی از چیزایی که قبلآ نوشتم:

مشکلات سایت فروشگاهی طبق تجربه خودم

اداره پست، بسته بندی های شما رو گم می‌کنه یا خسارت میزنه
حالا هرچقدر هم که محکم ببندی
مثلا میبینی با ضربه‌گیر و کلی چسب بسته رو‌ محکم کردی
اونا خمیر کاغذ و کارتن رنده شده و له شده تحویلت میدن، خسارت هم نمیدن
///
فیلتر شدن یا اخطار گرفتن بخاطر محصول قاچاق
///
بسته شدن درگاه بانک از طرف ای نماد
///
مجوز گرفتن که خودش هزار مکافات داره
///
اداره مالیات
///
داخل ترب اگر پیگیری نکنی بدون دلیل هم ممکنه امتیاز منفی بگیری و پنل بسته بشه
....
با مشتری مشکل دار چی کار میکنید؟
مثلا طرف کرم صورت میخره
داخلش رو خالی می‌کنه مواد دیگه می‌ریزه داخلش میگه ببینید برام جنس تقلبی فرستاد حالا بیا پس بگیر!
لباس و کفش رو یک روز برای مهمونی استفاده می‌کنه پس می‌فرسته میگه فلان بود
اسباب بازی و... همینطور

طرف میبینه مثلا فروشنده سوتی داده توی سایت نوشته چرم طبیعی، قیمت کفشه مثلا 500 تومنه و معلومه که کفش چرم نیست
این آدم میاد کفش رو میخره نه به قصد استفاده کردن
فقط برای اینکه شکایت کنه بگه چرم مصنوعی برام فرستادن!!
یعنی از قبل همه چی رو می‌دونه ولی از وقت و زندگی خودش حاضره بزنه که حال تو رو بگیره !!
یا یکی دیگه کفش رو با آتیش سوخته بود ببینه واقعا چرم طبیعیه؟ دیده نسوخته، ولی دیگه سیاه و خرابش کرده، حالا پس می‌فرسته برای فروشنده میگه جنس خراب تحویلم دادی!! یه چیزی هم طلبکار میشه
می‌ره داخل اینماد شکایت می‌کنه و درگاه بانکی بسته میشه اگر پیگیری نکنیم
پس حتی یک نفر از اینا هم کافیه تا بتونه یه کسب و کار رو تعطیل کنه!!

اینا درمورد مشتری خرد و ریز بود
مشتری عمده تقریبا تمامشون مشکل دارن، برای همینم فروشگاه های اینترنتی خیلی کم پیش میاد که حاضر بشن عمده بفروشن چون میدونن با گرگ بازار طرفن نه با آدم معمولی

تازه اینا درمورد خود مشتری بود
اونایی که کلاهبرداری و پولشویی میکنن بماند
مثلا طرف ... خوب نیست اینجا بگم ولی یه چیزایی رو دیدم که اصلا از تصور خارجه
اونقدر که توی کلاه گذاشتن و گرفتن مچ همدیگه تخصص دارن که توی زمینه های دیگه پیشرفت نکردن
....
تازه اینا مشکلاتی بود که مشتری برات درست می‌کنه
در کنار این، مشکلات جدی‌تری هست که دولت برات درست می‌کنه
نمونش خودم دیدم دو بار سایت طرف رو فیلتر کردن بخاطر اینکه دو مدل محصول قاچاق گذاشته توی سایتش!!
به همین راحتی کل سایت و کسب و کار از دست میره
تا چند سال پیش به مواد مخدر میگفتن قاچاق، الان خودمون هم قاچاقی زندگی می‌کنیم

آخرین ویرایش:
آخه قصه سر دراز دارد
خلاصه اش رو بخوام بهت بگم
فروشگاه اینترنتی اونم توی ایران که مشتری عادی کاسب شکایته، مشتری عمده هم گرگ بازاره و تا دسته می‌کنه توی پاچه آدم
این کار بدردت نمیخوره

تو همیشه به خروجی کار نگاه کن نه ورودی
مثلا راننده اسنپ، پول زیاد میگیره
کافی نت، پول زیاد میگیره
آرایشگاه مردونه، اونم همینطور
اما آیا مثلا راننده اسنپ پولدار دیدی؟
نه دیگه
پس فریب درآمد بالا رو نخور
.....
کپی از چیزایی که قبلآ نوشتم:

مشکلات سایت فروشگاهی طبق تجربه خودم

اداره پست، بسته بندی های شما رو گم می‌کنه یا خسارت میزنه
حالا هرچقدر هم که محکم ببندی
مثلا میبینی با ضربه‌گیر و کلی چسب بسته رو‌ محکم کردی
اونا خمیر کاغذ و کارتن رنده شده و له شده تحویلت میدن، خسارت هم نمیدن
///
فیلتر شدن یا اخطار گرفتن بخاطر محصول قاچاق
///
بسته شدن درگاه بانک از طرف ای نماد
///
مجوز گرفتن که خودش هزار مکافات داره
///
اداره مالیات
///
داخل ترب اگر پیگیری نکنی بدون دلیل هم ممکنه امتیاز منفی بگیری و پنل بسته بشه
....
با مشتری مشکل دار چی کار میکنید؟
مثلا طرف کرم صورت میخره
داخلش رو خالی می‌کنه مواد دیگه می‌ریزه داخلش میگه ببینید برام جنس تقلبی فرستاد حالا بیا پس بگیر!
لباس و کفش رو یک روز برای مهمونی استفاده می‌کنه پس می‌فرسته میگه فلان بود
اسباب بازی و... همینطور

طرف میبینه مثلا فروشنده سوتی داده توی سایت نوشته چرم طبیعی، قیمت کفشه مثلا 500 تومنه و معلومه که کفش چرم نیست
این آدم میاد کفش رو میخره نه به قصد استفاده کردن
فقط برای اینکه شکایت کنه بگه چرم مصنوعی برام فرستادن!!
یعنی از قبل همه چی رو می‌دونه ولی از وقت و زندگی خودش حاضره بزنه که حال تو رو بگیره !!
یا یکی دیگه کفش رو با آتیش سوخته بود ببینه واقعا چرم طبیعیه؟ دیده نسوخته، ولی دیگه سیاه و خرابش کرده، حالا پس می‌فرسته برای فروشنده میگه جنس خراب تحویلم دادی!! یه چیزی هم طلبکار میشه
می‌ره داخل اینماد شکایت می‌کنه و درگاه بانکی بسته میشه اگر پیگیری نکنیم
پس حتی یک نفر از اینا هم کافیه تا بتونه یه کسب و کار رو تعطیل کنه!!

اینا درمورد مشتری خرد و ریز بود
مشتری عمده تقریبا تمامشون مشکل دارن، برای همینم فروشگاه های اینترنتی خیلی کم پیش میاد که حاضر بشن عمده بفروشن چون میدونن با گرگ بازار طرفن نه با آدم معمولی

تازه اینا درمورد خود مشتری بود
اونایی که کلاهبرداری و پولشویی میکنن بماند
مثلا طرف ... خوب نیست اینجا بگم ولی یه چیزایی رو دیدم که اصلا از تصور خارجه
اونقدر که توی کلاه گذاشتن و گرفتن مچ همدیگه تخصص دارن که توی زمینه های دیگه پیشرفت نکردن
....
تازه اینا مشکلاتی بود که مشتری برات درست می‌کنه
در کنار این، مشکلات جدی‌تری هست که دولت برات درست می‌کنه
نمونش خودم دیدم دو بار سایت طرف رو فیلتر کردن بخاطر اینکه دو مدل محصول قاچاق گذاشته توی سایتش!!
به همین راحتی کل سایت و کسب و کار از دست میره
تا چند سال پیش به مواد مخدر میگفتن قاچاق، الان خودمون هم قاچاقی زندگی می‌کنیم
من از سال 87 تا 92-93 فروشگاه اینترنتی داشتم , حتی یک مورد از این موارد رو نداشتم
البته نمیگم چیزهایی که میگی حقیقت نداره ولی طوری بیان میکنی که انگار هر روز تمامی مشتریها به این شکل هستند
چیزهایی که میگی 1-2 بار در سال ممکنه اتفاق بیوفته که در بیزنس طبیعی هست ,

بعد تو میگی که طرف جنس رو میخره فقط شکایت کنه ! ساده ترین راه پس گرفتن جنس از مشتری مشکل دار بی چون و چرا هست
فرضا هم که طرف سرش درد کنه , به نظرت کجا میره شکایت ؟ شکایت کیفری نیست که بره دادسرا ! نهایت میخواد بره اتحادیه
فکر میکنی بره اتحادیه چی گیرش میاد ؟ هیچی , نهایت میگن بیا این پول جنسی که دادی !
اینا رو بر اساس فرضیات نمیگم , چون خودم در اصناف آشنا دارم که مسئول همین موارد هست رویه کار همین هست

در مورد شکایت اینماد که همش کشکه , من چندسال قبل یک شکایت ثبت کردم , بعد از چندسال هنوز خبری نشده !
مورد دیگه از یک فروشگاه با نماد و هزار تا مجوز قانونی دیگه خرید کردم , مربوط به بازیهای آنلاین بود , برای خواهرزادم خریدم
فروشگاه پول رو گرفت ولی چون اون آپشن از بازی حذف شده بود و نمیتونست سفارش رو انجام بده میگفت باید خرید بالاتر انجام بدی
منم گفتم نمیخوام پول رو پس بده گفت نه نمیشه ! کلی تماس با پشتیبانی و از این داستان ها تا جایی که پشتیبانی کلا شماره و اکانت و هرچیزی من رو کلا مسدود کرد!

از طریق درگاه واسط که داشت اقدام کردم و کلی برای پشتیبانی درگاه توضیح دادم که سفارش رو انجام نداده و پول رو هم پس نمیده
فکر میکنی نتیجه چی شد ؟ هیچی پشتیبانی درگاه هم تایید کرد که حق با فروشنده هست !
چرا ؟ چون فروشنده روزی چند میلیون سود داره به درگاه میرسونه , چرا باید بیاد طرف منِ مشتری رو بگیره !

پس همچین همیشه حق با مشتری هم نیست

آخرین ویرایش:

عقب
بالا