• سلب مسئولیت : هر مطلب صرفا بيانگر نظر و عقيده نويسنده آن است و بيانگر نظر و عقيده مسئولان و مدیران انجمن گیک کلاب و يا تفکر حاکم بر اين انجمن نيست. بديهی است مسئوليت تمامی مطالب و نوشته ها بر عهده شخص نويسنده آنهاست.

خرید سکه و طلا با اعتبار اسنپ پی

amirradan26

کاربر عضو
لایک ها
162
امتیاز بازارچه 0 / 0 / 0
دوستان کسی راهی برای خرید طلا با اعتبار 4 قسطه اسنپ پی بلده؟
تکنوگلد و دوتا سایت دیگه تست کردم نمیشد!
ی 50 اعتبار داده ترجیحم اینه که ربع سکه یا سکه گرمی بخرم تا کارمزد و مالیات طلافروشی ندم

اگه محصول دیگه بشه خرید و راحت فروخت و تبدیل به طلا کرد هم بگید.

ی 50 اعتبار داده ترجیحم اینه که ربع سکه یا سکه گرمی بخرم تا کارمزد و مالیات طلافروشی ندم

هیچ طلا فروشی طلاش رو قسطی نمی‌فروشه
تنها راهی که با قسط طلا بخری وام گرفتنه.
توی سیستم اعتباری، اگر شما توی ۴ قسط پولو پرداخت میکنی، اون طلافروش هم توی ۴ قسط دریافت می‌کنه که هیچکس همچین کاری نمیکنه

هیچ طلا فروشی طلاش رو قسطی نمی‌فروشه
تنها راهی که با قسط طلا بخری وام گرفتنه.
توی سیستم اعتباری، اگر شما توی ۴ قسط پولو پرداخت میکنی، اون طلافروش هم توی ۴ قسط دریافت می‌کنه که هیچکس همچین کاری نمیکنه
نه اینجوری نیست
تکنوپی و دیجی پی و ازکی 4 و 12 قسطه طلا میفروشن
اسنپ رو هنوز ندیدم فروشگاهی طلا بفروشه

نه اینجوری نیست
تکنوپی و دیجی پی و ازکی 4 و 12 قسطه طلا میفروشن
اسنپ رو هنوز ندیدم فروشگاهی طلا بفروشه
نه فکر نمیکنم کسی همچین کاری کنه.
طلا توی ۶ ۷ ماه اخیر ۳ برابر شده چرا باید کسی قسطی بفروشه؟

اسنپ جدیدا از داخل اسنپ شاپ میتونی طلای آنلاین دیجیتال بخری ولی هنوز امکان خرید قسطی رو نداره
از طریق سایت طلاسی هم میشه طلای آنلاین با اسنپ خرید ولی ظاهرا فقط با اعتبار بانکی و شامل اعتبار 4 قسطه نمیشه

من هم 20 میلیون اعتبار دارم ولی هرچی سرچ کردم آنلاین با اسنپ پیدا نکردم ولی حضوری یک سری طلا فروشی ها هستند که با اسنپ پی میشه خرید کرد
ولی اونها طلای با اجرت هست که به صرفه نیست

سوال منم است ولی مثلکه میفروشن
کسی تا الان گرفته؟
بله , من با اعتبار 4 قسطه دیجی پی , طلا خریدم , خود دیجی کالا یک پلتفرم خرید طلای آنلاین داره که میتونید با اعتبار دیجی پی اونجا طلا بخرید
https://www.digikala.com/wealth/landing/digital-gold/

فقط دوتا نکته داره , نکته اول اینکه وقتی قصد داشته باشید با اعتبار دیجی پی خرید کنید کارمزد خرید چیزی حدود 5% هست ,
یعنی 20 میلیون تقریبا 1 تومن کارمزد خرید داره که در حالت عادی و پرداخت نقدی 1% کارمزد داره

نکته بعدی هم دیجی پی موقع پرداخت قسط 2% سود از باقیمانده قسط میگیره

عقب
بالا