گیک کلاب

بحث و گفتگو پیرامون یوتیوب و کانال های فارسی زبان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Lost1
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام کسی از سایت wintub برداشتی داشته؟
سلام،
حقیقتا من از این سایت ها بیشتر میترسم تا مشابه داخلی! این سایت ها به محض اینکه بفهمن ایرانی هستیم پول رو نمیدن که هیچ ip مون رو هم مسدود میکنن! بعد ما میمونیم و یه جای سوخته!

@nima
یه پیشنهاد دارم . کانال یوتیوب گیک کلاب رو راه اندازی کنید . سه نفر هم بشید هفته ای سه ویدئو نفری یه ویدیو در هفته . از اون ور هم میشه کاربر جذب کرد .
ضمن اینکه منم میتونم کمک کنم😁

@nima
یه پیشنهاد دارم . کانال یوتیوب گیک کلاب رو راه اندازی کنید . سه نفر هم بشید هفته ای سه ویدئو نفری یه ویدیو در هفته . از اون ور هم میشه کاربر جذب کرد .
دقیقا درباره چه چیزی تولید محتوا کنن؟

@nima
کاربر جدید جز سیاست ها نیست..
اینجا پاتوق خوره هاست..
آماتور میاد چند نکته حرفه یی یاد میگیره..قدر نمیتونه راحت میره تو بازار کار, قیمت کار حرفه یی رو میشکونه..
آدم ضعیف نباید یهو قدرت گیرش بیاد..
هم به ریش منو شما میخنده هم میزنه تمام معادلات رو بهم میزنه..
تمرکز فقط روی جذب اعضای سابق و دوستان قدیمی هست..

به حول قوه قلمی این فیلترینگ یوتییوب رو بردارن تا درامد های حروم قطع بشه .

عملا درامد یوتیوبر های ایرانی از لقمه سگ حرام تره . شرکت X پول میده به یوتیوب (گوگل) که تبلیغ کنه به فلان آی پی کشور که پلن دارن درامد کسب کنن .

راحت شوت علی از دهات های سیرجان با فیلترشکن اروپا و امریکا وصل میشه ویدئو اموزش نون بازی رو تو یوتیوب فارسی ببینه . هر ویوش 1 دلار هزینه برای شرکت خرج برمیداره . ماحصل برای شرکت هیچ !

شرکت ها اگه بدونن چه حجمی پول هر ساله دارن حیف و میل میکنن واسه آی پی ایران کلا قید یوتیوب رو باس بزنن .

به حول قوه قلمی این فیلترینگ یوتییوب رو بردارن تا درامد های حروم قطع بشه .

عملا درامد یوتیوبر های ایرانی از لقمه سگ حرام تره . شرکت X پول میده به یوتیوب (گوگل) که تبلیغ کنه به فلان آی پی کشور که پلن دارن درامد کسب کنن .

راحت شوت علی از دهات های سیرجان با فیلترشکن اروپا و امریکا وصل میشه ویدئو اموزش نون بازی رو تو یوتیوب فارسی ببینه . هر ویوش 1 دلار هزینه برای شرکت خرج برمیداره . ماحصل برای شرکت هیچ !

شرکت ها اگه بدونن چه حجمی پول هر ساله دارن حیف و میل میکنن واسه آی پی ایران کلا قید یوتیوب رو باس بزنن .
بخاطر زیاد شدن استفاده از استارلینک در مجتمع ها , درآمد دولت از فروش اینترنت داره با چالش روبرو میشه..
مجبور شدن شلش کنن..
اینم یه توفیق اجباری برای ما شد

بخاطر زیاد شدن استفاده از استارلینک در مجتمع ها , درآمد دولت از فروش اینترنت داره با چالش روبرو میشه..
مجبور شدن شلش کنن..
اینم یه توفیق اجباری برای ما شد

این حکومت بیشتر ترسش از فراگیری استارلینک اینه قدرت استراتژیکش روی اینترنت رو از دست بده وگرنه خرگوشش هم نیست میزان فروش شرکت های خصوصی اینترنت .
این ایلان ماسک هم عملا نشون داده حالا که فقط 10 درصد ماهواره های استارلینک رو هوا کرده و 90 درصد دیگه هم میفرسته آسمون . نه تنها سرعت رو از اینی که هست بیشتر میکنه عملا انقدر قیمت اینترنت رو پایین میاره تا تمام شرکت های ADSL جهان رو ورشکست کنه !
اونجاست که دیگه حکومت عملا دستش به گوزی هم بند نیست برای بستن اینترنت .
با فناآوری نمیشه جنگید ..

این حکومت بیشتر ترسش از فراگیری استارلینک اینه قدرت استراتژیکش روی اینترنت رو از دست بده وگرنه خرگوشش هم نیست میزان فروش شرکت های خصوصی اینترنت .
این ایلان ماسک هم عملا نشون داده حالا که فقط 10 درصد ماهواره های استارلینک رو هوا کرده و 90 درصد دیگه هم میفرسته آسمون . نه تنها سرعت رو از اینی که هست بیشتر میکنه عملا انقدر قیمت اینترنت رو پایین میاره تا تمام شرکت های ADSL جهان رو ورشکست کنه !
اونجاست که دیگه حکومت عملا دستش به گوزی هم بند نیست برای بستن اینترنت .
با فناآوری نمیشه جنگید ..
آره داستان درآمد از اینترنت نیست
نداشتن کنترل روشه

پس سوالی که پیش میاد اینه که با چرا ورود و فروش استارلیک برخورد شدید نمیکنن؟

مطمئن باش یه کله 3پاهی وارد کننده اصلی همین استارلینک هاست .

قضیه وی پی ان رو که در تجربه دارید همتون . این هم مثل همون .

پس سوالی که پیش میاد اینه که با چرا ورود و فروش استارلیک برخورد شدید نمیکنن؟
چون در حال حاضر نگران کننده نیست.
اون قشری که الان استفاده میکنن قشری ان که زیاد بنظرم به حکومت کاری ندارن
هر موقع رسید به خونه مردم طبقه های پایین تر حتما برخورد میشه

چون در حال حاضر نگران کننده نیست.
اون قشری که الان استفاده میکنن قشری ان که زیاد بنظرم به حکومت کاری ندارن
هر موقع رسید به خونه مردم طبقه های پایین تر حتما برخورد میشه

حکومت خودش هم میدونه که مثل قضیه ماهواره نمیتونه جلوی اینترنت رو بگیره .

الان دیش و رسیور نیاز داره .. تا چند سال دیگه این اینترنت ماهواره ای قابلیت دریافت امواج از طریق گوشی های موبایل رو پیدا میکنه . دیگه عملا نیاز به هیچ چیزی جز گوشی موبایل نداری . پس عملا نمیشه جلوش رو گرفت .

از اون گذشته مطمئنم حتی 1 درصد دغدغه حکومت هم اینترنت ماهواره ای نیست . ملت ایران از همین الان ملت کون گشاد و مفت خوری شدن . کل حملاتشون شده سایبری و اینستاگرامی . انگشت به گوشی آماده ان به صفحه فلان داور فوتبال یا فلان کشتی گیر حمله کنن و فحش بدن خالی بشن . چه ابزاری بهتر از اینترنت برای خالی کردن خشم ملت کون گشاد ؟

اولین کانال و اولین پست یوتیوب
جاوید کریم
جاوید کریم مهندس نرم افزار آلمانی‌ـآمریکایی و یکی از بنیانگذاران وب سایت معروف اشتراک گذاری ویدیو آمریکایی، «یوتیوب» است. او اولین شخصی بود که ویدیویی را در ...

عقب
بالا