سلام،سلام کسی از سایت wintub برداشتی داشته؟
![]()
Wintub: Watch Paid videos Online
Wintub is The most popular spot online to earn cash for watching videos.wintub.com
کاربر جدید جز سیاست ها نیست..@nima
یه پیشنهاد دارم . کانال یوتیوب گیک کلاب رو راه اندازی کنید . سه نفر هم بشید هفته ای سه ویدئو نفری یه ویدیو در هفته . از اون ور هم میشه کاربر جذب کرد .
ضمن اینکه منم میتونم کمک کنم![]()
هرچی که بخواندقیقا درباره چه چیزی تولید محتوا کنن؟
دقیقا موافق این حرفمآدم ضعیف نباید یهو قدرت گیرش بیاد..
بخاطر زیاد شدن استفاده از استارلینک در مجتمع ها , درآمد دولت از فروش اینترنت داره با چالش روبرو میشه..به حول قوه قلمی این فیلترینگ یوتییوب رو بردارن تا درامد های حروم قطع بشه .
عملا درامد یوتیوبر های ایرانی از لقمه سگ حرام تره . شرکت X پول میده به یوتیوب (گوگل) که تبلیغ کنه به فلان آی پی کشور که پلن دارن درامد کسب کنن .
راحت شوت علی از دهات های سیرجان با فیلترشکن اروپا و امریکا وصل میشه ویدئو اموزش نون بازی رو تو یوتیوب فارسی ببینه . هر ویوش 1 دلار هزینه برای شرکت خرج برمیداره . ماحصل برای شرکت هیچ !
شرکت ها اگه بدونن چه حجمی پول هر ساله دارن حیف و میل میکنن واسه آی پی ایران کلا قید یوتیوب رو باس بزنن .
بخاطر زیاد شدن استفاده از استارلینک در مجتمع ها , درآمد دولت از فروش اینترنت داره با چالش روبرو میشه..
مجبور شدن شلش کنن..
اینم یه توفیق اجباری برای ما شد
آره داستان درآمد از اینترنت نیستاین حکومت بیشتر ترسش از فراگیری استارلینک اینه قدرت استراتژیکش روی اینترنت رو از دست بده وگرنه خرگوشش هم نیست میزان فروش شرکت های خصوصی اینترنت .
این ایلان ماسک هم عملا نشون داده حالا که فقط 10 درصد ماهواره های استارلینک رو هوا کرده و 90 درصد دیگه هم میفرسته آسمون . نه تنها سرعت رو از اینی که هست بیشتر میکنه عملا انقدر قیمت اینترنت رو پایین میاره تا تمام شرکت های ADSL جهان رو ورشکست کنه !
اونجاست که دیگه حکومت عملا دستش به گوزی هم بند نیست برای بستن اینترنت .
با فناآوری نمیشه جنگید ..
پس سوالی که پیش میاد اینه که با چرا ورود و فروش استارلیک برخورد شدید نمیکنن؟آره داستان درآمد از اینترنت نیست
نداشتن کنترل روشه
پس سوالی که پیش میاد اینه که با چرا ورود و فروش استارلیک برخورد شدید نمیکنن؟
چون در حال حاضر نگران کننده نیست.پس سوالی که پیش میاد اینه که با چرا ورود و فروش استارلیک برخورد شدید نمیکنن؟
چون در حال حاضر نگران کننده نیست.
اون قشری که الان استفاده میکنن قشری ان که زیاد بنظرم به حکومت کاری ندارن
هر موقع رسید به خونه مردم طبقه های پایین تر حتما برخورد میشه
دیدم جادی اسم پادکست اورد رفتم زوم کردم روش
پادکست زردی هست
طبقه 16