گیک کلاب

بهترین صرافی ایرانی ارز دیجیتال

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Mazi
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

Mazi

مدیر گفتگوی آزاد
اقا بهترین صرافی ایرانی که کارمزدش هم مناسب باشه کدومه؟ نوبیتکس رو اکثرا میگن ولی کارمزدش ظاهرا زیادتره یا من اشتباه میکنم؟

چس مثقال توکنpixfi گیرم اومده میخوام بعدا که قابل فروش شد یه گورستونی بتونم بفروشم کدوم صرافی ثبت نام کنم؟

اقا بهترین صرافی ایرانی که کارمزدش هم مناسب باشه کدومه؟ نوبیتکس رو اکثرا میگن ولی کارمزدش ظاهرا زیادتره یا من اشتباه میکنم؟

چس مثقال توکنpixfi گیرم اومده میخوام بعدا که قابل فروش شد یه گورستونی بتونم بفروشم کدوم صرافی ثبت نام کنم؟
منظورتون از کارمزد کدوم کارد مزد هست ؟ کارمزد فروش ؟ کارمزد برداشت کریپتو ؟

همستر آره؟

منظور کلیه کارمزدها بود البته اون زمان که پست رو نوشتم حدود ۲ ماه پیش بود.
اینجا که کسی جواب نداد اون موقع ولی طبق تحقیقاتی که کردم همشون تقریبا تو یه سطح بود کارمزدهاشون و چون من خرید یا فروش زیادی هم نداشتم نوبیتکس ظاهرا از همشون پر سابقه تر و پرمشتری تر هست رفتم همون نوبیتکس ثبت نام کردم و از این همستر و داگز که گیرم اومده بود فروختم همون نوبیتکس..

انصافا این پروژه که فکر کنم تحت عنوان web3 شناخته میشد رو بعد از افتضاح همستر و سایرین نمیخوان جمع کنن از تلگرام؟؟؟
برای اعتبار دوروف واقعا بده اگه جمعشون نکنه

انصافا این پروژه که فکر کنم تحت عنوان web3 شناخته میشد رو بعد از افتضاح همستر و سایرین نمیخوان جمع کنن از تلگرام؟؟؟
برای اعتبار دوروف واقعا بده اگه جمعشون نکنه
هیچ ربطی به دوروف نداره , web3 یک تکنولوژی هست و الان داره رو بلاکچین اجرا میشه , بلاکچین TON نباشه میره رو بلاکچین دیگه اجرا میشه

تکنولوژی رو که نمیتونن جمع کنن ,

هیچ ربطی به دوروف نداره , web3 یک تکنولوژی هست و الان داره رو بلاکچین اجرا میشه , بلاکچین TON نباشه میره رو بلاکچین دیگه اجرا میشه

تکنولوژی رو که نمیتونن جمع کنن ,
نمیدانم اطلاعی ندارم
در کل برای اعتباری که تلگرام جمع کرده بود جالب نبود

عقب
بالا